קח-תן משהו לקרוא

זפטל

New member
חנות הספרים "עץ הדעת" מחסלת מלאי 50

זאת הזדמנות לכל אוהבי הספר! חנות הספרים המשומשים "עץ הדעת" נסגרת וכל המלאי שלה נמכר ב50% הנחה. הם נמצאים בבן יהודה 42 ת"א. כדאי למהר לפני שייסגר!

וול ך

New member
יריד ספרים ב14.90

יריד ספרים בדיזינגוף סנטר חנות של צומת ספרים כל ספר בחנות 14.90 והמבחר ענקקקקקקקק ספרי לדים,מתח,בישול,מדריכי טיולים,רומנים,עידן חדש פילוסופיה,פסיכולוגיה ועוד... והכל הכל הכל ב14.90!!!!!!!!! שווה לבוא לראות המבצע יתקיים עוד חודש בערך..

ice w

New member
איפה אפשר למכור../images/Emo35.gif....

יש לי המון ספרים בבית שההורים שלי שמרו מקום המדינה. אני אוסיף פה קובץ עם הרשימה ותוכלו לומר לי איפה אני יכולה למכור את הספרים האלו וכמה נראה לכם שאני אקבל עליהם
תודה רבה...

דנטל

New member
"יתקיים עוד חודש בערך" זה אומר

שהוא יתחיל בעוד חודש בערך, או שהוא כבר התחיל ויסתיים בעוד חודש בערך?

באופן אישי

אני אוהב לקרוא ספרים ישנים - כך שמאוד יכול להיות שאני אהיה הלקוח הראשון שלך :)

ice w

New member
אז למה אתה מחכה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תקרא את הרשימות ותשלח לי את הספרים שאתה מעוניין בהם + הצעת מחיר לכל אחד. נדבר כבר במסרים

אבאדוב1

New member
התחיל לפני כחודשיים -שלושה,בהחלט ש

שוה ביקור או שניים, אולי יש חומר חדש.

kkarinn

New member
ספרים ישנים בטח, לא ספרים חדשים?

אפשר יותר פרטים, תאריכים? זמני פתיחה? ...

sevron

New member
נראה כמו מבצע חיסול מחסנים

כל הספרים חדשים בעקרון, יש כאלו שנפגמו אך מדובר על בודדים. מבחר הספרים לא רע בכלל, שווה ביקור.

kkarinn

New member
השאלה אם יש שם ספרים חדשים כמו

של הרלן קובן, או רבי מכר בסגנון

פּלפּל

New member
../images/Emo63.gifקח-תן משהו לקרוא../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 97. הצעות/בקשות רכישה, מכירה, חלוקה, החלפה או השאלה של ספרים משומשים, אנציקלופדיות, חוברות, עיתונים, מגזינים, כתבי עת - אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זאת. בתודה מראש, ההנהלה.

shellyland

New member
מחפשת את "אלתרמן-בולדר / פריס-ת"א:

אורבניות ומיתוס בשירי פרחי הרע וכוכבים בחוץ" של דרור אידר. אבל רק אם זה לא יקר!

ZIV E

New member
../images/Emo63.gif למכירה

באדולינה/גבי ניצן (חדש!!!) פרא/גבי ניצן (חדש!!!) שני הספרים מומלצים לפרטים פנו אלי במסרים או במייל [email protected]

ice w

New member
איפה קונים ומוכרים מגזינים../images/Emo35.gif

יש לי של "מדע", כרך ט'-ל"ד. כולל מפת נושאים ומחברים. נשיונל ג'יאוגרפיק, שנים 1972-1984. כולל אינדקסים של שנים 1972-1978. סיינטיפיק אמריקן, שנים 1977-1984. מי מעוניין לקנות אותם
נראה לכם שב-eBay יתעניינו בהם

למעלה