3:02 - הפרק השני של ה11 בספטמבר

mgirl

New member
../images/Emo7.gif 3:02 - הפרק השני של ה11 בספטמבר

אוקיי, אין הרבה מה להגיד על הפרק חוץ מזה שהוא היה עצוב. נורא עצוב. כל כך עצוב שזה מדהים. ויחד עם כל זה, והזיכרון של ה-11, אפשר להבחין בכמה מאפיינים שהשפיעו על יותר מאוחר בעונה: (מכיל ספוילרים!) 1. טיי, שבא לנחם את אלכס. כמו שבטח זכור לכם מהספוילרים הקודמים שפרסמתי, הם יהיו ביחד בהמשך העונה, אבל ישמרו את היחסים שלהם בסוד. 2. ג´ימי, שיעצו לו לתבוע את קים למשמרת מלאה. בהמשך ג´ואי יעבור לגור איתו, ואת זה היה אפשר לראות בפרק 19 - unleashed, פרק הקרוס עם אי.אר. 3. בוסקו, שנהיה רגיש יותר מפרק לפרק. אפשר גם להבחין בציניות האכזרית של קרלוס - הוא כזה אדיוט!! וזה בעצם הכל... -מיכל

ThEEdgE

New member
וואי זה היה עצוב....

תאמינו לי הכי מסכנה זאת אלכס... היא נראית מה זה לא שמחה להיות פאראמדיקית... וגם אבא שלה והכל היה פרק ממש עצוב יותר מהקודם.... מעניין מה יהיה הפרק הבא... מי שהפסיד את זה ממש חבל! ואל תגידי שפרד לא נשמה כי ראיתם איך הוא דאג לפיית´

אני יודת שאני לא קשורה אבל..

רק רציתי להיגד שאני ממש מש אוהבת משמרת והייתי חייבת להגיד משהו על הפרק של אתמול הוא היה מש יפה ונורא עצוב
נר|
!!!!! ולצערי אני לא הייתי בארץ בפרק של ה11 בספטמבר עצמו (נראה לי שהיה פרק כזה אם לא אז תתקנו אותי) אז אם מישהו יכול להגיד לי בערך איך הוא היה.. כי בערך מה שקרה אני די יודעת.. טוב תודה..

מסכימה

וחוזרת אל הספרים... טוב עוד שניה, ממש אהבתי את הפרק סופסוף נותנים קצת סטוריליין לאלכס למרות שהיה את זה שהיא ראתה את ג´ימי ולינדה. בוסקו בלי בדיחות??? אבל בכל זאת היה פרק מיוחד וסופסוף קים חזרה לעבוד (שונאת את הדיכאון שלה)

@יעל@

New member
גם אני שאנת את הדיכאון שלה...

אבל היא עברה לעבוד עם דוק אז הוא יוציא אותה קצת מהדיכאון ויעזור לה...

ThEEdgE

New member
צודקת....

קרלוס ממש מתחיל לעצבן ולהתנהג כמו אידיוט.... אבל בוסקו... מלך או יותר נכון מלאך... אין כמוהו.... הוא צוחק צוחק אבל ברגע שמגיעים לעבודה אין שוטר יותר טוב ממנו (מזכיר לי שוטר שאני מכיר)... מעניין מה יהיה בפרק הבא אם זה יהיה המשך של זה..... אבל משהו לא הבנתי אבא של אלכס זה הטומי הזה שמת ומצאו אותו או שאת אבא שלה עוד לא מצאו??. ואל תגיבו בספוילרים!!!!

§ T LaDy §

New member
איזה פרק!../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

זה היה הפרק הכי יפה, עצוב ומרגש שראיתי
וקרלוס באמת היה אידיוט (כמו תמיד). הקטעים שהכי ריגשו אותי היו בהתחלה שהילד נתן לג´ימי את המכתב והקטע לקראת הסוף עם הנרות. פשוט פרק מ-ד-ה-י-ם-!

omris

New member
פרק פשוט מדהים!! כמעט ובכיתי עם

פיית´ כשהיא נשברה אחרי שהיא חזרה הביתה .. (מולי שחקנית פשוט טובה!) אני כל כך אוהב את איך שהם שילבו את הפרקים הראשונים של העונה עם מה שקרה !! אין לכם מושג כמה!! והקטע של האנשים שמריעים להם (רק שתדעו לכם שזה באמת היה ככה) .. ממש אין לי מילים !! פרק פשוט מדהים והם פשוט מצליחים לרתק אותי כל פעם מחדש...

@יעל@

New member
וואו.. בוסקו? איזה שקט הוא נהיה

מה זה פתאום....? ניראה לי שטומי הוא מישהו מהצוות שלהם... לא ניראה לי אבא של אלכס (או שאולי כן)

mgirl

New member
הממ... מעניין למה הוא נהיה שקט כזה

אולי בגלל ששני בנייני התאומים התפוצצו והתמוטטו לו מול העיניים יחד עם חברים, קרובים, חבר´ה שעובדים איתו וכו´?!?!?! וואו, איך אני אגרסיבית לאנשים היום...

OZ MASTER

New member
ווואייי איזה פרק!

החיוך של אלכס עשה לי את החודש!!!
יואוווו היא כזאת מלאך!!! היא כזאת חמודה ומתוקה!!! חבל שזה רק בחיצוניות שלה ולא בפנימיות. ועכשיו לפרק! אהבתי את הפרק אבל היה בו קטע ממש מופרך ומעצבן! הקטע שאנשי ניו יורק לוקחים נרות ועומדים לצידי הכבאית. קטע מתומתם! שבנוי גרוע ונראה כל כך מבויים. אוי כמה שטאטיאנה מעצבנת אותי! וסאליבן עוד יותר! הבחורה רוצה לשכב איתו! והוא מציע לה להתחתן! בכלל אני חושב שטאטיאנה מתומתמת! אבל זה לא קשור. אההה ולדעתי זה לא היה רעיון כל כך טוב שמהפרק הקודם הם ישר הלכו 10 ימים אחר כך :( מעניין אותי מה קרה בין לבין. גם עיצבן אותי שלא ממש התיחסו לתאונה שקרתה לאישה בהריון ולגבר שהיה איתה. הילד נולד ונסגר הסיפור! אפילו לא הראו עם הם הצליחו להוציא את הגבר. ובדרך כלל במשמרת שלישית הם עושים השלמת פערים בכך שהם מספרים פרטים במהלך התוכנית על הדברים שהם עברו. אבל בסך הכל היה אחלה פרק! אפילו אהבתי את בוסקו בפרק הזה! ודיוויס גם היה חמוד.

mgirl

New member
מ-ט-ו-מ-ט-ם. עם ט´. לא ת´.

בכל אופן, מי אמר שאלכס מלאכית רק בחיצוניות? היא ממש חמודה, ואני לא מתכוונת בחיצוניות בכלל. הקטע עם הנרות היה פשוט מצוין. לא יודעת מה אתה ראית, אבל לדעתי זה ממש לא נראה מבוים. ואפילו אם כן, למי אכפת?! זה היה עצוב וזה היה לזכר ה-11 וזהו! סאליבן וטאטיאנה באמת מעצבנים נורא!

OZ MASTER

New member
אלכס!

יש לה ביטחון עצמי מופרז ביותר!!! היא מעצבנת כל כך וממש ממש לא נחמדה! זה שאבא שלה נאבד הפך אותה לממש חמודה! והקטע עם הנרות היה ממש גרוע! ונראה מבוים! ומה זה למי אכפת??? אתה מצפה לראות קטע ברמה יותר איכותית! את לא באמת חושבת שיבואו מיליון אנשים עם נרות ויעמדו בצורה מסודרת בדיוק שהכבאית תעבור, וילכו בצעדים משותפים! כאילו הם רוקדים איזה ריקוד! בימיוחד לא תושבי ניו יורק!!!

omris

New member
אויי נו באמת, זה ממש לא היה גרוע! ו

זה לאו דווקא היה מבוים כי בשבועות שאחרי האירוע, זה באמת מה שהיה !!!! זה באמת מה שהיה ברחובות ניו יורק, אז הם לאו דווקא "ביימו" את זה אלא לקחו משהו מהחיים וממה שבאמת היה .. וזה לא היה ! וזה משהו איכותי ואני חולק על דעתך! דווקא תושבי ניו יורק, ודווקא אחרי האירוע יעשו דבר שכזה (וזה בכלל לא היה ריקוד)

OZ MASTER

New member
אווויש נו באמת

אתה גר בני יורק??? ראית המוני אנשים מתקבצים והולכים עם נרות בצעדים משותפים בערב בני יורק??? מאיפה לך שהם לקחו את זה מהחיים??? אני יכול להבטיח לך שזה ממש לא היה ככה! זה היה נראה כמו ריקוד! אני מציע לך לראות את הפרק שוב.

~*~gaL

New member
פרק מעולה! :)) ../images/Emo13.gif

העונה הזאת עושה עלי רושם ראשוני נהדר! ההתמודדות של הכותבים עם הכתיבה לפרקים של ה-11 בספטמבר מצויינת, אני נהניתי מכל דקה וכל שנייה. ושוב אני אגיד - אני פשוט *מטורפת* על אלכס.. היא פשוט מקסימה, והסוף היה כ"כ עצוב שכמעט בכיתי. קים *עדיין* מעצבנת אותי. אני מאד מקווה שג´ימי לא יעשה את זה לקים.. למרות שהיא קרצייה בפרקים האחרונים, זה לא יהיה צעד נבון במיוחד.. קרלוס.. גררררררררררררררררר... שוט הימ! נאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוו!!

Skiter

New member
נכון זה היה פרק יפה אבל

שמתם לב איך הם במומחיות רבה הצליחו שלא להראות עשן, להראות את השטח, או אל הזכיר את השמות גראנד זירו או מגדלי התאומים לשמותיהם? לא הבנתי למה דוק לא קיבל את העזרה מהם? זה באמת עצוב

למעלה