מזל-טוב

Cut Up Angel

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל-טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב ל-בר
(SomeTwo) שיהיה לך רק טוב בחיים
אושר
עושר
בריאות
וכושר
שלא תדעי רע[
] ושיהיה לך מושי-מושלם[
] אוהבת אותך
אלינה

BrainDaMaGeD

New member
מרת גמייייייייש!

למה לא ידעתי שיש לך היום? מזל טוווווווווובבבבבבבבב! בת כמה את כבר???

IVaLeRyI

New member
מזל טוב לבר..:]

למישהו בא להסביר לי מי זאת בר?...[כי אני רוצה להישתלב בפורום!!! זה לא הולך ככה-ללכת למפגש ולא להכיר אף אחדדד!!!:(]

IVaLeRyI

New member
אהההה!!! אההההההההה@!!!!

אאאאאאאאאאאבאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!! בת כמה אבא?

BrainDaMaGeD

New member
יש תמונה שלה בתמונות מפגש!

זאת החמודה עם הפרצוף הגמיש והאף כמו שלך!

bad astronaut

New member
מזל טוב!

אני לא ממש טובה בברכות...אז נשיר לך שיר! happy birthday to you! happy bithday to you! happy birth day to happy birthday to baaaar! happy birthday to you!!! כן!!! שיא עם כל כך הרבה משמעות =] יומולדת שמח! יומולדת שמח! יומולדת שמח! יומולדת שמח! חחח זה גם שיר! זדניום לג'דניה טיביה!זדניום לג'דניה טיביה! כןןן וזה אמור להיות ברוסית! =]

G i N g N i T

New member
בררררררררררררררררררררררררררררררר

מזל טובבבבבבב
שיהיה לך הכל הכל הכל!! ושתצליחי במה שאת רוצה!!!! ושתעשי מה שאת רוצה!! ושתגיעי ל - 120 שנה!!! ושלא יהיו לך יותר דלקות עיניים ושהעיינים שלך לא יהיו יותר אדומות (למרות שהן מגניבות ביותר ככה..) love ya
אורררררר

BillysGirl

New member
מזל טובבבבב

אןשר ועושר ובריאות ואהיה ועודיות ומקדולדס וקולה ובמבהההה אני רעבה... מזל"טטטטטטטטטטטטטטטטט

just jenny

New member
מזל"ט../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון אושר
, ועושר
וכושר
. הצלחה בחיים ובלימודים ושכל משאלותייך יתגשמו
ג'ני =]].

ברעעעעע

המון המון המון המון כפול 50 מזל טוב!!!!!!!!!!! השתיגשמו כל מתשאלותיך האפלות והזדוניות.. לאפ יו המוניםם!

למעלה