shmookie g

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. גפ כן קבוצה קקה היא לא היתה עוברת את מיאמי עם שום סיכוי הם העפילו לגבר בגלל קבוצות מג'נונות ולקחו אותו בזכות מזל!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמין דיטרויט
טוב נו אבל בכל זאת מזל טוב אבל עצוב נגמרו המשחקים לעונה אוףףףף גררר איזה גמר דפוקקקקקקק

igurman

New member
קבוצות מג'נונות?

בואו נראה, דנבר סיאטל ופיניקס? או פילדלפיה, אינדיאנה ומיאמי? הממ בואו נחשוב -.-

shmookie g

New member
טוב אז לסיאטל אפשר לקרוא טובה אבל

סאן אנטוניו לא היו עוברים את מיאמי או את אינדיאנה זה בגלל איך שהם משחקים... צריך להבין דיטרויט זה קבוצה שמגיעה לה הרבה על העונה הזאת... סתם ניצחון לא מי יודע מה היה צריך להביא גמר גדול והתבאסתי יהאלה.

igurman

New member
פיניקס לא?

דנבר במומנטום לא? דטרויט ניצחו את אינדיאנה, וגם שם הפסידו 2 משחקים, ופילדלפיה, עם כל הכבוד לאייברסון קבוצה ממש לא בטופ. ואם אתה שואל אותי, פיניקס > מיאמי.

2LIRONOS7

New member
מה אתה אומר... הספרס לא היו עוברים

את מיאמי? שתיהן קבוצות נלחמות, סאן אנטוניו התקשתה מול דטרויט בגלל שההגנה שלה עדיפה משל מיאמי.

Ploral Reaction

New member
זה הימור לשני כיוונים

אבל האמת זה נשמע כמו סדרה של 40 נקודות לשאק לערב וסוויפ לספרס. וייד לא יכול לעשות כלום מול בואן סביר להניח, אין אבל תשובה לשאק.

2LIRONOS7

New member
אל תגזים עם סוויפ...

מיאמי לא פראיירים... יש לשחקנים שלהם אופי והרבה ניסיון פלייאוף, בניגוד לפיניקס.

טרה10

New member
למיאמי יש בדיוק שני שחקנים..

לסן אנטוניו-8 ולפיסטונס 7.[אגב-אם ס.א. לוקחים את שאקיל..הם אלופים מראש.] ועוד- ברבע האחרון הפיסטונס לא עמדו בלחץ.כאשר הספרס עלו ל4-7 הפרש..הם הפסיקו להתקיף.והספרס ממול-הלכו על הכוכבים שלהם-ג'ינובילי ודנקן. בדיטרויט- פרינס,בילפס,והמילטון נעלמו ונותר רק ראשיד לשמור על האליפות..ולבד אי אפשר לנצח. ועוד בחוץ.כל זה היה ב-6 הדקות האחרונות.עד אז היה שקול..והפיסטונס אפילו הובילו ב-9 הפרש..מה שנמחק ב-2 דקות ברבע השלישי..!!

shmookie g

New member
סאן אנטוניו 8? איפה?

דווקא לדיטרויט הייתי נותן את ההגדרה של אופי- קבוצה שמשחקת יחד בסאן אנטוניו כל שחקן תמיד עם השטות של לקחת את המשחק בידיים... אין שם קבוצה יש שחקנים ובטח שלא כמו בדיטרויט

the mnm factor

New member
הספרס שיחקו מול ממפיס לא?

אז ממפיס באמת טובה מפילי סיאטל ואנדיאנה באותה רמה... לפי דעתי. וגם מיאמי ופיניקס באותה רמה. שתיהן עברו דרך לא קלה בואו נגיד.

the mnm factor

New member
עוד יותר טוב בשביל ההשוואה שלי

אני לא בטוח שדנבר יותר טובה מפילי.

matoyoshi

New member
בכושר שהיא הגיעה איתו לפלייאוף

לדעתי זה ברור מי יותר טובה. וגם בכלליות לדעתי.

shmookie g

New member
יכול להיות שמיאמי וסיאטל אותו רמה

יכול מאוד להיות אבל בזכות ההתפרצות של מיאמי העונה אני חושב שהיה להם יותר סיכוי ויותר אופי מבחינות אחרות חוץ מהיכולת של כל שחקן בנפרד... ובקשר להודעות למעלה למיאמי אכן יש שני שחקנים טובים ואני בכלל לא מבין את דרך המשחק שלהם... אז מה? עובדה שהם הגיעו לאן שהם הגיעו בעונה אחת. אנחנו עוד נשמע מהם הרבה בשנים הקרובות אני בטוח...

למעלה