נמאס לי כבר מהמדינה ה..

טובית 27

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo124.gif נמאס לי כבר מהמדינה ה..

היום היתה לי פגישה עם משרד הרווחה של ת"א - יפו. כולם שה כאלה אטומים פשוט אין עם מי לדבר. מבחינתם אנחנו משפחה נורמלית - מה זה משפחה נורמלית???? ילדים לא מוכים, אמא לא חולה בנפש,הורים לא נרקומנים. ספרתי להם את הבעיה שלי שאני לא יכולה לצאת לעבוד עד שאני לא אכניס אותם למעון, אבל זה לא מעניין אותם, הם כבר לא עוזרים לשלישיות. לאחר שבחורה ממשרד הרווחה דיברה עם בכירה מעיריית ת"א נאמר לי שקיבלתי כספים מביטוח לאומי ובאותה תקופה יכולתי למוצא עבודה. אמרתי לה שאכן העסקתי מטפלת, אבל בשאר הכסף קניתי אוכל וחיתולים לילדים. אמרתי לה שבעלי מפרס יחדי ושיש לי משכנתא גדולה. נכון הם לא אשמים שהיו לנו בעיות להכנס להריון ובגלל טיפולים נולדו שלישייה. אבל יכולים להתחשב להכניס לי אותם למעון לחודש ובזמן הזה אני אחפש עבודה. אמרתי לה שאני בכלל לא עצלנית ולפני ההריון עבתי 6 שנים במשרד ואף פעמים לא עשיתי בעיות. אבל אין להן מכסות בקיצור עם הייתי חולת נפש אז היה סיכוי. מה עוד יותר מעצבן שבדיוק חמש דקות לפני שנכנסתי למשרד הוצאתי דואר רשום וזה היה מכתב תזכורת מצה"ל. שבעלי יעשה חודש מילואים אין בעיה, הוא כן צריך לתרום למדינה. אבל המדינה ה@$@$*& לא יכולה לעזור. תודה על ההקשבה. טובית

michal66

New member
מבינה ל../images/Emo23.gifך

ושולחת
כי יותר מזה אני לא יכולה לעזור...

אילונה2

New member
טובית ../images/Emo24.gif

איזה דבר מעצבן זה להתייצב מול מערכת ענקית ואטומה!!! כולי תקווה שהכל יסתדר.

אולי תחזרי בתשובה תגורי ב 100 שערים

אז בטוח יעזרו לך ויסלחו לי על הציניות אני לא מדברת כל המחנה הלאומי אני כל כך מבינה את הכעס שלך אבל אנחנו בקושי ברעים במערכת צר לי בצערך

מר G

New member
../images/Emo24.gif

יש לי חברה באותו מצב. היא לא עובדת בגלל שהיא בבית עם הילד(רק אחד) ולא התקבלה למשפחתונים בגלל שהיא לא עובדת. מה שקרה בסוף, היא מצאה משפחתון עם מקום פנוי והסכימו להכניס אותו מיד. וככה בדלת האחורית קיבלו אותו גם לשנה הבאה. ניסית מסגרות אחרות כמו ורייטי נעמת ואפילו אמונה?

למעלה