../images/Emo65.gifמזל טוב לפרחה-לה לה לה../images/Emo151.gif
למי שלא יודע (ובושה לא אם הוא לא יודע) לאור - omni 96 ישיום הולדת היום!!! אז אור, שיהיה במזל טוב, עד מאה ועשרים, שתשיג את כל מה שאתה רוצה (לא יודע מה עוד לכתוב), אז בקיצור, בשם הכנסייה הדובית - תבורך...
מזל טוף מזל טוףףף.... עד 120! בעצם יודע מה?? עז.. 90+-... כי אם אתה תגיע לגיל 120 אתה תיהיה זקן מזכן מוזר כזה... ואנשים שאתה לא מכיר יאכילו אותך גרבר.. אז עזוב.. בקיצור מותיק שלי, מזל טוף לך.. ושתיהיה הבאנדם הכי מאושר בעולם! הלוואי אממממממן סלע
שיהיה לך מזל טוב, עד 120, ורק שתדע שאני סובלת כרגע במדבר, אני מלאה בחול, שרופה, 100% תהיה לי שפשפת, ואני סובלת... (בטח עכשיו אתה מאושר) סתם, ממש כיף פה...
תודה לאנה על המאמץ למסור לי ברכה מהמדבר אני יודע שהיא נהנית עם החול בחולצה מכנסים ועוד מקומות שלא נדון בהם פה חחחח תודההה לדנה על הברכה המושקעת (אני באמת מותש מהאיקונים האלו ואני מאמין שלקח לדנה הרבה זמן ליצור אוסף מושלם שכזה) תודה לגיא שהוא דוב גדול ושמן ומה עוד צריך להגיד ?!?! תודה לליאור על הברכה המתוקהההה ביותר !!!!! ותודה מיוחדת להדר (dobash) שלמרות שאנחנו מכירים 10 ימים ולא 3 (אה הזמן עובר מהר) בכל זאת השקיעה בברכה !!! תודה תודה
להרבה ג'קאססס בחיים ומצטער שאני לא שוצף וקוצף מרוב שימחה פשוט אני וחבר שלי הכנו קליפ לחבר שלי במחשב אבל מה הקליפ הוא 6gb ואני לא יודע מה לעשווווות אז עם מישהו יודע אז בבקשה לעזור זה דחווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף עם מישהו יודע לקבץ אז אני ישלח לו באיסיקיו ואז שהוא יקבץ וישלח לי את זה באיסיקיו או ליתר דיוק לsnr למה אני לא יכול לקבל קבצים בבקשהההההההההההההה
אחי מנגל ופטריית הזיות זה הקשר הכי עמוק שהיה לי עם מישהו... אולי הקשר עם ההיא שרקדנו משה אתה לא קיפוד באמצע המישגול היה יותר... ויודע מה הטמבל שאכל איתי נמלים ברוטב לא היה כלכך מש/הו...