זקוקה לעזרה!!!

../images/Emo7.gifזקוקה לעזרה!!!

לפני 5 ימים התחלתי פרוטוקול ארוך בסינרל 2 שאיפות פעמיים ביום. היום עשיתי אולטרסאונד אגן קטן ונמצא כי בשחלה השמאלית שלי נצפה מבנה ציסטי בגודל 27*20.יש לציין שאני לפני מחזור. הענין הוא שלפני חודש בדיוק עשיתי את אותה בדיקה אך לא היו לי ציסטות. מס' שאלות: 1. האם הסינרל משפיע כ"כ מהר על היווצרות ציסטות בשחלה? 2. מה זה אומר מבחינת הטיפול. האם יפסיקו לי את הטיפול או שישנן דרכים להתמודד עם הופעת הציסטות?.

bobi2525

New member
מאוד יכול להיות שאחרי המחזור

היא כבר לא תיהיה שם..... הרבה פעמים ציסטה מופיעה לפני מחזור ואז לאחר המחזור היא נעלמת לא כל ציסטה היא "קבועה". אל תיהי עצובה. שיהיה בהצלחה בטיפול

איליתיה

New member
ציסטות ../images/Emo191.gif

לפעמים הן נעלמות מעצמן, ולפעמים צריך להעלים אותם ... ידוע לי על 2 שיטות: שאיבת הציסאה או גלולות. אחרי שהציסטה נעלמת או מפסיקה להפריש הורמונים ממשיכים בטיפול. זה קצת מעכב את הטיפול, אבל לפחות הוא לא מופסק לגמרי. בהצלחה !

hila218

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif

היום פעם ראשונה קלטתי שבעלי לא כאן ואני צריכה להזריק לבד מישהי יכולה לומר לי איפה בדיוק בבטן ואיך אני מזריקה?? הוא בדרך כלל מזריק לי ליד. וגם האם חשוב להזריק באותה שעה או שאפשר כל פעם מרווח של איזה שעתיים שלוש? תודה רבה הילה

chomama

New member
גונל F מזריקים בבטן בערך 2 ס"מ

ימינה או שמאלה מהפופיק. זה מאד פשוט, תכווני את העט למינון שאת צריכה, תנקי את המקום עם אלכוהול ותזריקי ב- 90 מעלות לבטן. חשוב להזריק לאט, ככה זה שורף קצת פחות (לי זה לא שורף בכלל). המון

צ26

New member
חשוב להזריק בערך באותה שעה

בתווך של אותה שעה. חוץ מזה כבר קיבלת הסברים מצויינים להזרקה. זה באמת פשוט. בהצלחה.

hila218

New member
תודה לכן בנות מכל הלב

הייתי כל כך לחוצה להזריק לבד ואז ראיתי את התגובות וגם את הסרטון הזרקנ וזה באמת ממש פשוט. אוהבת אתכן על העזרה התמיכה וההבנה. הילה

למעלה