שישור שידור יומי

mc megi

New member
../images/Emo66.gifשישור שידור יומי../images/Emo41.gif

כל התגובות לגבי השידור לכאן! הנה הדס אמרתי שהיום אני אפתח אז פתחתי!

sapirr1

New member
הלוואי שגם היום מלי..

אבל אין מצב שגם היום היא תיהיה ...לא נורא... מקווה לתוכנית מצחיקה..

Luli M

New member
זה הדבר הכי כיפי בעולם!

נכון שהם דיברו עכשיו על גו? אז יש לי לוח גו בבית ואני פשוט מכורה למשחק הזה (אז נכון שהלוח שלי הוא נייד ולא כזה גדול, אבל עדיין הוא 19X19 אבל זה עדיין שולט) מה שמפתיע אותי זה שידין גם משחק! אתם פשוט חייבים לשחק את זה מתישהו!!!

Luli M

New member
יצא לי משפט עילג בסוגריים

התכוונתי לכתוב שעדיין הוא 19X19 וזה שולט*

mc megi

New member
חחחחחחחח מה נסגר עם שירי??

בהתחלה היא עושה אפטצ'ים אחרי זה היא אומרת לידין שהיא בקושי יכולה להתאפק לפיפי ומה היא תעשה בשידורים חיים וכל זה...... ואני יודעת טוב מאוד ששירי לא מתאפקת כי שהייתי בשידור היא הלכה לשירותים באמצע שידור וגם נפל לה המקרופון! חחחחח חמודה....

sapirr1

New member
יפה..

לא ציפיתי שמלי תיהיה גם היום...ממש יפה,תמשיכו כך...(צוות אקזיט) וחוץ מזה מה כבר אפשר להגיד על מלמל??? פשוט שלמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסכנה שירי,נעלבה שעדי ההיא מהפינת יעוץ היא דיברה רק עם מלמל ולא התיחסה לשירי...חחחחח חפיף מלי יותר חשובה..סתם סתם...שירי כפרה עלייך. זהו להיום,תוכנית חמודה לא מי יודע מה...אבל סבבה...ביי

rinsit

New member
חח כפרה על האפצ'ים האלו!!!!!!!!!!!!

חח כפרה עליהההההההה על הפיפי שלההההה חח כמוני.. בכל מקום עושה פיפי.. חחחחחחח מצחיקה האישהההההה מהממתת חחחחחחחח "באיזה קטע " באנגלית.. חחחחח - in which part חח הרגה אותי...... וגם מלו מהממתתתתתתתתת!!! ויאוו השיר בסוףףףףףף ךיךליילך.. מהמםםםם!!! כפרות עליהם!

liron666

New member
השיר שהיה בסוף היה מדהים!!!!!1

שירי כזאת מתוקה... מלי ושירי שתי זמרות מוכשרות!!

liron666

New member
שאלה דחופה!!!בבקשה תענו לי:)

אני רוצה ללכת מחר לאולפנים ואני לא יודעת איפה זה..:( בבקשה תעזרו לי......אני מאוד מאוד רוצה ואין לי מושג איפה האולפנים!

fanny17

New member
שירי המושלמת.........

איזה כייף לראות את שירי יומיים ברציפות על המסך..... אההההה ודרך אגב מי שלא היה אתמול במפגש מעריצים של שירי הפסידדדדדדד אין לי משהו אחר להגיד לכם....... היה מושלם היא דיברה איתנו בגובה העניים היה פצצה שירי את ה-
(אור) בחיי!!!!!!!!!!!

למעלה