עזרה, עידוד, נחמה וקצת אהבה,

../images/Emo7.gif עזרה, עידוד, נחמה וקצת אהבה,

עזרה, עידוד, נחמה וקצת אהבה, כן בנות זה מה שאני זקוקה עכשיו: המחזור איחר לי בשבוע לאחר הזרעה ראשונה אשר עברה בסיוט גדול ובלחץ... אבל עם כל זה לקחתי במיוחד חופשה ומנוחה בבית אך, שום דבר לא הועיל כי בדיוק היום הייתי צריכה לעשות בדיקת דם להריון ו...קיבלתי כל כך מבעס..... עד שנירגתי באה מכשפה אחרת במשרד והשיחה היתה כך: הי איך את מרגישה? לקחת קת חופש? אני: לא הייתי קצת בחופשת מחלה עם כל הבדיקות.. היא: איך הולך? אני : מתקדמים לשלבים יותר מבעסים, היא : מה את אומרת?, למה שלא תאמצי ויהיה לך איזה תינוק מוכן חמוד שתביאי אותו הביתה? אני: שתיקה ארוכה ובכי......................................................... מרגע זה הרגשתי שאני לא סובלת אף אחד במשרד הזה... מה היא אומרת לי ככה ? ועוד היא אמא לילדים,.... לא שאני מזלזלת האימוץ חס וחלילה ובהצלחה לכל המשפחות המאמצות והמאמצות בעתיד (לא באתי להשמיץ כאן), אבל לייאש אותי וחסל את הרגשות שלי ככה במשפט אחד???????????????? לא הפסקתי לבכות וחיכיתי כבר שהיום המגעיל הזה יגמר ורק לבוא הביתה ולישון במיטה שלי ולנסות ולהדחיק את המשפט הזוועתי הזה אבל כנאה הוא חקוק בזיכרוני ואני לא מצליחה להרדם עיזרו לי..............................................................

שישון

New member
מותק ../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

קודם כל שולחת חיבוק גדול מחמם ומרדים
זה לא חריג שהסביבה לא יודעת מה לעשות איתנו. לפעמים אנשים שהסיטואציה זרה להם ואמרים לנו כל מני דברים ללא הבנה היכן זה פוגש אותנו ברבדים העמוקים. ברור שזו אופציה (לרגע לא שמעתי אותך מזלזלת בזה) אך צריך לעבור כמה שלבים כדי להגיע אליה ואת ודאי לא במקום הזה. היא אמרה את זה בזמן הלא נכון ונשמע שגם במקום הלא נכון. כולנו יודעות מנת חלקינו של אמירות שבסופו של דבר הן סתמיות ומגיעות ממקום של קושי. כשמבינים מאיפא זה בא לפעמים אולי יותר קל... יאללה לישון... מאחלת שזה השלילי האחרון ובקרוב מאוד נפריח לך כאן בלונים על הריון מהזרעה שנייה

magi7

New member
מכירה את ההרגשה ../images/Emo4.gif

אחת החברות שסיפרנו לה שאנחנו בטיפולי פוריות אמרה במהלך אותה שיחה שכדאי לנו לשקול לאמץ, כי זה יתאים לי.. כאילו דה?!? ככה זה כנראה כשאנשים לא מכירים את התהליך ולא חווים את ההרגשה. הם פולטים דברים בלי לחשוב פעמיים.
אחד ענקי וחלומות טובים

למעלה