מתפוצצת מכעס על בעלי!!!

b e l b e l

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif מתפוצצת מכעס על בעלי!!!

אחרי שקיבלתי אוביטרל ביום שבת - חלון ההזדמנויות שלנו נסגר היום בבוקר. אתמול בבוקר כשקמתי, ניסיתי להעיר אותו "לעבוד" אבל הוא היה עייף וטען שבערב. הוא חזר אתמול מהעבודה ועלאיזה שטות התחילה מריבה - כך שהלכנו לישון כועסים, והיום בבוקר הוא יצא ממש מוקדם לעבודה ולא העיר אותי! לא להתפוצץ? כל החודש אנחנו מחכים ל72 שעות האלו והוא מפשל!!!!!!!!

לא, לא להתפוצץ. ואני אסביר ואנמק:

בואי נחשוב רגע על המטרה. המטרה היא אושר, הגדלת משפחה, שמחה. לכל תינוקי יש את היום שבו הוא אמור להיוולד. חודש אחד זה מתפשל בגלל מילואים, חודש אחר בגלל ריב, וחודש שלישי בגלל שהגוף לא מוכן. אבל בסוף, יהיה תינוק, עם היום המיוחד שלו, והאופי המיוחד שלו, ואת תאהבי אותו הכי בעולם ותחשבי לך: הוא יצא כזה מקים כי הוא לא נוצר ביום של מריבה, ולא ביום של סקס בכוח. הוא נוצר כשרצינו אותו הכי בעולם. טוב, אולי זה לא משכנע אותך, אבל זה מה שאמרתי לעצמי בחודש שעבר, שהתפקשש באותה צורה.

פוצינה

New member
../images/Emo23.gif איתך

אני אחרי 9 חודשים של ניסיון שמתוכם לפחות 3 ברוגז עם אישי. יש להם יכולת להיות מעצבנים ב ט י רו ף!!!!. טוב לא נורא עכשיו יש לך חודש שאת יכולה לשתות קפה/אלכוהל/סיגריות כי בטוח שאין הריון. ולו יש חודש שלם לחשוב על מה שהוא עשה. אם את פולניה את יכולה להתחיל לעשות לו נקיפות קשות על החודש המבוזבז כדי שזה א ף פ ע ם לא יקרה. בכל מיקרה ליבי איתך ואין מה לעשות אנחנו בכל זאת צריכים אותם (אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדי) אז המון הצלחה חודש הבא ותשתדלי להנות מחודש החופש.

מישל ר

New member
חבל על העצבים. אמנם אני מבינה

את הכעס אבל מה לעשות שאנחנו לא מכונות. קורה שעייפים. קורה שאין חשק. קורה שכועסים. לפעמים גם כשמאוד רוצים ילד קשה לעשות סקס. ביחוד סקס מתוזמן. לא יקרה אסון אם תחכו עוד חודש שבו תדברו הרבה על החשיבות של לעשות מאמצים בימים הנכונים.

ומשהו מהצד השני...

בפעם האחרונה שבייצתי (או דמיינת שבייצתי- אני כבר לא בטוחה...) הכרחתי את עצמי לעשות אהבה לראשונה רק בשביל ילד... זה לא עבד אצלי. הייתי עצבנית כ"כ שזה נגמר אחרי 2 דקות בהתפרצות שלי על בן זוגי בלי קשר לכלום... ואני עדיין בדילמה איך עושים אהבה רק כשבאמת רוצי ועדיין מתאימים לביוץ... (כשאני חוזרת מהטבילה למשל אני כל כך עצבנית שכלום לא יכניס אותי למיטה...)

שיגצה

New member
התלמיד לא שולט בחומר הלימודי

צ'טערת, לא הבנתי את המושג "טבילה" כראוי. סליחה על השאלה

ellosh

New member
חדשה פה, אבל אני חייבת להגיב

אני כל כך מזדהה איתכן. אני מרגישה כמו איזה נודניקית שרודפת אחרי בעלי בימים של הביוץ. כאילו שלי זה יותר חשוב ממנו אבל זה לא באמת ככה. הוא חוזר מאוחר מהעבודה, הוא קם מוקדם בבוקר וזה ממש מבאס. ואחר כך אני אוכלת את הלב שהתפספס חודש. למה אי אפשר שהביוץ יהיה רק בסופשבוע??? ובנוסף, החוסר ספונטניות הזו בסקס ממש מבאסת אותי. חוץ מזה, יש לי שאלה. קניתי את הערכת ביוץ והשתמשתי במקלון אחד ויצא חיובי! זה היה ביום שני. אז עבדנו על זה בשני בלילה, אתמול לא ואני מקווה שהיום כן. זה מספיק?

כן להתפוצץ../images/Emo59.gif

אולי אני אשמע לך מוזרה, אבל אני דווקא בעד להתפוצץ, וכמה שיותר החוצה...לא לשמור בפנים
מתור לכעוס
גם עלינו וגם על בן הזוג
הרבה פעמים יוצאים מתוך התפוצצות דברים נהדרים שלא היו יכולים לצאת בלעדיה...אולי זו ההזדמנות שלך להראות לבן זוגך את כמות הרגש העצומה שלך שמעורבת בכל הנסיונות, ואולי זה יאפשר גם לו להראות לך כמה רגש ואיזה רגש מעורב אצלו בעניין...ואולי ואולי... בקיצור, תוציאו...אל תיבהלי מזה שהתפספס חודש או מזה שאת מלאה בכעס, רק מה, תדאגי לתעל את הכעס לטובתכם....
ועדיף שאני לא אתחיל לספר לך כמה פיצוצים כאלו ואחרים הספקנו אנחנו לעבור.....
לא הייתי מוותרת על אף אחד מהם

b e l b e l

New member
מעדכנת ../images/Emo9.gif

בסוף כן התפוצצתי (כולל בכי וצעקות)... אבל מעז יצא מתוק - כי הוא התנצל והבטיח לשיום יותר לב בעתיד ... נקווה שזה היה לחינם.. והחודש הוא החודש

יופי../images/Emo45.gif

לא נעים לומר, אבל באמת מההתפוצצות יוצאים לפעמים דברים כיפיים...טוב שידעתם לעשות את זה

למעלה