התחדשתי

Mr BIG Biker

New member
../images/Emo65.gif התחדשתי ../images/Emo65.gif ../images/Emo9.gif

gixxer 600 K2 כחול/לבן , קבלו בתמונה >> אני רוצה להודות לכל מי שסבל אותי במשך על התקופה עד לרכישה
יש לי מס' שאלות: 1.אני מחליף פלאגים לאירידיום ופילטר אוויר לפתוח האם צריך לעשות כיוונים או שינויים כלשהם ? (הזרקה) 2.צמיגים... אני יודע שחפרו בנושא (מורמ קראתי את הקישורים !) יש לי כרגע קדמי - דאנלופ D207 , אחורי - מצלר לא מזוהה (שנתון 98
יותר ישן מהאופנוע) אני צריך אחורי בדחיפות... בנוגע לקדמי... זה בסימן שאלה אם הוא יבש או עדיין טוב (שנתון 05 כחצי שנה על האופנוע בין 3-5K קמ) איך הדאנלופים ? ראיתי שיש D209 אז ה207 ישן או שפשוט אלא סוגים שונים ? לא ראיתי (אולי פיספסתי) התייחסות לצמיגי avon ? איך הם ? ואם יש תגובות לגבי פירלי ומצלר... גם טוב :) המטרה: לא מחפש משהו שיגמר אחרי 4K (חייל תפרן
) אבל שישאר בגדר הספורט

T0MERKE

New member
מברוק ../images/Emo72.gif

אני עם הסט השני של AVON הדגם הספורטיבי נקרא VIPER SP 65 (אם אני לא טועה) האחורי החזיק לי כ 10K , הקדמי 20+. צמיגי ספורט עם אחיזה מעולה במחיר הכי שפוי בשוק. שווה לנסות - תברר אצל משה מכלבוטקס כמה יעלה לך התענוג. תתחדש וסע בזהירות

D the kid

New member
תתחדש ../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

אחד האופנועים היותר יפים שיש
קצת יותר מידי עיניינים לאחרונה.
תתקשר היום.

JackR1

New member
אם לא הבנת מהקישורים על D207,

אז מצב נשפך המרומם פשוט מונע מהמוח שלך לעבוד... ואם אתה לא מרגיש "משהו קצת מוזר" והתנהגות האופנוע נראית לך מספיק "ספורטיבית", אני מציע לך לחשוב על צמיגי ספורט-תיור והרבה לכיוון תיור, כי ממילא לא תפיק כלום מצמיגי ספורט, חוץ ממקדמי בטחון בנפש. דיאבלו סטראדה \ D220 \ פיילוט רואד החדש \ MEZ3. תתחדש.

למעלה