עוד מעט זה מגיע

נועיק

New member
../images/Emo72.gif עוד מעט זה מגיע../images/Emo168.gif

ביום שישי זה, אני ומשפחתי פותחים באופן רשמי את הבר. שמתי את כל פרטי האירוע בלוח אירועים (ולכן לא אפרט כאן דבר, מלבד שהמחיר השתנה ל- 40 ש"ח) ואני מזמינה אתכם , כל אחד ואחת מכם, לבוא ולהנות בערב הזה איתנו. ועוד דבר - אני מבקשת ברשותכם שתשלחו רייקי למקום, כי עם כל האנרגיות המופלאות שיש בו, עדין משהו שם מבקש חיזוקים. תודה, תודה לכולכם ולהתראות נועה

../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif ובשעה טובה.......

והלואי וכל חלומותיכם וציפיותיכם מהמקום הזה יתגשמו במלואם ..... שלך,

אסתי69

New member
../images/Emo49.gif ובהצלחה

מקום כל כך מופלא כמוך נועה הלואי יכולתי להיות שם תהנו ותצליחו בענק אסתי }{

eitanreder

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif../images/Emo121.gif

אין ספק שהמקום מלא ויתמלא באנרגיות החיוביות ביותר

נועיק את חייבת לקרוא את זה../images/Emo50.gif

בקשר לברבורים שיש לך שם ואני רוצה לספר לך שהמקום שלך היקר והמקסים כן מוגן משהו שלא סיפרתי , והחלטתי לספר את זה כאן ברגע שהגענו לפאב שלך לפני שבוע הייתי קצת עם טיקים בהתחלה הייתי מתירגשת עם לחץ ואז אור של איתן אומר לי "אלין יש כאן ברבורים ראית"? אז הלכתי מיד לראות אני הריי מאוד אוהבת בעלי חיים. כשהתקרבתי אליהם הייתי נירגשת וכמו לחץ עם טיקים זה החשיד את הברבורים והם התקרבו אלי והיו גם כן ניראים לי לחוצים השמיעו האת הקולות שלהם בחנו את התנועות שלי ומה אני עושה. יותר מאוחר שוב התקרבתי אליהם אחרי שעשיתי רייקי והייתי רגועה פטורה יחסית באופן ניכר מהטיקים והרעשים אז הם היו רגועים ורק השמיעו כמו יללות עדינות. לכן אניחושבת שהם בהחלט שומרים יצירת האל המופלא שיהיה המון מזל טוב נשמה טובה. אוהבת אותך מאוד.

talik

New member
מזל טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

מאחל לך שהכל ילך כפי שתכננת ואף יותר טוב
אה?

ש י י ל ה

New member
היי נועיק

תרשי לי להציע לך דמיון מודרך "דמייני את עצמך בעוד שבוע מהיום שעת סגירה מאוחר כרגיל אבל את מלאת אנרגיה הערב היה מוצלח ביותר ככל ערב שלפניו הכל תיפקד טיפ טופ קיבלת שבחים לרוב המקום היה מלא מפה לפה והעיקר,הקופה מראה הפקדה גדולה. יש לך הזמנות לאירועים לשבועות הקרובים ועומדים לכתוב כתבה בעיתון המקומי על הממלכה שלך." כמובן את יכולה להוסיף עוד ועוד ולשלוח את ההזמנה ליקום ובעיקר לתת המודע שלך תתמקדי בתוצאות,ולא בדרך אני מקווה ,ומאמינה שהצלחה תהיה ידידתך לאורך כל הדרך מחזיקה לך אצבעות

נועיק

New member
שיילה, תודה

ורציתי לכתוב לך כי הכל ברור, וודאי שהמקום יהיה מופלא באותו ערב, ורק הדמיון המודרך צריך להשתנות קצת - אני ומשפחתי, בעוד שבוע מהיום, רובצים בעצלות על חול הים הזך אי-שם, אחרי הרבה שעות שינה!!! במיטה נוחה ורכה (אך לא יותר מדי), ולאחר שאכלנו ארוחת בוקר טעימה להפליא, וכך אנחנו ממשיכים לנוח... כל אחד והחלום שלו... נועה

נועיק

New member
תודה ענקית לכולכם

אנשים נפלאים, ואולי תבואו? אוהבת את כולכם תודה נועה

חיה 35

New member
לנועה המקסימה../images/Emo24.gif

המון ברכות המון מזל טוב
והמון הצלחה
ואנרגיות???? אני חייבת לציין אחרי שיום שישי היינו אצלך הרבה חברים שלחו לי מסרים שחזרו ממך עם אנרגיות חבל על הזמן... אז אחותי אל דאגהה.. יהיה בסדר,, בעצם איך איתן אומר"כבר בסדר" המון אהבה אישה נפלאה אני

dudi adler

New member
נועה בהצלחה ../images/Emo72.gif ../images/Emo48.gif

אהלן נועה זהו,חזרתי. אבוא לבקר בקרוב אוהב דודי

למעלה