צביקי
|

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo142.gifצביקי ../images/Emo142.gif../images/Emo77.gif|

מ ז ל טוב!!!! שוטטנו לנו בפורום ופתאום ראינו... שמשהי מיוחדת...
חוגגת היום - יום הולדת
מכל הלב
שני ילדים רעים מאחלים לך, שיהה לך כל שליבך אוהב וכל שיקרה בדרכך יהיה מקסים ומוצלח... והמון אושר לך נאחל, ושמחה אהבה וכל מה שחיוך מסמל... שיהיה לך טוב הכי שאפשר, ואור על ביתך
אור שיזהר.... מזל טוב

../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב

מצטרפת לברכות של שני הילדים הרעים והמתוקים האלה

Kesem_

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב והרבה אושר

הדסהדס

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

תחגגי כמו שרק בנות מזל תאומים יודעות לחגוג!

a n a t i 3 2

New member
צביקייייייייי../images/Emo124.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

המון ברכות לאישה המקסימה שתמיד את כולנו מחבקת בחיוכה מתנדבת תמיד לתמוך ולעזור אישה מיוחדת שמקרינה תמיד אור
המון מזל טוב ליום הולדתך בריאות, אושר ואהבה ענתי ורון

yorika

New member
לך-אישה נפלאה../images/Emo24.gif

החוגגת יום הולדת,אשלח צרור ברכות- לחיים נפלאים ומלאים בשמחה, שכל משאלותייך יתגשמו במהרה, ושתצליחי בכל מה שאת עושה, שתהיי עטופה באור ואהבה, ותמיד,תהיי "חברתם הטובה" של האושר ןהחדווה.
איילה

my sunshine

New member
../images/Emo49.gif לאישה מיוחדת

אישה עם
רחב שיהיה לך כל שתייחלי שיהיה לך כל שתבקשי מזל טוב

מזל"ט../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifלצביקי

מי יתן וכל משאלותייך יתגשמו בשנה הבאה עלייך לטובה אריק המתוק

zviki8

New member
../images/Emo51.gifלכל חברותי/חברי ומברכי../images/Emo140.gif

הפתעתם אותי הבוקר בגדול, שימחתם אותי עד מאד. לכם מבקשת בזאת להודות, ולאחל לכם רק טוב בבאות. שולחת נשיקות והמון חיבוקים וגם הזמנה להצטרף הערב למסעדה. אני חוגגת את יום הולדתי במסעדת אלאדין ביפו העתיקה ומי שמבקש להצטרף, מוזמן, נא להשאיר לי מסר בתיבה, עם מס' טלפון ליצירת קשר. תודה רבה

anatirs

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

למעלה