עזרה דחוף

../images/Emo66.gif../images/Emo53.gif../images/Emo7.gif עזרה דחוף

ההורים שלי נסעו לארבעה ימים ואני הייתי צריכה לטפל בכלבה שלי לילה... אתמול היא נתקעה במשהו עם הראש שלה (אני לא יודעת בדיוק איך היא עשתה את זה) ואז הרמתי וחיבקתי אותה ואז משהו קרה לה... היא לא ממש רצתה לפתוח את העיינים וכשנגענו לה בראש היא התחילה לצרוח. היא כבר לא ממש מקשקשת בזנב מאתמול ונראה לי שהיא פוחדת ממני והיא חושבת שאני זאת שהרבצתי לה בראש מכיוון שחיבקתי אותה אחרי המקרה... כשאני מתקרבת אליה היא עם הזנב למטה (לא בין הרגליים) ולא למעלה כמו תמיד... יש לי הרגשה שהיא מפחדת ממני או עצובה או שמשהו קרה לה אבל אני רוצה לטפל בה ולעזור לה לפני שההורים שלי יחזרו (הם חוזרים מחר) כי נראה לי שכואב לה. בינתיים אני לא יכולה ללכת לוטרינר כי ההורים אמרו לי לחכות עד שהם יבואו. אתמול חשבתי שהיא גוססת בגלל שהיא לא רצתה לפתוח את העיינים שלה וישנתי לידה כדי שלא יקרה לה כלום... יש למישהו עצה או יודע מה קרה לה? יכול להיות שהיא חושבת שאני אשמה?

מהר מהר מהר לוטרינר!!!!!!!

עם כל הכבוד להוריך (ובד"כ אני באמת ממליצה להקשיב להורים), זה נשמע כמו מצב חירום אמיתי שככל שעובר הזמן ייתכן שהסיכוי שלה להבריא פוחת! דברי עם ההורים שלך, תסבירי להם שהיא כנראה פצועה ומשהו לא בסדר איתה, ושחייבים להביא אותה לוטרינר דחוף. אנא - תעדכני אותנו מה קורה.

../images/Emo66.gif../images/Emo7.gif בעיה היא

שהם אומרים שזה כלום ולא צריכים לדאוג... מצבה בערך השתפר כי היא פותחת את העיניים שלה (אחרי שיחת לב אל לב שהיא ישנה) אני חושבת שהיא כועסת עליי
אני כבר לא יודעת מה לחשוב... אולי מצבה משתפר?

GeJuFan

New member
ואחותי פה הזכירה לי

שבגלל המכה היא יכולה לקבל שטף דם במוח (שמאוד מסוכן ויכול לגרום למוות איטי וכואב). זה גם יכול להיות הלם, אבל למה להסתכן ולחכות? קחי אותה לוטרינר שהוא יבדוק אותה שיעשה לא בדיקות ושישאר אותה שם למשך הלילה. אם זו הייתה ליידי באותה רגע שאני רואה שהיא לא מגיבה כל כך הייתי מתקשרת לוטרינר. ההורים שלך לא וטרינרים והזמן שאת יושבת ומחכה להים יכול לפגוע בכלבה ואולי אפילו לגרום לה מוות.

למעלה