איזה בעסה....

osher123

New member
../images/Emo7.gif איזה בעסה....

כולכן מדברות על איפה אתן עושות את החג, ההורים שלו, ההורים שלך... ורק אנחנו..אתמול קיבלנו את הבשורה המרה , שאנחנו צריכים להישאר בעיר הדרומית... בגלל העבודה של הבעל... ולעשות את החג... לבד

אוי...לא נורא, העיקר שתהיו ביחד!!!!

ואם זה מנחם: נראה לי שהרבה מאיתנו היו שמחות להשאר עם בן הזוג בבית ולדלג על המפגשים המשפחתיים האלה!

אתי@

New member
לקחת לי את המילים מהמקלדת ../images/Emo6.gif

אושר תסתכלי על הצד המלא של הכוס: אף אחד לא יכריח אותך לאכול גפילטע פיש לא תצטרכי לברך על סלק "שיסתלקו אויבנו", או על קולה "שיתקלקלו אויבנו"
ולא יכריחו אותך להסתכל על הראש של הדג המסכן
דרך אגב - במשפחה של רונן יש איזה מנהג לברך ברכה ולזרוק אחורה על הרצפה חתיכת כרישה. מכירים את המנהג הזה??? זה מטריף אותי!!! אני לא מסוגלת לזרוק דברים על הרצפה, פשוט לא מסוגלת לקחת חלק במנהג המוזר הזה

uti

New member
../images/Emo24.gif

תחשבי רק על הדברים הטובים, רק את והוא
,בלי אף אחד על הראש, בלי לא אי נעימויות מהמשפחות וכו וכו' דווקא אני
לא הייתי מתנגדת לעשות את החג רק אני ורן

osher123

New member
העניין הוא...

שלא כמוכם, אנחנו לא רואים את המשפחה כל סופ"ש, או שלא נדבר על פתאום לקפוץ לבקר... אין לנו את זה... ודווקא החגים והמפגשים האלו- בשבילנו זה ממש סיבה למסיבה ! רואים את ההורים,האחים האחיות ... ולבד- יש לנו הרבה ! הרבה מאוד ... אוףףף....

Mrs Mis

New member
אושרית, תעשו חג חברים../images/Emo9.gif

תזמינו חברים שכל אחד יכין משהו..ויהיה לכם ראש השנה חברים

osher123

New member
תודה

אבל, החברים הטובים גם הם נוסעים למשפחות, את יודעת, חגים אצלנו זה מילה נרדפת ל"נוסעים למשפחות"... נו, טופ... ננסה להוציא מזה את הטוב שבעניין... אני יעשה ארוחת חג רומנטית
ויוכיח כישורי כ-
...

Mrs Mis

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מה לגבי להזמין חלק מהמשפחה אליכם???

osher123

New member
אם...../images/Emo4.gif

בעייתי... כל שנה חמתי היא המארחת..והיא מזמינה את כלהמשפחה, ואצלנו...לא יודעת, נראה לי התרעה קצרה מידי, והם גם מוזמנים... נראה, נשאל... למרות שעוד לא סיפרתי שאנחנו לא יכולים לבוא לחג, אני מצפה לצעקות ואכזבה...

Mrs Mis

New member
אני בעד לנסות....

שאולי חלק יבואו ל"נחם" אותכם
....
לא תדעי עד שלא תשאלי....

osher123

New member
../images/Emo6.gif ת'אמת...

אני עדיין מפחדת אפילו לרמוז..שאנחנו לא באים... יש לי עסק עם משפחה מרוקאית והמשפחה שלי (לא מרוקאית) אבל בהחלט תעשה לי סצנה...

Mrs Mis

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמה שנכון - נכון!!

אבל עדיף להתמודד עם זה עכשיו... אני לא אוהבת לדחות דברים כאלו....

osher123

New member
אני דווקא מאלו שדוחות דברים כאלה...

אבל אני בטח יספר היום, כי...אין ברירה

איילתי

New member
איזה חוסר התחשבות!!!

חשבתם אולי ללכת לארוחת חג באחד המלונות בשביל הרגשת החג לפחות?

osher123

New member
יש לנו את האפשרות

האמת שיש לנו אפשרות לאכול במלון כל ערב, וכל אורחת שישי (סידור מהעבודה...), אז אנחנו מנצלים את זה דיי הרבה בימים רגילים, אבל אני לא הכי אוהבת את זה בימי שישי או חג כי זה לא נותן אותה הרגשה... אני מעדיפה לבשל, ורק שממש לא מתחשק אנחנו הולכים לשם, אבל תודה רבה על ההצעות ! ותודה גם לכל הבנות שעודדו ! זה נותן הרגשה טובה יותר !!!

למעלה