הריון ולידה

lulyK

New member
התכווצויות כואבות אחרי לידה שניה.

שואלת בשם mummy שילדה הבוקר: ההתכווצויות ברחם כואבות לה יותר מהלידה עצמה. יש מה לעשות? (היא לקחה אופטלגין שלא השפיע כמעט).

debby12

New member
מנהל
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif שיטה טבעית להיפוך עוברים

[סליחה - לא ידעתי איפה לשרשר אז תדביקו את זה לאן שתמצאו לנכון] בשניה ורבע שמצאתי זמן להיכנס ולקרוא פה ראיתי שאמא איריס שאלה על זה בתחילת השבוע - ואני בכלל לא הייתי פה (וזה כבר לא יקפוץ) הנה קישור לשיטה הטבעית שאנחנו ניסינו בענין הזה [אם היא לא מועילה היא בטח לא מזיקה...
]

טלי12345

New member
תופעה מוכרת../images/Emo3.gif

אולי ינחם אותה שזה מרקב אותה יותר ויותר לבטן שטוחה
זה עובר אחרי יום יומיים

גדול ../images/Emo6.gif נראה לי שמספיק רק לקרוא

על זה ולהתפוצץ מצחוק, כדי שהעובר יתהפך

27חומד

New member
../images/Emo6.gifגדול!

אפשר להעתיק לפורום הריון ולידה? גם שם שואלים הרבה על היפוכים?

debby12

New member
מנהל
חופשי - תעתיקי לאן שבא לך

נראה לי שהאוריינטציה הכללית של "הריון ולידה" היא כזו שתעדיף היפוך חיצוני בכוח רק כי זה מה שממליצים הרופאים הקונבנציונליים... אבל למה לא? תעתיקי. גם אם רק מישהי אחת תנסה ויצליח לה - כבר היה שווה (ולכל השאר לפחות גרמנו לחייך - גם לטובה

נפלא. צלמתם?

זה אגב, דומה מאוד לשיטת הפנס (אני לא בטוחה שאת מספיק בוגרת כדי שאתאר אותה בפרטים כאן אבל תנסי לדמיין לבד..) בכלופן, חברה שלי עברה את נסיונות ההיפוך החיצוני וזה לא עבד. כנראה שיש סיבה שהתינוק הפוך. היא כרגע מכינה את עצמה נפשית לניתוח. תודה אניויי.

debby12

New member
מנהל
ואללה - שיטת הפנס ../images/Emo6.gif

לא הכרתי אותה אבל נעזרתי בדמיון. זה קטע מצחיק - בשביל לגרום להיפוך ממש מעבירים סדנת העשרה אור-קולית לאזור הזה שזנוח בדרך כלל
מאחלת לחברה שלך שיעבור בקלות בכל מקרה.

אם בעניין היפוך עסקינן ../images/Emo91.gif

ממליצה מאוד על היפוך עובר בעזרת הרפואה הסינית. עברנו טיפול בדיקור ובמוקסה ותוך יום העוברון התהפך. ועל השיטה "שלך" שמעתי ו
. מילא אני, אבל בנזוגי לא היה מצליח לשתף פעולה מרוב צחוק.

אין מלשות,מזל טוב לה.../images/Emo39.gif

אולי זה באמת מעודד לדעת שככה הרחם מראה נורמליות,זה הולך ומשתפר,ככל שיתכווץ יותר ילך ויכאב פחות.

lulyK

New member
תודה, אני אמסור לה.

(היא מאיימת לבקש *עכשיו* אפידורל....)

מסרי לה ../images/Emo49.gif ממני ../images/Emo141.gif

ולא, אני לא יכולה לנחם בקשר לכאבים. זה הולך ומתגבר מלידה ללידה, אבל חולף תוך כמה ימים ספורים.

sipi1

New member
מזל טוב גם ממני

והשמועות נכונות. אחרי כל לידה נוספת יש יותר התכווצויות והן מכאיבות כהוגן ! יומיים, וזה ייגמר ...

ו שתי

New member
השמועה אומרת שבלידה השניה

וממנה הלאה ההתכווצויות כואבות יותר. ממליצה על אדויל נוזלי.

אדוויל ליקוויג'ל

רק זה עזר לי- לקחת כל 6-7 שעות (שבוע שלם הייתי על זה). באמת ההתכווצויות זה כמו צירים- ולפי מה שאמרו לי זה יהיה יותר גרוע בלידה השלישית! אהההההההה!

למעלה