אין הריון ואין מחזור מה קורה

דנה 13

New member
../images/Emo7.gifאין הריון ואין מחזור מה קורה../images/Emo35.gif

הי לכולן ביום ב' ה- 12/4 החזירו לי מוקפאים בני 4 תאים. משום מה היו לי כתמים 4 ימים אחרי ההחזרה ולאורך השבוע אני הייתי אמורה לעשות בטא ביום שבת ולכן דחיתי זאת ליום ראשון, שני וכו' לא עשיתי בסוף בדיקת דם אילוצי עבודה. אין לי שום סימני הריון לא חזה גדוש ולא בחילות. היום קניתי ערכה ביתית ויצא שלילי מתי כבר אראה את קו הביקורת? אני קוראת את הוראות הבדיקה מאה פעם בפעם המליון אולי לגלות שעשיתי משהו לא בסדר. ע"פ ההוראות הייתי צריכה להמשיך עם אנדומטרין ועם כדורי פרוגינובה. מדוע המחזור לא מגיע מה יכולות להיות הסיבות לכך? האם זה בגלל הפרוגינובה???

חגיתלה

New member
דנה מתוקה

ראשית - בדיקת דם היא הבדיקה האמינה מכולן. לא מזמן היה כאן מאמר על אי אמינות של הבדיקות. ונועם כבר מזמן סקלה אותן. אז לכי לעשות בדיקת דם. דבר שני - כל עוד את לוקחת תמיכה את באמת לא תקבלי וסת. אבל אל תפסיקי אותה עד שהרופא לא יגיד לך לדעתי. בהצלחה

בולה101

New member
עדכון קטן לגבי תמיכה

חגיתו'ש. מה שאת אומרת לא בדיוק מדוייק כי אני קיבלתי מחזור עם התמיכה (אוטרוגסטן) , עשיתי אחרי זה בטא שיצאה שלילית ורק אז אמרו לי להפסיק תמיכה. אין חוקים למכשושה. היא עושה מה שבראש שלה המגעילולה. ודנה- הלוואי שהבדיקה הבייתית אכן תוכיח את עצמה כלא אמינה.

בולה101

New member
../images/Emo45.gifדנל'ה

לא להפסיק עם התמיכה. והלוואי שהבדיקה אכן תתגלה כלא אמינה. ודחוף לעשות בדיקת דם. ואם תוכלי בבקשה לתת לי מעט אינפורמציה על מוקפאים. פתחתי הודעה בנושא ולא קיבלתי תשובות אז אשמח אם תעדכני אותי. מחזיקה לך

דנה 13

New member
בעיית זרע../images/Emo2.gif

לכל המבינות עניין אנו הגענו להפריה בגלל בעיית זרע. האם יש חשיבות לבדיקה אצל בר טוב? לבעלי יש חסימה בצינור זרע ווריקוצלה וכנראה שניתוח לא יעזור. מה ניתן לעשות כדי לשפר את איכות הזרע והאם זה יכול לגרום לכשלונות חוזרים? תודה

סנונית 1

New member
היי דנה ../images/Emo140.gif

אני באופן אישי מאמינה בשיטת ברטוב ומחר הולכת לעשות הפרייה עם שיטת המיון שלו. כעקרון ברטוב יכול לתת מדד טוב יותר על איכות גרעין הזרע מאחר ולעיתים התנועה או הצורה לא טובים אך הגרעין טוב ואז עושים הפרייה. מציעה לך להתקשר למעבדה שלו ולבקש להתייעץ . בהצלחה.

s h i r a 3 0

New member
הי דנה. אני לא יודעת הרבה על השיטה

אבל היו כאן כמה שרשורים מאד מפורטים בעניין די מזמן. תוכלי למצוא אותם בעזרת החיפוש בפורום, עד שיגיעו בנות שמתמצאות יותר.

מהניסיון שלנו

יש לנו בעית זרע קשה (זרעים בודדים בלבד) לא הלכנו לשיטת ברטוב, והצלחנו בהחזרת מוקפאים (שאיבה אחת, שתי החזרות) כעיקרון, הפרית מבחנה עוקפת את הבעיה של הזרע, ואז איכות הזרע כבר לא ממש רלוונטית, מספיק שימצאו כמה זרעים בודדים שיכולים להפרות את הביצית, ומשתמשים בשיטת האיקסי כדי לעקוף את הבעיות של התנועתיות, כך שאם אצלך הכל בסדר אין סיבה שזה לא יצליח לך תוך מספר קצר של הפריות (והלוואי שיצליח בראשון. ) בהצלחה.

פּוֹנְג

New member
זה די תלוי מי הרופא שלך.

כמו בהרבה דברים יש חילוקי דעות גם בנושא הזה. מה שכן, האם הייתם אצל מומחה בפוריות הגבר? וכן, אם יש בעיה באיכות הזרע זה בהחלט יכול לגרום לכשלונות חוזרים. בהצלחה.

דנה 13

New member
איכות הזרע

תודה על התגובה אז איך פותרים זאת? האם זה רק ניסוי וטעיה?

נועם@בת

New member
קודם כל יש להתייעץ עם מומחה לפוריות

הגבר. במידה והוא אומר שיש סיכוי לניתוח, שווה לנסות. ישנם דרכים אלטרנטיביות לשיפור הזרע. ואפשר גם לנסות את הבדיקה של בר טוב. קודם כל לשמוע עוד דעה. מה שכן, מעט מאוד רופאים עובדים איתו, כך שאם תשתכנעו שצריך לעבור את סלקצית הזרע שלו, חושב שהקופה שלך מאפשרת טיפולים במדיקל סנטר כי רק הם עובדים איתו. נועם

למעלה