מזל טוב לדנידין
|בלו

../images/Emo65.gifמזל טוב לדנידין../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif|בלו

למתוקון , היתה אתמול יום הולדת
אז עדיף מאוחר, מאשר לעולם לא.
מזל טוב ליום הולדתך חומד, אני רוצה לאחת לך את כל האושר בעולם, את כל השמחה, ואת כל האהבה. וכמובן שלא נשכח, רקקקק סקס טוב ,מהנה ומענג.
ממני שאוהבת לא אוהבת פחזניות
חוקרת

ebony

New member
מזל טוב ../images/Emo9.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo77.gifמזל טוף../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב דרלינג של נוAה
גם לך וגם ל"תולעת" שלך...!!!

yossidub

New member
../images/Emo65.gif|בדנידין..........מז"ט.......

מה? בן כמה האיש הגדול? מזל טוב אחי.

תודה רבה רבה לכולם....אז../images/Emo9.gif

אני כבר בן 31 יווווו...כמה זמן....כמעט זקן...טוב שנשארו לי עוד כמה שנים לנצל.... אוהב אתכם את הפורום... והמון נשיקות חמות לחוקרת..שמתה על פחזניות..... שיפרה....מי אמר שיפרה?

הטיZרית

New member
תראה מה מצאתי בוואלה.....

איש אחד הולך לחנות חיות כדי לקנות ברווז. כשהוא יוצא מהחנות עם הברווז בדרכו הביתה הוא חולף על פני בית קולנוע ונורא מתחשק לו לראות סרט. מהרהר האיש מה לעשות עים הברווז ולבסוף מכניס אותו למכנסיו מקדימה ונכנס. הוא מתיישב בין שני בנות ומחליט לפתוח את הרוכסן כדי לאפשר לברווז להוציא ראש ולנשום. לפתע פונה אחת הבנות לחברתה ואומרת לה: "תיראי איזה כלי יש לו, מאוד מיוחד". עונה לה חברתה: "בטח כלי מיוחד, הוא חיסל לי את כל הפופקורן!".

הילד שלנו גדל בשנה

פששש 31
קטן עליי;-9 חחחחחחחחח מקווה שחגגת כמו שצריך. רק נשיקות? קמצןןןןןן אל תדאג אני אדרוש עוד יותר מאוחר..... מי זאת שיפרה מי????????????? חחחחח פישנזוןןןןן אופססס מי זה בכלל

pachanga

New member
יו אני לא מאמינה!!!!!

באמת הרבה זמן לא הייתי בפורום!!!! ועוד איך פיפסתי את יום הולדת אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא
אז מזל טוב דנידין
וגיל 31 זה גיל צעיר לכל דבר

למעלה