סקר

Orange Sky

New member
חחח לגמרי לגמרי לגמרי

ריאן ואסי הם אותו הדמות מפוצלת לשניים בארצות שונותXD אין יותר קופי מהם
אני יכולה לראות את ריאן גיי:) קשה לי לראות אותו סטרייט האמתXDD אבל לאסי יש חבר ממה שאני זוכרת

sweet shir

New member
ריאן סיקרסטטט, כפרות עליו. ../images/Emo23.gif

מה חח יש עליו שמועות שהוא הומו? אנלא רואה את זה עליו. והגיידאר שלי די מפותח.XD

AlexOnFire

New member
אסי עזר../images/Emo23.gif למה הומו למהההההההה.... מה הייתי עושה לו, הוא כזה פשוש. בחיי שבדרכ אין לי הדלקות על סלבס ישראליים, אבל הוא... ואו. למה הומו למה???????????? |חותכתורידיםומתה| למהההההההה????? אולי נפגש אותו, ואז בגללי הוא יהוך לסטרייט? אוף, בן כמה הוא בכלל?

shaharory

New member
היום "האח הגדול" איתו! :) ../images/Emo221.gif

באמת שהוא מקסים! חחח

דינדש

New member
יש מצב שהוא קרוב- רחוק של אמא שלי ../images/Emo2.gif

סבא שלי- השם משפחה שלו זה עזר. כולם אצלנו במשפחה טוענים שהוא ממש דומה לאחד האחים שלו ויש מצב שהוא הנכד שלו (יש לו איזה 10 אחים אז אף אחד לא באמת יודע XD)

Emergency Exit

New member
../images/Emo209.gifהוא באמת פשוש.../images/Emo7.gif../images/Emo125.gif

באמת למה תמיד כל החמודים הומואים בוהווווו. חחח

AlexOnFire

New member
אני לא מוותרת! הוא יהיה שלי, נו אז מה אם הוא בן 30 והוא הומו, הוא יהיה שלי ורק שלי ואני איהיה הכי מיוחדת בעולם בשבילו!!!../images/Emo23.gif |חיהבאשליות| תהרגו אותי וזהו.../images/Emo178.gif

vampire girl1

New member
המממ...../images/Emo3.gif

1. רוברט פטינסון, ואין צורך בסיבה
2.סלבדור דאלי, סתם אוהבת את הציורים שלו ואת התדמית שיצר לו. 3.אבא שלי ז"ל.
4.את חברי להקת פאניק את דה דיסקו
5.אני לא זוכרת איך קוראים לו [וחבל שכך] אבל השחקן המדהים שמת. זה ששיחק באלופה ובעוד מליון סדרות מדהימות. הוא היה פשוט שחקן מדהים!

mi kajitsu

New member
5 אנשים :]

1. טיפשי,אבל באמת,באמת, בלי שום פנטזיה ילדותית-את אדוארד קולהן. כי...? לא באמת צריך לפרט? אני פשוט משוגעת על האופי שלו, כל כך מתחשב,דואג, מלא כישרון וחשיבה מבריקה! 2. טום הנקס-אני פשוט אוהבת אותו! באופן מיוחד,לא רק כי הוא חתיך או מצחיק מסיבה מסויימת. אם לא הוא הייתי שמחה לפגוש את וודי אלן D: 3. ג'ים קארי- ולו רק כדי להביע את הערכתי :] 4.רוברט פטינסון-הוא נשמע מתוק כל כך :) אני חושבת שאני בין המעטות שממש אוהבת אותו בגלל הראיונות שלו, בסרטים עצמם חשבתי שהוא מכוער ולא מעניין, אבל אז במקרה ראיתי ראיון שלו-והתאהבתי
5. יוני בלוך!יוצר שאני מאוד אשמח לפגוש! כי הוא כל כך איכותי,ומדהים,ומצחיק,ומדהים!

רגע מקפליי זה נחשב 1 ?

עם כן אז .. מקפליי רוברט לאונרדו דיקפריו בראד פיט ולי בירן D:

Orange Sky

New member
אוי בראד פיט ולאונרדו../images/Emo23.gif

אני מאוהבת בבראד פיט ואנג'לינה ג'ולי
כאלו מושלמים יחד חח אם מקפליי לא היה נחשב 1 והייתי צריכה לבחור אחד מהם, הייתי נפגשת עם טום. נראה לי הכי נחמד כזה ושיתחבר אליי חח

הייתי מוותרת על כולם ופוגשת את מקפליי../images/Emo99.gif

כאילו עם כל הכבוד לבראדיי וליוו אני ממש מאוהבת במקפליי

Orange Sky

New member
חחחח כן גם אני../images/Emo99.gif

אבל נראה לי הייתי לוקחת את בראד פיט...כי אין על בראד פיט..
ויש מצב שאני אהיה בהופעה של מקפליי.D: אם הם עושים tour בקיץ:\

רגעע את מהפורום שלהם נכון ? XD

חחח גמאני הייתי אמורה לנסוע להופעה .. אבל בסוף לא יצאאא XD

Orange Sky

New member
חחח כן הייתי בפורום עוד משנה שעברה ^^

אבל נטשתי אותו בחודשיים שלושה האחרוניםXD חחח טוב יהיו לך בטח עוד הזדמנויותD: ואולי מתישהו הם יבואו לישראלXD אבל יותר מגניב הופעה באנגליה

כן אני מקווה D:

דווקא לי בא שהם יבוא לישראל D: כי אז בדוק אני יפגוש אותם ^^ -------------------------------------- חחחח תחזרי לפורום דווקא אחלה פורום

למעלה