0*פ!ר0*מ*
החצי גמר!!!!!!!

orush15y

New member
../images/Emo63.gif0*פ!ר0*מ*../images/Emo63.gif החצי גמר!!!!!!!

הגמר הוא פשוט... יש לכם עד יום שבת בערב (עד 10 בלילה) לשלוח את הדירוגים שלכם מ 1-10 לחמשת הסיפורים שעלו לגמר אלי במסר! חמשת הסיפורים שעלו לגמר הם: חייה בעולם מדומה- 13.5 נקודות! יומנו של דן- 15 נקודות! "למה היא?"- 15.5 נקודות! אמת או הזייה?- 16.5! הנשיקה האחרונה- 27.5 נקודות!

orush15y

New member
חיה בעולם מדומה מאת דפני1234

(היי אני בחזרה חד פעמית לפורום לכבוד התחרות) שמי דונה. אני עכשיו כותבת ביומן. אני נערה רגילה. או שלא ממש. אני לא מרוצה. אני מרגישה כאילו החיים שלי ריקניים. אני רוצה לאכול או להתנשק או ללמוד משהו. אבל אין לי שאיפות עמוקות. אני מרגישה כאילו כל העולם מסביבי רדוד. לפעמים אני עושה דברים ולא יודעת למה. וזה קורה לעיתים קרובות. אולי כולם סביבי ככה. אני לפעמים חושבת אולי לדבר על זה עם מישהו אבל אני לא יכולה. כאילו זה מובנה בתוכי. הזכרונות שלי מתחילים כשהייתי ילדה. ההורים שלי לא סיפרו לי איך הייתי כשהייתי קטנה. לפעמים אני חושבת שלא הייתי. אבל זה נשמע ממש לא הגיוני. אני זוכרת כשגדלתי לנערה אני פתאום השתנתי במעגל של אורות. כולם גדלים ככה. קיוויתי שאני ארגיש מיוחדת, אבל לכולם זה קרה ככה. וכשחזרתי לחדר שלי גיליתי שהוא השתנה. הוא משתנה לעיתים קרובות. הרגשתי שמחה. כאילו נקודות של אושר עולות בתוכי. לפעמים אני תוהה מאיפה מגיעים הרהיטים. בטח ממחוץ לשכונה. אף פעם לא הייתי מחוץ לשכונה. ההורים שלי היו פעם שם אבל הם לא זוכרים משם כמעט כלום. לא פגשתי אף פעם מישהו שממש זוכר משהו משם. לפעמים אני תוהה אם זה בכלל קיים. הלוואי ויכולתי לצאת מהשכונה. אולי אם אני אצא אני אהיה פחות רדודה, יותר חיה. לפעמים אני מרגישה כאילו אני סתם בובה במשחק.

פלורי2

New member
../images/Emo25.gifהנשיקה האחרונה מאת פלורי2

אני מקווה שתהנו מסיפורי. השקעתי בו וישבתי עליו שעה. הנשיקה האחרונה יום בהיר, כששמש שטפה את השכונה החדשה איליה הגעתי, ידעתי שיהיה לי קשה להסתגל, ידעתי שיקח זמן עד שאמצא חברים, ידעתי שיקח לי זמן למצוא את אהוב ליבי, אהבתי הראשונה, הנשיקה הראשונה. אבל לא ידעתי, שהשכונה שטופת השמש, תהפוך לשכונה אפלה ומפחידה, עם אנשים רעים, ואהבה שהלכה והתפוגגה, בתוך כמה ימים שלווים, שהספקתי לשמוח בהם. אבל פתאום, הרגשתי שמחה ועצובה באותו הזמן. הרגשתי שהכל חזר לקדמותו, ופתאום, היה לי טוב. מה שלא הרגשתי מזמן, באותם ימים אפלים. בואו ותישמעו את סיפורה העצוב של מלודי מקלוד, על נשיקה, שבין רגע, הפכה את עולמה. יום בהיר שטוף שמש, טיילתי עם המזוודה בדרכי, לביתי החדש, כסימית רגילה. כשהגעתי הביתה ראיתי נער כבן גילי, מנקה את המטבח. התבוננתי בו לרגע, ופתאום חשתי משהו בליבי. הוא התחיל לפעום בחוזקה, כשהוא הסתובב אילי, ואמר לי "שלום" מתוק, כמעט התעלפתי, ניגבתי את מצחי כשראיתי את עיניו הכחולות, המסתירות לי את החלומות, את אותם ימים יפים, החלפנו מבטים, עיניים לעיניים, ידעתי,אותו חיוך תמים, יהיה חרוט בראשי. הסתכלתי על גופו החטוב והמדליק, והחזרתי לו "שלום גם לך". לחצתי לו יד, הרגשתי פרפרים בבטן, חייכתי. שמחתי לראות בעיניו את עצמי, משתקפת. "אני טומי. מהו שמך" הוא שאל אותי ברוך, "אני אני...אני מל..מל.." גמגמתי ולא ידעתי מה לומר. איזו טיפשה הייתי. "אה שמך הוא מלמל" הוא לא חיכה לתשובה והמשיך לנקות את שידת המטבח. ידעתי שזהו המשרת שלי. שמחתי שהוא היה משרתי. "לא. שמי הוא מלודי". הוא חייך. כאילו כבר ידע. כעבור כמה ימים, התחברתי איתו. כל יום ב-10 בבוקר הוא היה בא, ומאיר לי את היום, עושה לי אותו שמח. כשראיתי אותו, פתאום כל דבר נשכח ממני, לא חשבתי על כלום. רק עלי ועליו. יום ועוד יום עבר. התחברתי איתו יותר ויותר. הרגשנו קרובים מתמיד. עד שהסתכלתי למעלה, לילה אחד, וראיתי לבבות. הבנתי, אנחנו מאוהבים. הוא נתן לי את הנשיקה הראשונה. כשהוא הלך, הוא לא חזר. עברו ימים ועוד ימים, חודשים, ושבועות. לא ראיתי אותו עוד. הוא בטח עזב. חשבתי לעצמי. הימים נהיו אפלים ורעים, לאנשים היו פרצופים רעים. הרגשתי נורא. הרגשתי בתוך עולם אפל, שבו הכל מגעיל, שחור ומתועב. פתאום, בוקר אחד הוא הופיע בדלת, עם עוגת שוקולד. לא האמנתי למה שראיתי. ראיתי את אותה שכונה שטופת השמש, היפה, לאנשים היו פרצופים שמחים. הם חייכו. הכנסתי את טומי לביתי. הוא סיפר לי שעליו לטוס, הוא עזב אותי. הוא טס לאמריקה. לפני שטס, הוא נתן לי משהו, שלא אשכח לעולם. הוא נתן לי, את הנשיקה האחרונה. הנשיקה שאזכור לעולם. אזכור תמיד את העוגה שלו, שתמיד השאירה בי טעם של עוד. את חיוכו התמים והנפלא, את עיניו הכחולות, שיערו החום והמסודר. גופו החטוב. את הכל. הכל אני אזכור אזכור, אזכור לתמיד. היום, למלודי עדיין כואב בלב. מלודי חיה בשכונה חדשה, עם בעל, בית, וארבעה ילדים. אבל היא לא תשכח את טומי. תמיד. את הנער שקיים את שאיפתה הראשונה-הנשיקה הראשונה והשלים את נעוריה, בנשיקה האחרונה, בשכונה שטופת השמש.

orush15y

New member
הגעת לגמר! זה אומר שאהבו אותו!!!

אני כבר ישים אותו...

orush15y

New member
אופס.. התבלבתי.. את יכולה להירשם ל

לסיפורסימי2... תשפצי אותו קצת.. ותירשמי...

orush15y

New member
משו ששחכתי לרשום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הנקודות מתאפסות לגמר... כל מה שיצביעו עכשיו (הדירוגים של ה- מ1-10) יקבע מי המנצחים!!!!!!!!!!!!!!

יומנו של דן

שלום חברים! קוראים לי דן.... אני סימס ורציתי לספר לכם, קוראים יקרים, קצת על החיים שלי, אז ככה. אני סימס רומנטי, אני רוצה להכיר הרבה בחורות....... בילדותי הכרתי את דינה, שהייתי לי כמו נפש תאומה, התאהבתי בה ובו זמנית ניסיתי גם בת אחרת, קראו לה לורה..... לורה נישקה מגעיל אז חזרתי לדינה. אחרי זה היה לי יום הולדת, גדלתי להיות מבוגר... והכרתי את לקי, לקי הייתה בחורה עשירה במיוחד, ניצלתי אותה בשביל כסף.... אבל בסוף פשוט לא היה לי כוח עליה כי היא הייתה קרצייה אמיתית, אז חזרתי להיות רק של דינה. אחרי קצת זמן פגשתי בחורה חדשה, קראו לה שרה, היא הייתה ממש נחמדה, הייתי חייב להתחבר איתה, ואחרי זה כמובן שהתאהבנו, אבל ממש אהבתי אותה! נפרדתי מדינה והתחתנתי עם שרה, אשת חלומותיי. אי ושרה חיינו לנו באושר ועושר בווילה ענקית, אפילו היה לנו בן קטן, קראו לו אלכס, וכל האקשן קרה ביום הולדת שלו...... אז זה מה שקרה ביום הולדתו: חגגנו לו יום הולדת ע-נ-ק בווילה שלנו, והזמנו את כל מי שאנחנו מכירים, כולל את דינה. עמדנו כולנו ליד העוגה ושרה, אשתי, החזיקה את הבן שלי שנייה לפני שהוא גדל, זהו, זה קרה, אלכס הפך להיות ילד קטן, הוא כבר לא תינוק... ראיתי איך כולם האושרים, שאיפתו הגדולה ביותר של בני היה לגדול, ושרה תמיד רצתה לראות אותו גדל, והנה, זה קרה, אבל אני עדיין לא הייתי מרוצה...... רציתי לדבר עם דינה, אחרי כל כך הרבה זמן!..... התחלתי לדבר איתה, היה נחמד, כי אהבנו את לדבר אל אותם דברים, אותם נושאים! אחרי שדיברנו רציתי לפלרטט איתה, אף פעם אי אפשר לפלרטט אם שרה, היא יותר מידי אימהית כזאת! אבל לא רציתי שכולם יראו אותי מפלרטט עם דינה, כי שרה תכעס..... אז נכנסנו לתוך הבקתה הקטנה ליד הבריכה.... אחרי שפלרטטתי איתה רציתי לנשק אותה, כי מה לעשות פשוט אתהבתי בה מחדש! החלטתי ללכת על זה, ישבתי על הספה וביקשתי ממנה שתצטרף עליי, התחבקנו ואז זה בא, התמזמזנו על הספה, פתאום, באמצע שהיינו על הספה אחותה של שרה באה, היא ראתה אותנו! ברור שהיא ישר רצה לספר אחותה, הרי הם היו בקשר טוב.... שרה נפגעה מזה מאד, אחד הפחדים שלה הרגע התקיימו, בגדו בה! אחותה של שרה תקפה את דינה, הן רבו מכות!!!! בסוף דינה ניצחה! כן, אז זה מה שהיה...... מאז כבר עבר הרבה זמן, אני ושרה השלמנו, והפכנו להיות חברים, אבל לא חברים חברים, סתם ידידים...... שרה התאהבה בבחור אחר, קראו לו אור....... דינה ואני נפרדנו, דינה מצאה לה גבר אחר ואני רק לפני כמה ימים התחתנתי עם שינה...... דינה לא ממש נהנית עם הגבר החדש שלה, רואים עליה, היא התקשרה אליי לפני כמה ימים וסיפרה לי שאין לה מספיק רומנטיקה איתו ושאף פעם לא יהיה לה רומנטיקה כמו שהיה לה איתי, טוב מי יודע, אולי היא תמצא בחור אחר. אבל אני לא בוגד בשינה! את הלקח שלי קיבלתי! למי שהסיפור קצת מוכר לו.... אז שידע שראיתי סירטון באנגלית ולקחתי ממנו את הרעיון, אבל שיניתי דברים.... זה לא בדיוק הסירטון....

hili האחת

New member
למה היא? מאת הילי האחת

אני אדם, סים נער. היתה בכיתה שלי נערה אחת. יפייפיה ושקטה, מצטיינת בלימודים והיו לה הרבה חברות טובות. שמה היה ג'ודי. כשראיתי אותה, פעמה בליבי תחושה שלא הכרתי. רציתי תמיד להרשים אותה. אהבתי אותה, ככל הנראה. הגעתי כל כך רחוק עם נסיונות להרשים אותה... פעם ניסיתי לרכוב על הסוס הכי פראי באיזור שלנו, כשלא ידעתי לרכוב, רק כי היא אמרה שהיא אוהבת בנים אמיצים. בסוף, נהינו חברים טובים. החברים הכי טובים. יום אחד, ג'ודי אמרה לי לבוא לבית שלה יומיים אחר כך, כי היה לה משהו חשוב להגיד לי. הסתקרנתי. למחרת באתי וראיתי שהבית שלה עולה באש. "ג'ודי" צעקתי. כעבור 5 דקות שמעתי קול עונה לי :"אדם, אני פה". איפה שהיה פעם המטבח שלה מצאתי אותה. ג'ודי הייתה על סף מוות. אמרתי לה: "ג'ודי אני הולך לקרוא לרופא!" והיא אמרה: "לא, יש לי משהו להגיד לך! אדם, אני אוהבת אותך!" אני הופתעתי מאוד. אמרתי לה: "גם אני" ונישקתי אותה על השפתיים. כשהרפיתי ממנה, היא כבר לא הייתה בחיים.

orush15y

New member
תדרגו! כל הניקודות התאפסו!!! בגמר ז

זה שונה!!! כל הנקודות מתאפסות וצריך לדרג מ 1-10!!!!!!!!!!!!!1

orush15y

New member
אמת או הזייה? מאת DinaLiza13

" ראית את הבית הישן הזה?" אמרה לולה. " כן, אומרים שמישהי עברה לגור שם, אף אחד לא יודע מי..." אמרה סיוון. " מסכנה, היא בטח לא מכירה את הסיפור של הבית הזה..." אמרה שוב לולה, שתיהן נעצו עיניים באותו בית, בבית הנטוש, המפחיד המסתורי. "אף אחד לא גר שם בערך מאה שנה!" אמרה לולה. " מעניין מי גרה שם..." אמרה סיוון בסקרנות. שתי הבנות, לולה וסיוון הלכו לדרכיהן, לולה לביתה העשיר בצפון העיר וסיוון הלכה דרך החורשה ששם נמצא אותו בית, בית מפחיד ומסקרן. " אין שם כלום, אין שם כלום..." לא הפסיקה למלמל סיוון לנסות להוריד את הפחד ממנה. " שלום." בפתאומיות יצאה אישה אחת, עיניה כחולות, פניה לבנות שערה ארוך ובהיר. " שלום לך ילדה." אמרה אותה אישה בחיוך, לולה השתתקה במקום לא יכלה לזוז, "מאיפה האישה הזאת הגיעה?" היא לא הפסיקה לחשוב, היא סובבה את גבה כדאי לראות אם זה רק הזייה או שזה אמיתי. היא הסתובבה וראתה אישה גבוהה אם עיניים כחולות פניה לבנות ושערה ארוך ובהיר. " שלום לך, את גרה בבית הזה?" שאלה סיוון ורצתה באותה היזדמנות לספר לה על סיפור הבית הזה. " כן, אני ארכיולוגית והגעתי לחקור על הבית שמעתי הרבה סיפורים עליו." " טוב, אני חייבת ללכת להתראות." סיוון הלכה לביתה ולא הפסיקה לחשוב על האישה, כמה שהיא זוכרת אותה מאיזשהו מקום. " היי אבא!" אמרה סיוון לאביה. " למה התעכבת, סיפרו לי שלא עלית להסעה היומית למה?" סיוון השתתקה, היא חשבה שהשעה רק אחד שלושים וחמש ולא שתיים בצהריים. " סליחה, החלטתי להיות שכנה טובה ולבקר את השכנה החדשה שלנו! היא גרה בבית הנטוש." " אולי אני אלך לבקר אותה גם." " אני יבוא איתך!" אמרה בחיוך סיוון. סיוון ואביה הגיעו לבית, הנטוש, המסקרן. פתאום לפני שצילצלו יצאה אותה אישה להכיר. " שלום, אני אליזבת!" אמרה בחיוך. אאביה של סיוון ואליזבת לא הפסיקו לדבר אפילו היו קטעי פלירטוטים. סיוון נכנסה לביתה, היא ידעה שמשהו לא בסדר! אחרי דיבורים ארוחת ערב קטנה אביה של סיוון וסיוון חזרו. " אבא תעזור לי בשיעורים?" אמרה סיוון שהייתה תמיד תלמידה מצטיינת ורצתה להמשיך להיות כזאת. " בשמחה! איזה מקצוע?" " הסטוריה." סיוון פתחה את ספר ההיסטוריה וראתה דבר לא יאמן! " אבא תראה!" אמרה סיוון. " זה לא יאמן! היא דומה לאליזבת!" " יותר מידי דומה, והיא חייה לפני 150 שנה!" אביה של סיוון מיהר להזמין את אליזבת ואחרי חצי שעה אליזבת הגיעה לביקור. " שלום!" אמרה אליזבת בחיון. " שלום, יש לנו שאלה קטנה..." אמרה סיוון, אביה של סיוון לא הפסיק לבהות באותה אישה אפילו שרק לה כמה פעמים. הוא הזמין אותה לעלות לחדרו, הוא שכח לגמרי מאותה תמונה. סיוון שכעסה הלכה לראות טלוויזיה בעוד אביה ואותה אישה בחדרו למעלה. אחרי תוכנית אחת בטלויזיה סיוון עלתה לחדר של אביה ולראות למה הוא מתעכב. " אבא!!" אביה התפתל מכאבים ולידו אמדה אותה אישה. " מי את? ומה עשית לאבי?!" " הוא כנראה פחד מידי כשראה מי אני, וכך גם את!" היא לא הייתה אישה נחמדה אלא הייתה אותה אישה שמתה לפני 150 שנה באותו בית, היא חזרה לנקום במשפחתי על מה שעשו לה לפני 150 שנה... -סוף- זה לא הכי קשור לסימס אבל יש בסימס רוחות ומתים מפחד.(קרה לסים אחד שלי שמת בגלל רוח) אני ניפחתי את הסיפור...

orush15y

New member
הקפצה.. תמשיכו לדרג!!!

היום ב-10 בלילה הגמר הגדול!!!!!!!!!!!!!!!! אז תמשיכו לשלוח לי במסר את הדירוגים שלכם מ 1-10!!

orush15y

New member
תדרגו!!!! הנקודות התאפסו.. אז אם כב

כבר דירגתם בשבוע שעבר אז תדרגו שוב!!! (רק הפעם שולחים אלי במסר את הדירוג שלכם מ 1-10!!)

orush15y

New member
אם לא ידרגו עוש אנשים אז הגמר יערך

ביום ראשון או שני... כי לא בקושי מדרגים.. וזה לא תחרות הוגנת ככה!!!

orush15y

New member
לכל הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif פליז כנסו!

אני לא יכולה לעשות את הגמר אם אתם לא שולחים דירוגים... תכנסו להודעה הראשונה של השרשור ותקראו איך מדרגים.. פליז!! אי אפשר לעשות גמר בלי שידרגו!!!!!!!!!!

למעלה