יחסים פתוחים - היא יודעת הכל

ז ורו

New member
../images/Emo66.gifיחסים פתוחים - היא יודעת הכל

סיפרתי לה הכל. עד היום היה לנו סטטוס של תעשה ולא רוצה לדעת. היא שמחה לשמוע, נראה לי שזה הולך לכיוון הנכון. אשמח לכל תגובה בעניין.

אז מעכשיו החגיגות../images/Emo48.gif

מזל טוב לך יש גם פורום לזוגיות פתוחה איזה יופי לך. מפרגנת
ספר קצת אם אפשר איך זה קרה למה מדוע כמה..סתם מעניין

../images/Emo12.gifלא בהכרח היא אמרה "תעשה

ולא רוצה לדעת" עדין זה "מים גנובים ימתקו" שבוע טוב סולטן

Love To love u

New member
לא מסכימה

הדשא יותר ירוק ממקודם < כשאין צורך לשקר > והמים מתוקים כשיודעים לנצלם בחכמה הזכרתם לי ת'ימים שתהיתי אם אהנה גם אם אני לא "גונבת" אם עדיין הפרי האסור < כשהוא בגדר מותר > יהיה טעים לי באותה המידה או בכלל .. האם הידיעה שהוא יודע מפחיתים מהריגוש וההנאה אז לא ידעתי את מה שאני יודעת היום הפרי הזה < בין אם הוא אסור או מותר > טעים בטרוף לא הידיעה או אי הידיעה מפחיתים מטעמו מדובר בריגוש חדש ותו לו, ככזה הוא מטריף במידה שווה להוסיף לזה את העובדה שאני לא צריכה לשקר זה פשוט חוויה:) ובכל מקרה איש באמונתו יחיה

כפרה זה היה רק ביטוי אני מודע

לטעמו של הפרי בין אם "בושל" או סתם היה במקרר . אין פה וויכוח אמיתי והצורך לשקר בסופו של דבר מובנה באישיות.

מובנה באישיות משמע חמודה

שמי שבוגד האישיות שלו להסתיר לשקר לא לספר אמת. ומי שחי פתוח את הזוגיות שלו אז הוא כנה אמיתי. אני לא יספר כי אני מסוגלת לשקר זה מובנה באישיות שלי אם אצליח לאורך זמן ולא אתפס. לעומת זאת אחד ואחת ששמים הכל על השולחן ופותחים את הזוגיות שלהם אז הם לא מסוגלים לחיות בשקר אם הם יצליחו לחיות כך זה זה יתבטא באישיות ובצורת חייהם. מה לא ברור?! כל אחד חי כפי שטוב לו. ולכל אחד המים מתוקים אני מאמינה שווה בשווה.

Love To love u

New member
מממממ

כמה מובנה ?? לא אכחיש שקורה פה ושם שאני משקרת אבל לא לבנזוגי וממש לא בקטעים האלה אני עונה ישירות לכל שאלה שנשאלת אני לא מדברת על הצורך לשקר שקרים לייטים ולא מהותיים לדעתי < התינוק של השכנה שלי הכי יפה שראיתי מאודי
פחחחח > אבל כשמדובר בזוגיותי אני לא משקרת, ככה פשוט וחד משמעי.

ברכות

אולי לא מהפיכה אבל כן תהליך זוחל שהולך ומתקדם. יותר ויותר זוגות מכירים בעצמם ובבני זוגם כפוליגמיסטים ומסירים מעליהם את הכבלים של דעות קדומות ודיכוי. יום אחד נזכה ללגיטימציה שאנו ראויים לה, ונרים ראש, גאים בנטייתנו ולא נאלצים להסתיר ולהתבייש. יום יבוא ולא יתייגו אותנו כ"מכורים" או "סוטים". תמיד כשאחד מאיתנו נתפס נדים לו האחרים בראשם ומקווים שהם עצמם לא ייתפסו. ולא חושבים אפילו לעמוד לצידו פן יבולע אף להם. יום יבוא וזה ייגמר. מצ"ב המניפסט...

../images/Emo12.gif

ותשובה רצינית הפעם: שמחה בשבילך. רק תתכונן לכך שזה שזה עבר חלק... זה אולי מראה על תגובת הלם קטנה... יכול להיות שעוד יבואו ריקושטים מבחינתה. מערכות יחסים כאלה צריכות להתחיל לאט ובקטן ועם הרבה שיחות שנותנות לבן/בת הזוג להרגיש בטוח עם הצד השני ולא כאילו ניתן אישור לבגידה ועכשיו השמים הם הגבול. תשדר הרבה חום ואמפתיה ונכונות לשיחות כי זה בטוח יבוא. אל תסתיר כלום, אבל תגלה אהדה לכל שאלה ותהיה מוכן גם לשינויים בקונספט מבחינתה. ועכשיו,
שרק ימשיך להיות טוב, מוגן, מהנה ובריא

בת עולם

New member
מסכימה עם אור

שינוי וקבלה של דבר כזה לא באים בבת אחת. דבר איתה הרבה, דברו על גבולות, על מה נכון ומה לא לשניכם, על מה היא רוצה בשבילה בזוגיות כזו ועל מה היא לא מוכנה. אתה חייב להיות איתה ובשבילה יותר מאי פעם, כי אם היא לא שלמה מאה אחוז עם העניין, תחושת חוסר ביטחון לגבי הקשר שלכם, עלול לשנות את הכיוון חזרה. בהצלחה

מסכים עם אור ועם בת

שינוי התפרקה וקבלה בלי חשבונית אין לה ערך בכלל...

למעלה