יום הולדת שמח למנהלת הפורום שלנו

איריס מ

New member
../images/Emo65.gif יום הולדת שמח למנהלת הפורום שלנו ../images/Emo77.gif

ורד
ראשית זו הזדמנות להודות לך על העבודה הנהדרת שאת עושה למען הפורום וגם על כמה רגעים שהיית שם בשבילי בפרט, מעריכה זאת ותדעי שזה ממש לא מובן מאליו. מלבד כל הטוב שבעולם מאחלת שתבורכי בהמון מזל טוב, שמחה ואושר, אך מעל הכל בריאות לך ולמשפחתך. שתזכי להגשים את מה שאת מאחלת לעצמך השנה ובמשך שנים ארוכות ורבות אינספור. שתהיה לך שנה נפלאה בה תהיי מוקפת באנשים שאת אוהבת ושאוהבים אותך בחזרה. שתהיה זו שנה מלאה במוסיקה, הופעות, הצגות מהנות ופרנסה טובה ומבורכת שתעזור לך לממן את כל הנ"ל
ויחד עם זאת שתהיה לך עבודה בה תהיי מרוצה מסופקת ורצויה. בנוסף מאחלת לך שתהיי מוקפת באנשים שאת אוהבת ושאוהבים אותך בחזרה. שיהיו לך חיים מלאים בהצלחות מרובות, אהבה הדדית, בשורות טובות, מלא סיבות לחייך והגשמת חלומות, שאיפות ומשאלות. שתמיד תהיי מאושרת מהרגעים הקטנים כמו מהגדולים בחייך ומכל דבר שתעשי ובכל מקום שבו תהיי.

shay keran21

New member
ורדדדדדד../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifהרבה מזל טוב

דבר ראשון- הרבה בריאות אושר והצלחה,שתגשימי כל משאלה ומשאלה שלך.שנה של דברים חדשים,אהבות חדשות,הרפתקאות חדשות,גילויים מפתיעים..תישארי כמו שאת..חמודה,צינית,מצחיקה,לא רצינית בכלל! צריך לאמץ את זה גם לי..חיחיאת נפלאה ושמח שהכרתי אותך! ואחזק את דבריה של איריס,את עושה עבודה משובחת כאן...אבל טוב,גם האנשים שכותבים פה אנשים לבביים..אז כולם שותפים להכל... תהני חמודה!!! אוהב אותך!

veredmp

New member
לא רצינית, אה? זו אמורה להיות מחמאה? ../images/Emo8.gif

תודה על המחמאות

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo45.gifמצטרף לכל המחמאות והאיחולים של איריס

ורד, את מנהלת מעולה!!! בתור מנהל פורום חדש, אני מנסה ואנסה (כי רק התחלתי) ללמוד הרבה ממך ובלי קשר, את בחורה מקסימה, ואני מאחל לך שתהיי מאושרת ובריאה שתהיה לך אהבה גדולה, שתמצאי עבודה בדיוק כמו שאת רוצה (אם עדיין לא מצאת... כי לא דיברנו לאחרונה) ותהני מהמון מוזיקה, בעיקר מהזמרת שנולדה בתאריך שלך

yafit1305

New member
מזל טוב ורד ../images/Emo140.gif

ורד, אני מאחלת לך המון מזל טוב ליום הולדתך (שתי ברכות קיבלת ממני אחת בפייסבוק ואחת פה..) תצאי, תעשי חיים ותספרי לנו חוויות מיום ההולדת ! בשבקין יפית

Rony 05

New member
../images/Emo23.gif ורד 3.5.2010 ../images/Emo24.gif

אין עלייך!!! אפשר לסמוך עלייך תמיד בעיינים עצומות
אני מאחלת לך המון המון מזל טוב שתהיי מוקפת תמיד באנשים שאוהבים אותך ודברים שעושים לך טוב.. שתמיד תגלי כנפיים... שאף פעם לא תפסיקי לחלום תזכרי, שאם לא היום, אז בטוח עוד שנה, מקסימום שנתיים! המון בריאות לך, ולכל מי שאת אוהבת שיהיה יום קסום

נעהירחק

New member
../images/Emo39.gifמזל טוב למנהלת ../images/Emo39.gif

נצלי את החיים לנפוש, לשמוח ולבלות זכרי שצחוק מרפא כאב ומשחרר מתחים ואל תוותרי על המשפחה ועל החברים העבר הוא כבר עבר והעתיד הוא עוד רחוק עכשיו זה הזמן להפוך את ההווה ליותר מתוק לסיום נאחל אושר בריאות ומזל

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifורדד../images/Emo23.gif../images/Emo103.gif

המוןןןן מזלטוב
אושר, בריאות, אהבה והצלחה בכל!! שיתגשמו כל חלומותייך
אוהבת מלאמלא

ה 22

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo23.gifורד ורד ורד../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo15.gif

רק שתדעי לך שלפני ששלחתי לך ת'SMS שלחתי אותו לחברה שלי שהיא גם 'ורד', בטעות.. אז כבר הצעתי לה גם לחגוג איזה יומולדת וחצי ככה...
שתהיה לך שנה יפה וטובה, בריאות ושמחה והרבה הרבה הרבה מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האמת שדי התגעגתי לשיחות שלנו במסנ' פעם פעם פעם
לא יאמן שאני מכירה אותך כבר מעל לשנתיים... תהני, ואל תשכחי לחגוג כל יום
יום הולדת שמח!

ה 22

New member
כן את צודקת... מה את חושבת,../images/Emo15.gif

שאלתי אותה אם היא חגגה...
ותודה שנכנסת למסנ'.. עשית מעשים טובים ביומולדת 'שלך...

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

אז.......... מזל טוב רב אושר ושמחה ואהבה ובריאות ומלא הופעות ו...בעיקר מירי
וכמובן שתמצאי עבודה יותר נחמדה
ועל הדרך הגשמת משאלות, ככה בצד
כפי שאת יודעת, היכולת הוורבלית שלי מוגבלת, אז תאלצי להסתפק בזה

ורד!!!!!!!!!! ../images/Emo171.gif

המון מזל טוב ליום המיוחד שלך בשנה. מי ייתן ותדעי רק שמחות, תגשימי משאלות שעל ליבך ותמשיכי בנתינה יוצאת הדופן לפורום ולחבריו. שוב תודה על הכל, תבלי היום כמו שצריך וקחי
!

למעלה