Storyteller

../images/Emo63.gif Storyteller ../images/Emo132.gif

Why can't you musterbate like the rest of us? הו, איזה פרק! כל הפרק פשוט מעולה!! אהבתי במיוחד כשאנדרו הציג את הדמויות - את באפי, ספייק, ואומאייגאד - אניה! כל קטע עם ווילו בפרק היה מעולה
, וגם עם זאנדר ואניה.. כל כך שמחתי כשהם היו ביחד! |מאושר| גם הרעיון של הפרק, שבאמת הולכת להיות אפוקליפסה ואפוקליפסה רצינית היה מוצלח ביותר. (אהבתי שהוא צחק על הנאומים של באפי.. הגיע הזמן שמישהו יעשה את זה
) וגם, כמובן, התחפושת שלי, של קושקושית ושל ליאט! We are Gods! שרשרו הגיגיכם

אומאגאדדדד!!

איזה פרק שולט! וואו הסוף עם אנדרו היה כל כך חזק שהוא סופסוף הבין שהוא הרג את ג'ונתן...הווו אנדרו כזה חמודדדד ואיזה כעף שזאנדר ואניה היו ביחדד!! וואו אניה פשוט קרעה אותי מצחוק כל הפרק הזה..... ווילו

kittycatbone

New member
the slayer of the vam-pires

חחחח
אנג'ל עונה 5
והכי הכי הצחיק אותי
כשאנדרו היה באנג'ל בפרק עם הקוטלת... והוא כזה מסביר לאנג'ל על הערפדים וזה.. אז כזה אנג'ל אומר בטעות וואמ-פיירס כמו אנדרו
זה היה כזה טוב

charmer

New member
פרק שליטה

אחד האהובים עליי בעונה. אנדרו פשוט בובון וקורע מצחוק, כששמעתי שיש פרק שלו ידעתי שזה יהיה מצוין. אהבתי במיוחד את הקטע שהוא מספר שדון הייתה מפתח, כשמראים את "החלונות שזאנדר בנה", כשהוא רואה שוב ושוב את הקלטת עם וידויי האהבה של אניה וזאנדר ומצטט את הקטעים של אניה..

City Of Angel

New member
חחח התלהבתם מאנדרו...

פרק חביב, אהבתי איך שספייק שיחק אותה לא רוצה להצטלם

פרק מצויין.

אבל לא בגלל אנדרו. אני עדיין חשבתי שאנדרו היה טרחני, מעצבן, וסתמי העונה. אבל הפרק עצמו היה כתוב ואנדרו שירת את המטרה, הוא היה הכלי. אם אכן היה צריך אותו כל העונה ואם הפרק הזה שווה את הנוכחות שלו בשאר העונה?.. זה כבר דיון אחר. ואל.

למעלה