פינת בישול לתחילת השבוע

הכי קל וטעים בעולם-

מחממים תנור לחום של 180-200 מעלות מראש. בנתיים תפרקי את הברוקולי לפרחים ותשטפי. להוסיף 5-6 שיניי שום טריות כתושות (ולא להתעצל כי עם שום כתוש קפוא זה לא יוצא אותו הדבר) 1-2 כפות שמן זית (תלוי בכמות הברוקולי) תלושי טוב עם הידיים, תפזרי בתבנית עם נייר אפייה והכניסי לתנור ל 5-10 דקות. הברוקולי יוצא קלוי וקריספי הבית מתמלא בריח שום מעולה. מנה בכלום קלוריות (חוץ מהזמן) ומאוד משביעה
 

sugerpie

New member
פשטידת ברוקולי עם פטריות

ןגבינות רזות ,מבשלים הברוקולי מעט מאדים הברוקולי עם בצל ופטריות ואח"כ מערבבים הכל עם גבינות רזות וביצה אחת ו3 כפות קמח ולתנור יותא מעולה מלחו ופלפל לפי הטעם....
 
|כון| גם אני מכינה כך, רק מוסיפה לרוטב

של השמן זית+ שום, גם כפית/חצי כפית חרדל, תלוי בכמות. כמובן שמפזרת מעל מלח גס או רגיל. הריח מעולה! וגם הטעם והקריספיות. מתה על זה!
 

jesie12

New member
כמעט כמו פוצי

אני מרתיחה את הברוקולי מניחה על תבנית מרופדת בנייר אפיה מעט שמן זית מלח גס פלפל צ'ילי גרוס\שחור ולתנור מעדן.
 
למעלה