P PinkWin New member 31/3/06 #1 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
D d e m o sthenes New member 31/3/06 #10 את בהריון ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 31/3/06 #14 מאמי... ../images/Emo24.gif כל טעות ניתן לתקן ושום חיים לא נהרסו לך .. אני חושבת שאני יודעת במה מדובר ..... מסנ' / מסרים ? אני פה
מאמי... ../images/Emo24.gif כל טעות ניתן לתקן ושום חיים לא נהרסו לך .. אני חושבת שאני יודעת במה מדובר ..... מסנ' / מסרים ? אני פה
ל לוחם חופש New member 31/3/06 #13 נועה יקרה ../images/Emo201.gif נועה, בלי להכנס למה שקרה אני יודע שזה מאוד קשה מה שעובר עלייך, אבל זה לא סוף העולם, ואפשר להתגבר על זה, והיו כאלה שעשו את זה לפנייך אני בטוח שיש מי שיעזור לך.
נועה יקרה ../images/Emo201.gif נועה, בלי להכנס למה שקרה אני יודע שזה מאוד קשה מה שעובר עלייך, אבל זה לא סוף העולם, ואפשר להתגבר על זה, והיו כאלה שעשו את זה לפנייך אני בטוח שיש מי שיעזור לך.
P PinkWin New member 31/3/06 #16 אני יודעת ../images/Emo7.gif אבל זה עדיין קשה ואני לא יודעת איך לספר למשפחה אמא שלי תהרוג אותי
ל ל י ה האחת New member 31/3/06 #17 ../images/Emo24.gif כמו שכבר אמרתי לך בטלפון, יהיה בסדר... זה לא סוף העולם, באמת! זה לא משהו שאין לו פיתרון ! תתעודדי מותק אני פה לכל עזרה שתצטרכי
../images/Emo24.gif כמו שכבר אמרתי לך בטלפון, יהיה בסדר... זה לא סוף העולם, באמת! זה לא משהו שאין לו פיתרון ! תתעודדי מותק אני פה לכל עזרה שתצטרכי