איך צולים כבד עוף?

../images/Emo71.gifאיך צולים כבד עוף?

הבנתי שמטעמי כשרות צריך לצלות אותו קודם. איך עושים זאת בפועל?? סליחה על הבורות, אני צמחונית.
 
על רשת על הגריל

אבל רק שומרי כשרות עושים את זה. אני למשל, אף פעם לא צולה על הגריל אלא ישר מטגנת במחבת עם בצל.
 

shlomits

New member
השיטה היותר מקובלת להכשרת כבד

היא צליה על אש פתוחה
 
נכון בעצם ../images/Emo163.gif

אבל נראה לי שגם על רשת הגריל זה טוב כי הדם נוזל למטה והכבד לא מתבשל בתוכו, לא?
 

shlomits

New member
הבעיה היא שהדם עשוי להטריף

את התנור. יש כאלה שמתירים אבל זו שיטה יותר בעייתית. זאת למדתי מהרברונן בפעם האחרונה שהיה דיון על כך בפורום.
 
אני שומרת כשרות ולכן קודם כל

צולה את הכבד . ראשית בעלי היקר ( שיחייה) מצפה לי את הכיירם בנייר כסף שלא אתענה אחורי זה בניקיונו. לקחתי רשת מאובן טוסטר ישן ואימצתי אותו בשביל הכבדים הללו שבעלי ( שיחייה) משוגע עליהם כל כך !! מדליקה הגז שמה הרשת ובכל פעם שמה 2-3 כבדים עליה זה לא לוקח זמן רב - הכבד לא אמור להתבשל לגמרי מבפנים אלא רק לשרוף את הדם שלו יאמי יאמי .
 

IOפר KNK

New member
הרשת מיועדת לצליית כבד בלבד

מטעמי כשרות. אין להשתמש בה לבישולים אחרים
 
למעלה