מעב"ר

fliperit

New member
איזה התרגשות.....

רכיבה אחרונה לפני התחרות! בקיצור.... נסעתי לירון, ועליתי, עשיתי קצת חימום, בדקתי שיש לי את כל האלמנטים, ועשיתי מקצה.....היה לי 67. פירוט: שני ספינים-0 וחצי פנלטי, מעגל מינוס חצי, מעגל 0, 3 עצירות למינוס חצי. העצירות למינוס זה בגלל שהמגרש היה יבש מדי, אז לא יכולתי לרוץ ממש מהר

דרסז' עם ירדן..

נוותר על העובדה שאני מתפרקת
אז אני כולי חלשה. הממ בהתחלה עבדנו בהליכה לרכך אותם בעזרת הכיפופים, הוא התרכך ממש! ואז בטרוט אותו דבר, ואז בקנטר. ובגלל שיש את האליפות צפון בדרסז' ביום שבת אז עשו מבחנים לתחרות. אז בנתיים היינו במנאז' הקטן ועשיתי ארכובות ג'וקית
זה לא אפשרי לרכב ככה, הלכו לי הרגליים! וירדן היה מושלם כהרגלו

מורי5

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif../images/Emo66.gif

הגעתי לחווה בארבע וחצי.. ורועי ביקש ממני לאכף את רדבול בשביל אופק.. אחר כך בחמש וחצי התחיל לי השיעור
רכבתי על אזארו
והלך לי כל כך טוב ואזארו היה פשוט מ-ו-ש-ל-ם.. עשינו חימום ואז עבדנו קצת במעגל... אחר כך התחלנו לקפוץ
קפצנו קורדינציה (ככה כותבים?!?
)של 4 מכשולים ואז היה צעד ומכשול.. היה כיף והלך לי ממש טוב

MorH

New member
שבוע שלי ../images/Emo178.gif../images/Emo174.gif

יום שני על חצי עשיתי ת'מבחן היה סבבה כזה אבל בחימום היה יותר טוב ! יום רביעי על פנטום עשיתי ת'מבחן בחימום הוא הלך דווקא ממש טוב לדעתי ! אבל במבחם קצת היו פשלות והוא עיצבן אותי במעגל בחימם ע/שיתי ת'מעגל הזה שוב ושוב כי הוא פחד שם ממשו תמיד ! יום חמישי על חצי עשיתי ת'מבחן והיה דווק טוב לדעתי ! ושוב בחימום היה יותר טוב היום ( יום שישי ) שיעור ראשון עם לילך ( עכשיו בשני רביעי וחמישי זה רולנד ובשישי זה לילך ) על חצי נוסטלגיה חח רכבתי בקבוצה חח עשיתי ת'מבחןם ולילך אמרה שהיה בסך הכל טוב ! ! !...

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifנמנמ

היום גם רכבתי אבל פעמיים חח באתי באחת וחצי לחווה ועליתי ב-2 לשיעור עם רחינה על מונטה (
) עשינו מלא פעמים את המבחן של ה-א'1 ומונטי היה קצת קוקו (טירוף בע"מ
) אבל רחינה אמרה לי שהייתה לי ישיבה טובה, וגם אני הרגשתי ככה.. לשם שינוי
אחרכך ירדתי ולי רצתה שאני אעזור לה לנקות את וויסקי אבל גם יהב רצה (יותר נכון די התחנן) שאני אעזור לו לשטוף את פרדי אחרי שעומרי רכב עליו (חחח שירותי נקיון
) אז הלכתי עם לי לעמדת שטיפה והתיישבתי שם, אבל פשוט לא יכולתי לקום בחזרה, חחח הייתי מותשת.. אז כבר עזרתי ליהב שממש התלהב חחח.. אז סיבנו (שימפנו חחח
) את פרדי ואז יהב קשר אותו מול התא שלו. אז יערה הגיעה והלכנו לשאול על מי אני אעלה ב-4, אז אמיר לי לקחת את שבת. עליתי לעוד שיעור עם רחינה ושוב עשינו את המבחן.. כולם מנסים לשכנע אותי לעשות את ה-א' 1 אחד אני מעדיפה את הקדם א' 3 שהוא יותר ברמה שלי (חחח לא שא' 1 קשה, הוא קל)... פפ וגם הבנות מהקבוצה שלי עושות את הקדם א' 3... חע המממ אחרי זה ניקיתי את שבי, יהב כרגיל עצבן אותי לעשות רסן חחח טיפש.. נו טוב הוא סתם אחרי שתקעתי לו ספוג מלא סבון בפה
נראה לי ארגנו בחווה תחרות- מי הכי מעצבן את נעה!!
נממ אני לא יכולה לזוז חחח *אם* מישו קרא, אז שיקבל
ו-
ענקיים

למעלה