זה ממש יפה.. ועצוב.. :( ../images/Emo26.gif

אני אוהבת אותך . מי אמר לך שאת מוזרה ומי אמר שזה אסור ומי זרק לך איזו הערה תגידי זה סגור מי אמר לך שאת מוכרחה ומי לחץ אותך לקיר בתוך כל מישהו את יכולה לשמוע איזה שיר אבל היא שם בחלומות שלא יתגשמו בלעדייך היא מחפשת את המקום שבו לא תחשוב עוד עלייך אם אתה הולך אז קח אותי אתה שומע זאת אני שרה אלייך מי אמר לך שאין שום ברירה ומי מחליש את הגל בחוף ולפעמים זו רק סירה קטנה שמסתירה את הנוף מי אמר לך שאת יכולה לתת הכל מבלי לחשוב בזיכרון ישן על התחלה חבוי לו גם הסוף אבל היא שם בחלומות שלא יתגשמו בלעדייך היא מחפשת את המקום שבו לא תחשוב עוד עלייך אם אתה הולך אז קח אותי אתה שומע זאת אני שרה אלייך...

א ב ד ו ן

New member
מצחיק מאוד דנה...

מה לעשות.. ככה אני מרגישה - לצערי כמעט כל יום אני מרגישה ככה... טוב עזבי אני לא רוצה לדבר על זה...

מזדהה , קראתי את זה לפני כמה חודשים

בפורום חר בתפוז ובכיתי... כל כך הזדהתי.. ועכשיו רואה את זה שוב כבר לא בוכה חסינה מדמעות אבל עדיין חורט בלב כמו סכין שכרגע השחיזו אותה.. אז קוראת ודמעה אחת בכול זאת נפלה (ואצלי זה שיא..) שולחת לך חיבוק ענקי ובמין ואוהב
ואני פה אם את צריכה..

ועכשיו דקה אחרי../images/Emo7.gif

שטף של דמעות יורד מהעיינים וכל כך כואב לקרוא וכל כך כואב לנשום ולזוז ולדבר... זה טריגר רציני למי שעבר משו... וכואב כל כך.. אני לא יכולה לבכות, אסור אני יותר מידי חזקה אסור לי להשבר אסור שיראו שגם לי כואב לפעמים.. כן גם לי יש רגשות אי אפשר לפגוע בי ולהעלם.. זה נשאר בי וזה ישאר לנצח..
מצטערת על התפרקות הקלה...

א ב ד ו ן

New member
אני כל כך מבינה אותך ליטל.. אני

מרגישה בדיוק כמוך... אפילו יותר גרוע תאמיני לי... אני לא יכולה יותר...

Shenizel

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif טריגר ענקי...

למעלה