צריכה המלצות לספרים:

דובית 1

New member
../images/Emo63.gif צריכה המלצות לספרים:

יש לי: מעשה בחמישה בלונים תירס חם מריים והים הזחל הרעב איה פלוטו לבד על המרבד פרפר נחמד אליעזר והגזר אשמח להמלצות על ספרים אחרים-קלאסיקות למיניהן.

frige

New member
יש

כספיון תפילילה החתול במגפיים הלו הלו אבא ועוד...

galisher

New member
עוד כמה מקסימים -

איילת מטיילת, חנן הגנן, אני רוצה פיל. שלושתם מקסימים לדעתי. קלאסיקה ישנה - "מזבוב ועד פיל" של ע. הלל. אהבתי בתור ילדה והקראתי לבת שלי השבוע והתפוצצנו מצחוק!

mishmish04

New member
כל סיפרי רינת הופר:

הצב ביץ-בוץ איילת מטיילת חנן הגנן אותיות במיץ שטויות וגם: בוא אלי פרפר נחמד הבית של יעל ברכבת יושבת ארנבת

נועה0908

New member
מנצלת - המלצות לספרים לגיל כמעט ארבע

שלום, מחפשת המלצות לספרים לגיל 3 וחצי. תודה

ממה מיה

New member
|את זה| של נירה הראל

אצלנו זה להיט לילדים עם הרבה קריצה להורים (האיורים המקסימים של יוסי אבולפיה)

nitsanal

New member
האריה שאהב ../images/Emo210.gif ועוד....

אני באופן אישי שמרתי לילדי את כל ספרי הילדות שלי ככה שעל המדף שלהם נמצאות הקלאסיקות של פעם בהוצאה הישנה, המצהיבה ולעיתים גם התלושה - האהובים עלי שלא ציינת : האריה שאהב תות דירה להשכיר גלגולו של מעיל כובע קסמים סיר הסירים, ספר האוכל - ויתר ספרי נפתלי מהחדשים אני אוהבת את השירים של דתיה בן דור ואת "איתמר מטפס על קירות"

../images/Emo27.gifספרים לגילאי שנתיים שלוש

ארנבת נמה נום , דובון שולח מכתב לשועל אין גרביים כל ספרי פינוקי פליקס לקטנטנים - ספר מנגן פו הדב אוהב דבש - ספר מנגן לפעמים של פאול קור - עוסק בהבעת רגשות

../images/Emo27.gif ספרים לגילאי ארבע ו...

דירה להשכיר כובע קסמים פליקס המפוזר מכפר אזר הדג שלא רצה להיות דג משקפי הקסם של ליאור אפריים קומותיים בנצי אאיך לתפוס כוכב ויש עוד המון .... החל משבוע הבא שבוע הספר העברי בצומת ספרים ספר שני ב1 ש"ח אני תמיד שומרת לי "בוחטה" בצד כי אני בשבוע הזה מבזבזת המוווןןןןןן - אני לוקחת אותם איתי לבחור כל אחד בוחר שניים לטעמו

liat3374

New member
ספרים

זה משגע להיות צפרדע , הילד שלא רצה לישון לבדו , האריה שאהב תות , הספרים עם הבובה - יוני ארנבוני ויש עוד בסדרה , כל הספרים של פינוקי. קצת הלאה - דירה להשכיר , מיץ פטל , המפוזר מכפר אז"ר. עוד הלאה - טרופותי הבן וטרופותי הבת. מקווה שתרמתי. ליאת , אמא של יונתן ואיתמר.

יש לי 3 בנים, אני אלופת הטרקטורים...

שני הספרים העיקריים הם: 1. הטרקטור בארגז החול /מאיר שלו ויוסי אבולעפיה (אולי זה מה שהתכוונה מי שכתבה הטרקטור בגן הילדים?) 2. שאול הטרקטור /גידי וענת גוב יש עוד נראה לי, לא זוכרת כרגע, בטח התכוונת לאחד משני אלה, לא?

lili5674

New member
אצו רצו גמדים...

רתם והפיל, כמוך בדיוק - ספר מדהים, להוריד את הירח, חרוזיםזים

למעלה