כאבי גב...

שמיים2

New member
../images/Emo7.gif כאבי גב...

שבוע 33 , והגב התחתון ממש מציק , איך אתן מתגברות כל כאבי גב? יש טיפים מיוחדים שכדאי לדעת? כל רעיון יתקבל בברכה...

רונית1

New member
גם אני סובלת מכאבי גב תחתון וגם

באזור של האגן במיוחד שאני קמה ולפעמים גם בשכיבה. הייתי בטיפולי שיאצו ולא ממש עזר. יש תרגיל שקצת מקל - לשכב על הגב עם הברכיים מקופלות לכיוון הבטן ואז נעים עם האגן לאט מצד לצד. זה די משחרר. חוץ מזה גם בעלי עוזר לי עם מסג'ים טובים.

יש הרבה אופציות להקל על הכאב

רפלקסולוגיה ושיאצו בתור SOS, אבל כדאי לעשות יוגה או פלדנקרייז, ותרגילי גמישות על מנת לשחרר את האגן וגב תחתון.

קודם כל- ללכת רק עם נעליים שטוחות

עדיף נעלי התעמלות. ניו באלאנס יהיו סקסיות יותר מכל נעל על עקב שתגרום לך לצלוע. דבר שני, לנוח יותר. דבר שלישי- מצטרפת להמלצה על יוגה או פלדנקרייז. גם ריקוד nia יכול לעזור. טיפולי שיאצו מאד יעילים, אם הולכים למטפל המומחה לנשים בהיריון ומבין את מקור הבעיה. יש נשים שטיפול או שניים מספיקים להם.

למתוח את הידיים למעלה

מאוד עזר לי לכאבי גב בסביבות שבוע 34-35. לעמוד או ללכת עם ידיים מתוחות חזק למעלה. חוץ מזה, להחזיק את הבטן עם שרירי בטן - מאוד מקל על הגב, הרגשתי בהבדל מיד. למרות שבשבועיים האלה זה נראה בלתי אפשרי הכאבים לגמרי נעלמו, עכשיו אני בשבוע 37 ומקוה שלא יחזרו. מדי פעם אני מזכירה לעצמי להחזיק את הבטן עם השרירים ונראה לי שאולי כבר התחזקו קצת, או שהתרגלתי להשתמש בהם.

למעלה