שיהיה לך..

כמה ענק?../images/Emo108.gif

כמה ענק הגג? כי אתמול ראיתי בית עם גג באמת גדול, אולי הגג שאני ראיתי יותר גדול מהגג שאת ראית (ציטוט שלך:"XDDDDDDDDDגג ענק.ו Rioter ו 20:58 | 05/06/06 "

פעם הייתי בקומונה../images/Emo108.gif

של אלה שאומרים שסיוריוס לא מת ושהוא רק מאותגר קיומית הוא באמת לא מת
גם דמבי לאמת
בדיוק היוםש הייתה לי הפסקת חשמל (כן הזבלים האלו
) קרעתי את ה2 פרקים של המערה והפרק שדמבי מת

נעמקה19

New member
אני נכנסתי לדיכאון כשהוא מת...

לא הפסקתי לבכות. אמא שלי כל הזמן חיבקה אותי.. XD ווי. וזה היה כשהייתי בחו"ל, והייתי בדרך לשדה תעופה לחזור לארץ. והייתי כל כך מדוכאת, שבקושי רציתי לאכול מרוב דיכאון.

דיי אני לא יכול עם הציטוט:../images/Emo108.gif

"אני לא דואג הארי" אמר דמבלדור וקולו נשמע מעט חזק במים הקפואים, "אני איתך" %%%%%%%%%%%% אני זוכר מתי קראתי את זה, ידעתי שדמבלדור ימות וראיתי את זה בא והייתי במיטה זה היה 3 בלילה בערך אז הייתי עייף ובכיתי

DirtySpirit

New member
הציטוט שקרע אותי היה כשהוא שתה מהגב

יע. שהוא אמר לו להפסיק. עברה לי צמרמורת בכל הגוף. הוא כ"כ ידע.

נעמקה19

New member
נכון, זה היה נורא.

הרגשתי כאילו העצמות שלי נשברות מבפנים.. הייתי בהלם כל כך. הייתי בטוחה שהוא הולך למות כל רגע. והתחלתי לבכות..

DirtySpirit

New member
את בהחלט בוכה הרבה../images/Emo3.gif

[אני לא יודע מה קרה לי, אבל דווקא הייתי בטוח שהוא לא ימות|: אני ממש חולני.] אגב, שמת לב איך מעשרים ומשו תגובות הקפצנו את השרשור לשבעים ומשו, רק ב50 דקות?

נעמקה19

New member
כן, אני בוכה הרבה מאד ../images/Emo9.gif

גם אם זה מעצב, או מהתרגשות או שמחה. אני חושבת שהפעם שבכיתי הכי הרבה זה שראיתי את אדית בפעם הראשונה
. וכן, זה משעשע XD

הוא קרע אותי בצורה אחרת../images/Emo108.gif

היום קראתי את זה והתפקעתי מצחוק דמבלדור עושה:"אל תכריח אותי!!! אני רוצה למות!! תהרוג אותי" ואז הארי נותן לו לשתות מהגביע ואומר:"קח זה (ככה עשו בספר מודגש) יהרוג אותך" חעחעחע מצחיק

נעמקה19

New member
זה ממש לא מצחיק!

הארי מילא את הבקשות של דמבלדור, בצורה מאד מתוחכמת..

נו דיי../images/Emo108.gif

לוריה עזב את השבעה תני לי להרגיש יותר טוב עם זה זה מצחיק וזהו, אם זה לא היה מצחיק הייתי בוכה עוד יותר פה%%%%%%%%

DirtySpirit

New member
משום מה,

לא הייתי עצוב כשהוא מת. אני יודע שזה מגעיל. אבל באמת ובתמים, לא הייתי עצוב. וגם לא מופתע, עד כמה שזה מפתיע[עד כמה שהמשפט הזה נשמע אבסורדי]

נעמקה19

New member
למה, זה דווקא די נורמאלי ../images/Emo3.gif

הוא סה"כ דמות. לי הוא מזכיר גם את המורה שלי משנה שעברה, שהיתה האישה הכי מדהימה שיצא לי לפגוש אי פעם. לא יודעת.. אולי בגלל זה אני כל כך קשורה לדמבלדור. אני פשוט מתה על דמבלדור. אני אוהבת אותו כמו בנאדם שהכרתי כל חיי.

למעלה