תפסתי אותו בבוקר

מצב
הנושא נעול.

evgeniy2

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תפסתי אותו בבוקר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תפסתי אותו בבוקר

היום כאשר חזרתי מתל אביב ממש מוקדם בבוקר, בשעה 05:00 לפתע ראיתי בתחנה מרכזית החדשה בקומה 6 אותובוס של SKANIA צבוע בצהוב ועליו סמל של מטרודן.

evgeniy2

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תפסתי אותו בבוקר

היום כאשר חזרתי מתל אביב ממש מוקדם בבוקר, בשעה 05:00 לפתע ראיתי בתחנה מרכזית החדשה בקומה 6 אותובוס של SKANIA צבוע בצהוב ועליו סמל של מטרודן.

יונתן32

New member
טוב יכול להיותר שהוא לא יחזור לב"ש

ייתכן והזחירו אותה לגוש דן....
או שהחזירו אותה לעשות טסט או משהו כזה כמו שקורה עם המפרקיות ושאר המכונות של דן
כי הנסוי לא הצליח כי עובדה שקונים וולווים חדשים!

fireman

New member
הניסוי של הסקאניה מאוד הצליח

כי הנסוי לא הצליח כי עובדה שקונים וולווים חדשים!
דווקא, ככל הידוע לי גם באגד וגם בדן....הבעיה שלהם דומה לבעיית הסיטארו....המחיר!

דווקא זו לא הבעיה

דווקא, ככל הידוע לי גם באגד וגם בדן....הבעיה שלהם דומה לבעיית הסיטארו....המחיר!
דווקא זו לא הבעיה
בדן טוענים שהסקניה יותר זולה מהמ.א.ן. הבעיה היא שהמוסך של דן מבוסס על מ.א.ן זה יותר מעשרים שנה ולכן החליטו בסוף לא לקנות אוטובוסים מסקניה, למרות שמאוד אהבו אותם. אפילו בוצעה הזמנה של 20 חתיכות שבוטלה לאחר זמן מה בגלל הסיבה הנ"ל. הסבת המוסכים של דן מבסיס מ.א.ני למצב שיוכלו לטפל גם בסקניה היה מצריך השקעה גדולה. ומי יודע, אולי במ.א.ן שמעו על זה והחליטו להוריד את המחיר....

saar ganim

New member
אבל גם האוטובוסים של מטרודן

דווקא זו לא הבעיה
בדן טוענים שהסקניה יותר זולה מהמ.א.ן. הבעיה היא שהמוסך של דן מבוסס על מ.א.ן זה יותר מעשרים שנה ולכן החליטו בסוף לא לקנות אוטובוסים מסקניה, למרות שמאוד אהבו אותם. אפילו בוצעה הזמנה של 20 חתיכות שבוטלה לאחר זמן מה בגלל הסיבה הנ"ל. הסבת המוסכים של דן מבסיס מ.א.ני למצב שיוכלו לטפל גם בסקניה היה מצריך השקעה גדולה. ומי יודע, אולי במ.א.ן שמעו על זה והחליטו להוריד את המחיר....
וולוו ולא מאנים אז למה רוכישם וולוו על פני מאן? אם המוסך של דן מבוסס על מאן אז למה קונים וולווים למטרודן?

מטרודן מטופלת ע"י מוסך אגד המקומי

וולוו ולא מאנים אז למה רוכישם וולוו על פני מאן? אם המוסך של דן מבוסס על מאן אז למה קונים וולווים למטרודן?
מטרודן מטופלת ע"י מוסך אגד המקומי
רק האוטובוסים של דן מגיעים לטיפולים במוסכי דן והמאנים שירשו מהתח"צ מטופלים גם הם במקרים קשים ע"י אנשי דן. כנראה, שעד להתבססות החברה היא תמשיך להשתמש בשירותי המוסך של אגד. אני מניח שהיו והם קיבלו 30 וולבו חדשים, הם החליטו להמשיך בקניית אוטובוסים חדשים מאותו דגם, במקום להחליף אותו ע"מ להקל את הטיפול. הרי המאנים בשירות מטרודן יצאו משירות בעוד כשנתיים-שלוש.

seffic

New member
איך הסקניה תחזור לב"ש?

ייתכן והזחירו אותה לגוש דן....
או שהחזירו אותה לעשות טסט או משהו כזה כמו שקורה עם המפרקיות ושאר המכונות של דן
איך הסקניה תחזור לב"ש?
תעשה חצי טור בקו 370?

נכון לא רואים כבר את המקור

הרסת את המקור
אני רציתי לראות את המקורי, ובגלל ששמרת את התמונה באותו שם והעלית חזרה לתפוז, אז המקור נדרס.
תסביר איך עובדים נכון בשביל לא "לדרוס" את המקור, אני מאוד רוצה להבין את העניין הזה

טוארג

New member
כשאת שומרת קובץ על המחשב,

תסביר איך עובדים נכון בשביל לא "לדרוס" את המקור, אני מאוד רוצה להבין את העניין הזה
כשאת שומרת קובץ על המחשב,
אל תשמרי אותו בשם שתפוז נותנים לך אוטומטית אלא בשם אחר, עדיף ארוך ככל האפשר, וכשאת מעלה אותו מחדש לתפוז אסור שהוא יהיה בשם שהורדת אותו (הכוונה - בשם האוטומטי שתפוז נותנים)

ארזS

New member
אדון מנהל !

על מה אתה מדבר?
אני רואה 2 תמונות שונות
אדון מנהל !
אתה רואה עכשיו שתי תמונות שונות ? יופי לך. ויופי גם לי כי גם אני רואה עכשיו שתי תמונות שונות. אבל לפני חצי שעה התמונה המקורית לא היתה והיה רק X אדום. מנפלאות ה
...

evgeniy2

New member
אני מצליח להבין. !!!!!!!!!!!!!

הצבע של השמיים מדהים בעיני
אני מצליח להבין. !!!!!!!!!!!!!
אני לא מצליח להבין ! בבוקר העילתי 7 תמונות פיתאום כולן נמחקו ואז נשארו רק 2 איך זה ? וגם עכשיו איני רואה תמונות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה