שרשור מנות אחרונות וקינוחים לפסח

בראוניז בקלי קלותו

4 ביצים 1 ורבע כוס סוכר ½ כוס שמן ½ כוס קקאו ½ כוס קמח תפוחי אדמה ½ חבילה אגוזים טחונים ½ חבילה אבקת אפיה ½ כוס קוקוס מערבבים את הביצים, הסוכר והשמן לתערובת נוזלית. בקערה נפרדת, מערבבים, את הקקאו, קמח תפוחי האדמה, האגוזים, אבקת האפייה והקוקוס.מצרפים את שתי התערובות ומערבבים, עד לקבלת עיסה אחידה. שופכים לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ3/4 שעה.
 
למעלה