תפסתי אותו בבוקר![]()
![]()
![]()
היום כאשר חזרתי מתל אביב ממש מוקדם בבוקר, בשעה 05:00 לפתע ראיתי בתחנה מרכזית החדשה בקומה 6 אותובוס של SKANIA צבוע בצהוב ועליו סמל של מטרודן.
טוב יכול להיותר שהוא לא יחזור לב"שייתכן והזחירו אותה לגוש דן....![]()
או שהחזירו אותה לעשות טסט או משהו כזה כמו שקורה עם המפרקיות ושאר המכונות של דן
הניסוי של הסקאניה מאוד הצליחטוב יכול להיותר שהוא לא יחזור לב"ש
כי הנסוי לא הצליח כי עובדה שקונים וולווים חדשים!
דווקא זו לא הבעיההניסוי של הסקאניה מאוד הצליח
דווקא, ככל הידוע לי גם באגד וגם בדן....הבעיה שלהם דומה לבעיית הסיטארו....המחיר!
אבל גם האוטובוסים של מטרודןדווקא זו לא הבעיה
בדן טוענים שהסקניה יותר זולה מהמ.א.ן. הבעיה היא שהמוסך של דן מבוסס על מ.א.ן זה יותר מעשרים שנה ולכן החליטו בסוף לא לקנות אוטובוסים מסקניה, למרות שמאוד אהבו אותם. אפילו בוצעה הזמנה של 20 חתיכות שבוטלה לאחר זמן מה בגלל הסיבה הנ"ל. הסבת המוסכים של דן מבסיס מ.א.ני למצב שיוכלו לטפל גם בסקניה היה מצריך השקעה גדולה. ומי יודע, אולי במ.א.ן שמעו על זה והחליטו להוריד את המחיר....
מטרודן מטופלת ע"י מוסך אגד המקומיאבל גם האוטובוסים של מטרודן
וולוו ולא מאנים אז למה רוכישם וולוו על פני מאן? אם המוסך של דן מבוסס על מאן אז למה קונים וולווים למטרודן?
איך הסקניה תחזור לב"ש?ייתכן והזחירו אותה לגוש דן....![]()
או שהחזירו אותה לעשות טסט או משהו כזה כמו שקורה עם המפרקיות ושאר המכונות של דן
נסיון תיקון קל לתמונה היפה שלך !
הרסת את המקורנסיון תיקון קל לתמונה היפה שלך !
התמונה מאוד מעניינת.
נכון לא רואים כבר את המקורהרסת את המקור
אני רציתי לראות את המקורי, ובגלל ששמרת את התמונה באותו שם והעלית חזרה לתפוז, אז המקור נדרס.
כשאת שומרת קובץ על המחשב,נכון לא רואים כבר את המקור
תסביר איך עובדים נכון בשביל לא "לדרוס" את המקור, אני מאוד רוצה להבין את העניין הזה![]()
![]()
וואלה נכון. טעיתי עם אותו מס'.הרסת את המקור
אני רציתי לראות את המקורי, ובגלל ששמרת את התמונה באותו שם והעלית חזרה לתפוז, אז המקור נדרס.
על מה אתה מדבר?הרסת את המקור
אדון מנהל !על מה אתה מדבר?
אני רואה 2 תמונות שונות
אני מצליח להבין. !!!!!!!!!!!!!הצבע של השמיים מדהים בעיני
עודאני מצליח להבין. !!!!!!!!!!!!!
אני לא מצליח להבין ! בבוקר העילתי 7 תמונות פיתאום כולן נמחקו ואז נשארו רק 2 איך זה ? וגם עכשיו איני רואה תמונות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.