we are [the] young

Hey Kid

New member
../images/Emo70.gifwe are [the] young

היי, שוב אני ^^ כדי שכולם יוכלו לפרסם את הפאנפיק אני אפרסם היום שוב כי פירסמתי השבוע רק פעם אחת
מתחשבת אני, הא? אה, שחר, או כל מישהו אחר שהסיפור לא מוצא בעיניו [סמים, סקס, אלכוהול] אז.. פשוט תגידו לי אני יכולה לשנות את הסיפור. _________________________________________________ בלילה, לפעמים, מתעוררים מוקדם. אפשר לפתוח את החלון ולהקשיב לצלילים השקטים של הלילה, לשמוע את הנשיפות של עצמך, אחרי לילה ארוך ששתית ואתה לא בטוח אם אתה פיכח או לא. לידך שוכב מישהו, את לא זוכרת מי הוא, אבל הוא נראה מוכר. הוא עדיין ישן, הוא בלי חולצה, והשמיכה מכסה את מה שממתחת. את תוהה איך זה קרה? את באמת תוהה? את הרי יודעת שזה מה שקרה אתמול, כנזכרת במה שקרה, איך איבדת עם ארבעת החברים הכי טובים שלך קשר כשעברת בחזרה לצרפת, כי ההורים החליטו לחזור. מאז, כבר לא היית אותו אדם. אחרי 5 שנים חזרת לאנגליה, אבל לא חיפשת אחריהם, מצאת חברים חדשים, אלה שלא רצית להתקרב אליהם, אלה עם הפונפונים והבנים. אבל התחברת בסוף, הצלחת להסתיר את עצמך האמיתית, פשוט נכנסת בתוך הקבוצה, לאף אחד מהם לא היה איכפת ממך, לא היה איכפת להם מאף אחד, זה היה רק סקס, סמים, ואלכוהול. ככה חיית, עד עכשיו. עד החלום, שנזכרת בהם. את חייבת למצוא אותם, אחרת את לא תשני טוב בלילה. את יודעת את זה. את חייבת. את לא יכולה לצאת ככה מהבית, את ערומה. תלבשי משהו. הנה, הבגדים שלך זרוקים על הריצפה. של מי הבית הזה בכלל? אה, הוא שלך. יש לך כבר בית לבד. את כבר בת 21. יש לך חבר? או שזה סתם מישהו מאתמול? כמה שתית בכלל? את מתלבשת לאט ומחפשת אחרי השירותים, כשאת מוצאת אותם את רואה מישהו זרוק על הריצפה מעשן משהו שלא נראה כמו סיגריות. "היי ליז, רוצה קצת?" הוא שואל, את מנענעת בראשך לשלילה וממשיכה אל הכיור. את שוטפת את הפנים וסוגרת את הברז. את מסתכלת במראה ורואה מישהי אחרת. זאת את, רק שונה. השתנית מאז. השיער השחור הארוך כבר לא שחור, צבעת לבלונד, כי לכולם יש בלונד. יש לך שקים סגולים מתחת לעיניים מחוסר שינה או מעודף סמים. את לוקחת את התיק שלך, ומחפשת מה יש בתוכו; סמים, סיגריות, כמה קונדומים זרוקים, ארנק ופלאפון. לאן הגעת? אלוהים ישמור. איפה ההורים שלך? ואיפה דאגי, הארי, טום ודני? למה הם לא הוציאו אותך מזה? איפה הם שצריך אותם? הם היו פה בשבילך כל החיים שלך, לפחות עד שחזרת לצרפת. את יוצאת מהבית ומתקשרת למודיעין. "הלו?" את מנתקת. הם מפורסמים עכשיו, את נזכרת. לא יתנו לך את המספר שלהם. את מחפשת ברשימת אנשי הקשר בפלאפון שלך ומוצאת את השם "הארי" יש לך פלאשבק לבאולינג. כן, זה היה נחמד כל כך, חבל שזה נגמר. "הלו? טום, די! רד ממני דקה" היא שמעה את הארי צורח על טום. היא התגעגעה לקולות שלהם. "הארי...?" את אומרת בקול חלוש. "ליז? אלוהים ישמור. איפה את...?" _______________________________________________ ~מתח~ אני אפרסם ביום ראשון כנראה.

hooba

New member
אומייגאדדדדד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אין לי מילים!!!! זה פשוט.. אהעאהאעהאעהאעהאעהאעא
יאללה... עודדד עודד עודדד@@@@

Decay Dance

New member
וואו..כישרונית!!!

מצד אחד זה מזה מותח ומה שיקרה בהמשך מצד שני אני מאוכזבת מזה שנתת לה להידרדר לסמים חחח אבל לא נורא תמשיכי אני רוצה לקרוא את ההמשך

לושהה

New member
וואו.../images/Emo99.gif

נוו סעמק זה היה יותר יפה אם לא הייתי יודעת שזה עומד לקרות.XD את לא מספרת לי יותר כלוםD: אבל עדיין..וואו.
זה כלכך יפה.
וזה יימשך כלכך יפה.

Hey Kid

New member
עשיתן כאן רצף תגובות של "וואו"...

אז רציתי להגיד תודה לכל מי שהגיבה
ושמחה שאתן אוהבות. זה הולך להיות כלכך טוב הפאנפיק הזה
לושהה מבקשת שאני אפרסם אותו שלוש פעמים בשבוע, אם אף אחת לא מתנגדת אין לי בעיה
מקווה שיהיה לי זמן !

קרן20000

New member
וואו ../images/Emo2.gif

זה היה ממש טוב!!!!! את כותבת ממש ממש יפה!
אני רוצה עוד >< ! XX

למעלה