פינת התרבות

../images/Emo63.gif פינת התרבות ../images/Emo63.gif

השבוע אני מביא לכם שיר של נועה (זורבבלון) שיר עצוב-מקסים-מרגש לשיפוטכם השבוע: יש ימים, היא מסתכלת במראה והכל נשבר, השפתיים יבשות, זועקות ורע לה, כ"כ רע בלילה, לבד בחלומות מדמיינת עולם אחר הרבה הזיות הבת שלה שם, יפה כמו כולן בעל, תינוק וחתול קטן יש ימים, היא מסתכלת במראה בין הקמטים, עיגול שחור ורואים, רואים בו הכל מלא בעצב, מהול באהבה אכזבה שהורסת מורידה דמעה, ריקה. בלילה, לבד מסתכלת בתמונות עוצמת עיניים הדמעות יורדות והבת שלה, עומדת שם, כבר לא ילדה ולצידה אישה, מחבקת אותה ויש ימים, אני מסתכלת במראה עיניים אדומות, נפוחות התלתלים מתפרעים, מחפשים כיוון ידה עליי, מחבקת אותי והכל פתאום נפלא, פשוט נפלא. באמת פשוט נפלא שיהיה לכם סוף שבוע רגוע תומר

הודעה אדמיניסטרטיבית

טוב חברים זה לא יכול להמשיך ככה אני מצפה לראות תגובות שלכם
ולהרבה תגובות, יש מבין
ולהזכירכם מי שרוצה לשלוח אליי שיר שיפורסם בפינת התרבות, אנא שילחו את השיר במסרים בלבד אליי ויצירתכם תופיע בפינה באחד השבועות הקרובים

חייבת להגיב!

נועה, אני מקווה שאת קוראת את התגובה הזו... אני חייבת לציין שבעיני מה שכתבת זה מדהים אני לא יודעת אם זה השילוב של המילים שהשפיע עלי או ההרגשה שמישהו כתב משהו שהרגשתי כ"כ הרבה זמן ולא ידעתי איך לבטא במילים אני מניחה שזה שילוב של שניהם... אז תודה לך על שכתבת את זה זה באמת מדהים! תומר-שים לב שאני מתחילה לכתוב בפורום שלך לא מעט כבר.. :)

נועית...

בדיוק לפני שקראתי את השיר שמעתי את "זה טוב"... והשיר ממש הזכיר לי אותו...
מקסים...

A N I g M A

New member
נועית אהובתי

כבר בפעם הראשונה שראיתי את השיר אמרתי לך שהוא מדהים. הוא מביע כל כך הרבה דברים... הוא חזק לגמרי. אין לי מילים... אני מאוהבת בשיר. וגם בך.

xdye1

New member
תעלה למעלה!!

כלב טוב [= יש איזשהי שלמות מעווטת לאורך כל השיר שבסופו השלמות מתפרקת והופכת לסוף מרגש "...יש לי דמעה בזווית של העין"
אבל אני שמייח[=

../images/Emo163.gif

וגם לי יש דמעה בזווית של העין. עכשיו.. במיוחד עכשיו:/ תודה לכם:] בוקר טוב

שיר טוב!

גם המילים גם המבנה והמסר. באמת שטוב! יש לך כישרון ענקי! אני עדיין זוכרת את השיר הקודם שהיה לך פה! זה מצויין!

סנטה

New member
שיר מזעזע - תשתפרי ומה ר...

סתם
צוחק , רציתי שינוי אני חושב שהשיר מעולה...קודם כל מאוד הזדהיתי עם ההתחלה. תמיד אני מסתכל במראה,ופתאום נכנס למחשבות מטורפות על הדברים הכי מבאסים בעולם...
אחלה שיר. נוגעעע

אשכרה מזעזע.מה עשית לנו../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif

סתם נו,באמת באמת טוב זה הולך ומשתבח ככל שזה מתקדם Well done

Butza

New member
אוו...../images/Emo7.gif

דמעה בזוית העין תרתי משמע... Amazing. אבל יש לי יותר מזה להגיד... אהבתי את הנקודת מבט שהשיר מגיע ממנה. מיוחד, לא אנוכי, פשוט. יופי של שיר
Bootz.

Drorrrrrr

New member
וואו

האמת שנשארתי די פעור פה וחסר מילים. זה נהדר. הכתיבה פשוטה, זורמת ומקסימה, הרעיון נהדר והביצוע פשוט מקסים
. השיר הזה "נפל" עליי בדיוק שאני כותב תסריט והדמות הראשית מזכירה את הדמות בשיר הזה, ככה שזה התחבר לי וניסיתי לקחת כמה רעיונות מהשיר שלך ולהשליך אותם על הגיבורה שלי. תודה
.

lollapalooza

New member
נועית ../images/Emo99.gif

אני מתה על הכתיבה שלך. עד עכשיו כל השירים שלך שיצא לי לקרוא פה היו פשוט מקסימים. וזה מקסים במיוחד.

S h A b i T

New member
נועית ../images/Emo23.gif

שיר מקסים. כתוב נורא יפה.. מקווה שתראי ימים טובים יותר. אוהבת ומתגעגעת
אלמוג

למעלה