חטאתי נתתי לו פורמלה צריכה

• פותח הנושא Luly4
  • פורסם בתאריך

Luly4

New member
../images/Emo7.gif חטאתי נתתי לו פורמלה צריכה

אתמול ב 7 בבוקר הוא נולד ואחרי 9 שעות כבר שוחררתי הביתה. מותשת מהלידה ניסית להניק הוא מוצץ ולא אכפת לי שזה כואב אבל לא יוצא כלום,אוקיי אני יודעת שבהתחלה זה טיפות הקולסטרום אבל אפילו פיפי הוא כבר לא עשה אז נתנו לו מים כי הוא פשוט צרח והיה יבש אז ביקשתי מהבעל לקנות תמ"ל נתתי לו ועכשיו הוא ישן אני מתקיינות לתת לו להמשיל למצוץ ציצי כדי לעורר את החלב אבל זו הדרך? כי ניסיתי לסחוט אין יבש וגם הציצי נורא קטן בקיצור צריכה יעוץ תודה מראש

1טלטלים

New member
היי,אמא טריה

אני מבינה את בלבול והחששות ,במיוחד אם רק ילדת ותינוק כך כך קטן ולחלוטין תלוי בך. אל איוש!!! האם יש ברפשרותך להיפגש עם יועצת הנקה מוסמכת בהקדם האפשרי? מצרפת לך קישור לדף עם מס' של יועצות הנקה מוסמכות(חשוב שתהיה כזאת ולא מדריכת הנקה...).קשה לראות ברשת אם יש בעיה זו או אחרת וגם די חבל על הזמן שלך להתחיל להסביר את התוצאות של תפיסה לא טובה....הנקה לא אבודה! אז....מהר לטלפון ולדבר עם יועצת. תעדכני מה קורה אמא של טל

יולי 154

New member
הי חמודה../images/Emo24.gif

זה לא נורא!!! מכירה את ההרגשה, כי גם לי זה קרה. ביום השני בבית חולים הא היתה עלי 13 שעות וינקה. בסוף התמוטטתי ולמרות שממש לא רציתי, נתתי לה תוספת. בכיתי ביחד עם הבקבוק. אבל זה נתן לי כוח ואחרי כמה שעות הכל נראה אחרת. מכירה את ההרגשה, ואת מה שאומרים שאסור בכלל, אבל לפעמים אין ברירה. חבל שאת לא בארץ, יש כאן יועצות הנקה מעולות. אם את יודעת איך למצוא שם יועצת הנקה- זו ההמלצה הטובה ביותר שלי אלייך. בהצלחה יקירתי!

אני מבינה שאת בחו"ל

היכן? כיתבי ואולי נוכל להפנות אותך ליועצת באזורך. ודעי עוד שזה לא סוף העולם, לא חטאת, לא פשעת. את פשוט זקוקה לעזרה. מיצאי וקבלי אותה.

Luly4

New member
../images/Emo52.gif שלא עניתי,אני מלונדון

והיום ביקרה פה המיילדת,כל מה שהיה לה להגיד זה למה נתת פורמלה,מה אני יעשה שלא יוצא כלום,והוא רעב והטיטול יוצא יבש? אז היום הופיעו טיפות אבל 2-3 טיפות זה לא ארוחה נכון עוד לא עברו אפילו 3 ימים,אז אני נותנת פורמולה וגם נותנת לו שימצוץ כדי לעורר שם משהו מקווה שיסתדר ולבנתיים אני אחפש יועצת הנקה.

luly4

זה שלא יוצא, לא אומר שאין. זה בסה"כ אומר שאת לא יודעת איך מוציאים חלב באופן ידני. זה לא דבר פשוט. אם תתני לתינוקך לינוק על השד הוא יעשה את העבודה בעצמו. אם הוא לא יינק על השד החלב ייכנס מאוחר יותר. חלב בשל מתחיל להיכנס ביום 2-3 וכדאי להתחיל לגרות את השד. רק כדי לסבר לך את האוזן, אצרף לך טבלה ובה כמויות החלב שתינוק זקוק להם בימיו הראשונים. תראי שזה ממש לא הרבה.

Luly4

New member
עם ההנקה לא משהו...אין לי כמעט חלב

ולכן אני מוכרחה לתת פורמולה אני מקווה שהעניינים ישתפרו,אני שואבת קצת אבל זה ממש לא הרבה,אני מצליחה לשאוב 20 מ"ל משניהם,כשהוא פורמולה אוכל בערך 40 מ"ל בארוחה. אבל ורד קישרה אותי עם בחורה מהפורום באנגליה שהתנדבה לעזור לי . ועל כך אני אסירת תודה לשתיהן.

ועוד משהו חשוב לבינתיים...

בשלב הזה חשוב לשאוב לא רק בשביל לאסוף את החלב ולתת לתינוק, אלא גם בשביל לגרות את השד לייצר עוד חלב. אם התינוק אינו יונק, חשוב לשאוב מינימום 8 פעמים ביממה, במשאבה טובה וחזקה. אם את שואבת רק פעמיים שלוש כל יום, השד שלך לא יידע שעליו לייצר חלב עבור תינוק שרק נולד, שבמצב תקין היה יונק 8-12 פעמים ביממה. לכן חשוב לחקות את פעולת התינוק גם אם לא יוצא הרבה חלב, להמשיך ולשוב כדי לתת לשד את הגרוי והריקון הקבוע הזה. זה יכול לקחת לפעמים כמה ימים עד שמתחילים לראות תוצאות אז לא להתייאש אחרי יום יומיים! להמשיך ולשאוב ובסוף זה ישתלם. וכמובן - יועצת הנקה כמה שיותר מהר!

למעלה