מחממים תנור לחום של 180-200 מעלות מראש. בנתיים תפרקי את הברוקולי לפרחים ותשטפי. להוסיף 5-6 שיניי שום טריות כתושות (ולא להתעצל כי עם שום כתוש קפוא זה לא יוצא אותו הדבר) 1-2 כפות שמן זית (תלוי בכמות הברוקולי) תלושי טוב עם הידיים, תפזרי בתבנית עם נייר אפייה והכניסי לתנור ל 5-10 דקות. הברוקולי יוצא קלוי וקריספי הבית מתמלא בריח שום מעולה. מנה בכלום קלוריות (חוץ מהזמן) ומאוד משביעה
ןגבינות רזות ,מבשלים הברוקולי מעט מאדים הברוקולי עם בצל ופטריות ואח"כ מערבבים הכל עם גבינות רזות וביצה אחת ו3 כפות קמח ולתנור יותא מעולה מלחו ופלפל לפי הטעם....