מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה למישהו יש מושג כמה עולה קובן טוב, ביורו?
הכוונה לקובן לקור של הארץ. לא יותר

יום שני....

הייתי על שוגי...... היה מעצבן..... כל השיעור היא הייתה לאט ואז בקפיצות היא נזכרה למהר וכל הזמן הייתי צריכה להאט אותה ואחרי הקפיצות היא הורידה את הראש תמיד..... אבל היה כיף...... ומעצבן......

Vintage Queen

New member
../images/Emo178.gifואוו ואוו ואווו!!!../images/Emo42.gif../images/Emo12.gif

מזה החום הזה!?!??!
היה היום כל כךך חםםםם
פפפ ~שונאת קיץ~ הממ טוב רכבתי היום ממש מוקדםםם
איכפתי (כבר הזכרתי שהיה ממש חם?!) וירדתי למטה מהר החום המגעיל הזה לפחות משפיע על מוסמוס לטובה כנראה חח
היא עבדה מושלםםםם לםםם לםםםם
ממש נהניתי היינו רגועות ושמחות ועבדנו מאחורה כמו שצריך ואפילו המעברים היו בסט! חח
לא רכבתי הרבה כי שתינו עוד שניה התעלפנו
אז קיררתי בחוץ טיפה ועליתי למעלה ירדתי מהסוס והייתי כל כך אדומהה
חחח טלי הסתכל עלי במבט כזה
הוא אמר לי שהחלפתי צבע לאדום!
חחח סיוון ואני שטפנו תסוסים טוב טוב עם סבוןן
וזה היה כזה נעיםםם נתתי לעצמי להרטבבב זה היה כזה נחמד
ואז שיחררתי אותה קצת לחצר הכנסתי ציוד ואז העפתי אותה לתאאא ועכשיו אני הולכת ללמוד לאזרחותת

TauraMan

New member
חחחח,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בירושליים היה מה זה נעים, הייתי עם בגדים ארוכים וישבנו כל היום בחוץ ברוח. ברגע שאני יוצאת מהרכבת בתל אביב אני נמסה... איזה עשר מעלות הבדל!

fliperit

New member
מה?!?!?!?!?!

בירושלים שלי לא היה נעים!!! הייתי בבוקר בפתח תקווה, ואז בירושלים, ולא היה הבדל רציני....

TauraMan

New member
טוב, ירושלים היא גדולה,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ויש בה מקומות בגבהים ובסידור טופולוגי אחר, יש מצב שבאזור שבו אני לומדת היה יותר נעים מאשר אצלך. זה לא משנה את העובדה שכמעט כל היום הייתי על הדשא עם חברות כי היה כל כך נעים...

charliebr

New member
חחחחח

גם על אופניטה החום משפיע לטובה
היא היתה הכי מושלמתתתת וכמו שאמרתי לוסילי, היאר יודעת שאם היא תהיה טובה אז נלך לשטיפה מהר יותר

Vintage Queen

New member
חח חשיבה הגיונית!

אבל בטח מחר היא תהיה פוסטמה בשיעור היא הייתה יותר מידי טובה יותר מידי ימים ברצףף! חחח

ה צ י ף

New member
הי חםם בטירוףף מכל הזיעה עשיתי

כבר מיקלחת חח
הי נחמד חם רצחחחחחחחחחחחחחחח עשינו את אותו שיעור כמו כל פעם...
אי אפשר לחדש קצת???????? הי חםםםםםםםםםםםםםםםםם ושהורדתי את הקסדה השער שלי היה רטוב כאילו יצאתי מהמקלחת חח הסוסים גם הזיעו בטירוףף אבל היה נחמד אם לא חושבים על זה שהיה חםםםםםםםםםםם

lions queen

New member
../images/Emo187.gifסוף סוףףףףף

חחח חזרתי לרכב בפארק..
והכל הסתדר עם כל הבלאגן שהיה לי שם וזה.. קיצר חזרתייייייי
קיצר רכבתי על גוליבר... שמן יצור גדול... חתיך, עשינו סתם קפיצות והיה גרוע, חח רכבתי שיא הזוועה, אבל בסדר, חח לא רכבתי הרבהזמן אז אני מרשה לעצמי להתפרע..
נקווה רק שזה לא ימשיך..

היה פאן פאן פאן ../images/Emo9.gif - שיעור קפיצות

אחחח סוס מושלםםם!! מטורף מושלמון שליי
חח וואו פעם ראשונה שאני כותבת בזה.. אין לי כוח יותר
שבוע טוב!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סוס מתקפל חחח =) סזר לומד ממנו!!!!!! עכשיו גם הוא מתקפל.. חח

fliperit

New member
פאאאאאאאאאאאאן

במקום בצפר נסעתי למאמן שלי לרכב על פליפי.....ותירצתי למורים בזה שיש לי תחרות בסוף שבוע.... בקיצור...היה ממש טוב, וזה הרגיע אותי קצת.....בעיקר בגלל שראיתי שזה לא כלכך קשה לספור את הספינים....

Saint Marko

New member
../images/Emo119.gif היה כיף!!! *מיום שני*

רכבנו עם חישוק מיוחד סביב הצוור של הסוס- המצאה גמרנית... בלי ראשייה ובלי מושכות, היה מעניין וכיף... וזה גרם לי להבין שהסוסים מאוד אוהבים לעבוד ככה, והרוכבים מקבלים תשובות יותר טובות מהסוס... מדהים! ורכבנו בלי מושכות, ובלי ידיים ובלי ארכובות...

למעלה