מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה למישו יש חיבוק מיותר?
תודה.

ניצקוש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

דברי איתי בובה..
והוא ממש לא מיותר.. אני שומרת אותו לחשובים ביותר
אני חושבת שגם אני צריכה כמה כאלו...

אפשר יותר מחיבוק אחד לתת לך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ואת כל החיבוקים האמיתיים תקבלי עוד שבוע בדיוק!!!!!!!!!!!!!!! ייאי מושלמת שכמותך..
(ויש עוד הרבה אנשים שיעידו על השלמות שלך)..

Blue Eyessss

New member
חיבוק זה אף פעם לא מיותר../images/Emo47.gif

יודעת מה?בגלל שנאי לארג'ית אני אמסור אפילו שניים
מה שזה לא יהיה-יהיה בסדר בסוף

../images/Emo24.gif*10000000!../images/Emo107.gif

(וזה ממש לא חיבוק מיותר!) גם אני זקוקה לכמה כאלה....יש לי תקופה רעה ברכיבה...
ובכלל.....

lions queen

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo24.gifיהיה טוב...

את תראי שהכל יסתדר בסוף..
זאת רק תקופה בטח...

היה לי חרא של שיעור...../images/Emo10.gif../images/Emo107.gif

נפלתי נפילה דיי רצינית... אלפרד עשה ממש ממש חדה בלי שום סיבה נראית והעיף אותי על הגדר...לא קרה משהו מאוד רציני למרות שכואב לי הגב והרגל מוות ויש לי שפשוף ענקי ומגעיל ביד אבל לפחות לא שברתי כלום...ובאותו שיעור בכל זאת עליתי עליו שוב והלך לי חרא וכמעט עפתי עוד פעם.......ורק כשירדתי התחיל לכאוב לי כל הגוף והלכתי למות...
ולמי שלא יודע-שיעור שעבר גם רכבתי עליו ונפלתי ממנו כי הוא גם נבהל ממשהו, עשה פנייה חדה והתחיל לפרוץ בפול קאנטר...אבל אז לפחות לא קרה לי כלום.....וההורים שלי לא רוצים שאני ארכב עליו יותר בטענה שאלפרד הוא משוגע ושהוא כל הזמן מעיף אנשים (טוב, יש משהו בזה..)אבל הוא *עדיין* הסוס שאני הכי אוהבת בחווה ואני קשורה אליו והכל...אבל מצד שני אני כבר לא נהנית לאחרונה בשיעורים ולא הולך לי איתו.... ובכלל השיעור ההוא היה ח-ר-א וכמעט כל השיעור התבזבז כי עליתי באיחור בגלל שמישהו מפגרררררררר שיחק עם הראשיית רכיבה של אלפרד ובלגן את כל הרצועות ולקח לי זמן לסדר את זה ומור התעצבנה שאיחרתי.....וגם נפלתי באותו שיעור....אוף-אני מרגישה שאני רוכבת גרועעעעעעעעעעעעעעעעע

lions queen

New member
|פטריה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

וואי יום זוועתי..
כולם זקוקים לחיבוקים כאן... מפגש פורום דחוףףףף....

עדימ

New member
אם להודות על האמת גם אני במין משבר

רכיבה. זאת אומרת אני מרגישה שאני לא ממצאת את עצמי ובחווה שבה אני רוכבת כי החזקתי בה פעם ונוס אהובתי ז"ל
יש ווסטרן ואול ארונד כזה וזה די מאוס עלי. אני מתגעגעת לאניגליש הטהור לדרסז' וכו.
אם מישהו מהחווה שלי רואה את זה ונפגע. זה לא אישי נגדכם!

מאהלב"פ

מה אני הולכת לעשות בחופש פסח? אז ככה- החל ממחר אני מייצבת בשמונה בחווה. כל יום שיעור רכיבה של בערך שעה וחצי. אם אני לא טועה יש גם שיעורים תאורטיים. נשערת בערך עד 4 אחרה"צ, כדי לעזור להוביל וכאלה... יום חמישי- תחרות דרסז' פנימית. יום ראשון- התחרות קפיצות שאם נספיק אז נשתתף כניראה גם בה. כשאגב- יום שישי יהיה היום הראשון שבו ניקפוץ מסלול שלם.

למעלה