חגיגות יום ההולדת של בלה!

../images/Emo65.gifחגיגות יום ההולדת של בלה!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

אמנם יום ההולדת עצמו הוא רק עוד יומיים, ב13 לספטמבר... אבל ברחבי העולם החגיגות התחילו היום, אז החלטתי שגם אנחנו נתחיל לחגוג היום
כאן המקום לאחל לבלה מזל טוב, לספר איך אתם חוגגים, או לחילופין סיפורים מצחיקים שקראתם ברחבי האינטרנט על איך חוגגים. למשל, האם ידעתם שבמספר בתי קולנוע בארה"ב משחררים את E שוב, לכבוד החגיגות? מאוד חמוד בעיני... חבל שאצלנו אין חגיגות! אז בכל מקרה- יומולדת שמח בלה!! תמשיכי לחיות את החיים שכולנו חולמים עליהם, עם הבחור המושלם בתולדות הסיפורת
מזל טוב! (לא שמתי לך אייקון של מתנה כי אני יודעת איך את עם מתנות והפתעות, שלא תתבאסי ביומולדת...
)

חידון נושא פרסים לכבוד יום ההולדת!../images/Emo249.gif

טוב, לא בהנהלתי או משהו כזה.... אבל אתר הלקסיקון פירסם חידון לכבוד יום ההולדת, שכולו שאלות דמדומים, קשות יותר וקשות פחות. הזוכים ייזכו בספר קלטת או בתיק של הסאגה, והם שולחים לכל מקום בעולם! ככה שלשם שינוי גם אנחנו יכולות להשתתף! אז נסו אם בא לכן.. חלק מהשאלות ממש קטנוניות, אבל הצצה מהירה בספרים, בגוגל או באתר http://www.twilight-quotes.com/ אמורים לסגור לכן את הפינה. בהצלחה!

עונה עונה עונה../images/Emo6.gif אמאל'ה שאלות קשות../images/Emo6.gif

מזל שחלקן אני כבר יודעת בדיוק איפה לאתר
מזל טוב לבלה
הלוואי שהייתי יכולה לחיות את החיים שלה

חח כן אני ניגשתי לזה נורא ביהירות של

"חה, אני בטוח אדע הכל, קראתי את הספרים 3 פעמים, לא יצליחו להתקיל אותי" ואז קראתי את השאלות , ואני כזה- "שיט". אני יודעתבגדול את התשובות... אבל לא ממש בדיוק. אני צריכה עכשיו להתיישב על העבודה שלי, אם יהיה לי יום עם הספק טוב אולי אשב על החידון בערב. אני ממש מקווה שלפחות מישהי מהפורום תזכה, זה יהיה אדיר!

לאאא אל תפרשי! בדיוק באתי לשאול אותך אם יש לך

מסנג'ר ננסה לעבוד לפחות על חלק מהתשובות יחד
אם יש לך מסן שלחי לי אותו במסר

שנת הלידה שלה היא 1987, אז 23! ../images/Emo58.gif BD

אבל, אחרי BD.... בפועל היא תהיה בת 18 לנצח

לא חחחחח הכונה לפי הספר

טוב נראה לי אני מבינה לבד: ב2008 (הספר הראשון נראה לי) היא היתה בת 17 לכן השנת לידה שלה היא נולדה ב1991 אז עכשיו היא בת 19 לא?
BD אבל הוא כבר שינה אותה לפני היומהולדת אז היא בת 18

הספר הראשון יצא ב2005

עניתי לך לפי הספר, לא לפי הדמיון שלי
לפי הספר היא נולדה ב87, ולכן עכשיו היא בת 23. (את יכולה לראות את זה לפי האתר של סטפני מאייר) והספוילר שכתבת זה בדיוק מה שאני כתבתי :-}

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo65.gif מזל טוב לבלה ../images/Emo213.gif../images/Emo70.gif

hodaya96

New member
מזל טוב!

שתמשיך לחיות את החיים המדהימים שיש לה עד אין סוףP: איזה מגניב:0 הלוואי והיו עושים את הדברים האלה בארץ...

למעלה