סיבה לחגיגה ! נעלם לי חצ'קון !! יוצאים לבירה היום ???
ש שוקו היחיד New member 19/10/03 #1 ../images/Emo65.gif סיבה לחגיגה ! ../images/Emo65.gif נעלם לי חצ'קון !! יוצאים לבירה היום ???
ת תמימה22 New member 19/10/03 #2 שלא נדע מצרות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואמרתי לך תגוון בעיניין הבירה!!
V Vdrums New member 19/10/03 #4 כמה זמן שלא שמעתי את המילה חצ'קון.. יאללה בלגן, באמת סיבה למסיבה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ש שוקו היחיד New member 19/10/03 #6 לא מתפשר בקשר לבירה ! ../images/Emo72.gif איך אומרים גולדסטאר באנגלית ??
ש שוקו היחיד New member 19/10/03 #9 only heiniken baby.. הגולדסטאר היה מהפרסומת.. פשוט הייתי חייב לרשום את זה..
R RighteousClaudia New member 19/10/03 #11 הייניקן...הא...... אין כמו קורונה! אבל המחירים שדופקים בארץ.......אאוצ'.
ש שוקו היחיד New member 19/10/03 #12 מה הקשר מחירים ??? קלאודייה..אני מתפלא עלייך.. בשביל להנות צריך לשלם.. ובשביל הייניקן אני ימכור את אמא שלי.. סתם סתם כפרה עלייה..
מה הקשר מחירים ??? קלאודייה..אני מתפלא עלייך.. בשביל להנות צריך לשלם.. ובשביל הייניקן אני ימכור את אמא שלי.. סתם סתם כפרה עלייה..
R RighteousClaudia New member 19/10/03 #15 קשר ישיר.... בישראל דופקים מחירים. אבל לא אמרתי שאני לא אשלם נכון?