סקר

חח רק חמש?../images/Emo187.gif

אוקיי ^^ אז............ 1.סימפל פלאן
(מה חדש? XD) -כי הם פשוט מדהימים (בשבילי,אז עזבו אותי
) 2.סבא שלי ז"ל
-כי..כיכיכי הוא מת ואהבתי אותו ; ; 3.גוד שארלוט
-כי הם טובים! D: 4.אוונג'ד סבנפולד D: -כי ככה XDD 5.ערפד -סתם כי זה מסקרן אותי XD

Emergency Exit

New member
../images/Emo209.gif Lior Vs. the rules. עשיתי 10.XD../images/Emo125.gif

1. סבא.
(לא ממש יצא לי להכיר אותו כבוגרת, מת כשהיתי בת 6-7) 2. הית' לדג'ר.
3. מוקי 4. רוברט פאטינסון 5. ווילה וואלו (H I M) 6. היילי וויליאמס
- (מפראמור) 7. אוליבר סייקס (Bring me the horizon. בלי קשר אני מתה עליו פשוט) 8. XL rose (מG&R) 9. ג'ים קארי
10. אשטון קוצ'ר המטורףף

orw93

New member
אקסל רוזXD../images/Emo205.gif

הייתי רוצה לפגוש אותו לפני 15 שנה, היום הוא קצת מלחיץ אותי

../images/Emo63.gif OK שינוי קטנטן....

ראיתי פה יותר מדי תגובות של "למה רק 5".... אז מצידי תכתבו 50
כמה שבא לכן!! אוהבת אתכן!

Nuriel13

New member
^^

ג'וני דפ, הביטלס. (פול מקרטני, ג'ון לנון, רינגו סטאר וג'ורג' האריסון). זה כבר 5 XDDD ואי, אבל אם אפשר יש עוד טונות ^^

22 GaLoSh

New member
.......

שאלה טובה ... אז ככה ..... 1)היילי וויליאמס %רק בגלל שאני כל כך אוהבת את השירים שהיא כותבת , ואותה בכלל 2)האחים ג'ונאס + מיילי סיירוס %רק בכדי להגיד להם שאני שונאת אותםם!!! 3)את מי שיצר את ה"וובקינז " אם שמעתםם על זה % כדי להגיד לו שזו המצאה מטומטמת ושנאמס לי שהאחים הקטנים שלי כל הזמן חופרים על זה ...... 4) את עצמי בעבר / עתיד %סתם כי אני סקרנית איך הייתי / אהיה 5)את ברפאלי %סתם בכדי לירוק לה בפנים .....חחח.... מגיע לה וסתם כי היא מגעילה אותי !!:)

Orange Sky

New member
חחחח שמת לב

שרוב האנשים שאת רוצה לפגוש זה כדי להגיד להם שאת לא מחבבת אותם ?XD למה לא לפגוש מישהו שאת כן מחבבת?

22 GaLoSh

New member
.....

אני אוהבת הרבה מאוד אנשים ..... אבל שלושת אלו שאני ממש לא סובלת ((האחים ג'ונאס , מיילי סיירוס וברפאלי )) הם ממש שנואים עליי ככה שהעדפתי לפגוש אותם רק בשביל להגיד להם כמה אני שונאת אותם ............... ויש כל כך הרבה שאוהבים אותם עד שלדעתי מישהו צריך להעמיד אותך במקום...... ;)

Orange Sky

New member
כן אני מבינה

אבל אם יש לך הזדמנות לדבר עם 5 אנשים , את יכולה לבחור כל אחד שחשוב לך, מישהו שמת, מישהו מפורסם, מודל לחיקוי, מלא אפשרויות, ואת בוחרת דווקא אנשים שאת לא סובלת רק בשביל להגיד להם שאת לא סובלת אותם..חחח זה פשוט נראה לי בזבוז אבל הכל היפוטתי כמובןXD לקחתי את זה קצת קשה

22 GaLoSh

New member
חחח....

אני מבינה שמישהו נורמלי היה עושה את אבל מה לעשות שאני לא ;)...... חחחחחח......

Emergency Exit

New member
../images/Emo209.gifזה באמת ביזבוז!../images/Emo2.gif ../images/Emo125.gif

ואני חושבת שאם באמת היתה ניתנת לך הזדמנות לפגוש 5 אנשים מפורסמים לרגע לא הית מבקשת לפגוש את אלו שאת שונאת חחחXD

shaharory

New member
שלי ../images/Emo221.gif

1. קונאן אובריאן 2. סטיב קארל 3. כריס לילי 4. פיטר קראוזה 5. מייקל סי הול 6. ריאן סיקרסט ואסי עזר באותו זמן! 7. ג'סטין צ'יימברס 8. בן ליונס וקריסטין דוס סנטוס שהם המודל לחיקוי שלי
9. גורדון רמזי 10. ג'ון קרסינסקי

Orange Sky

New member
מייקל סי הול../images/Emo23.gif

אם היו לי ברשימה 10 אנשים הייתי נפגשת לא עם מייקל, עם דקסטרררר שגם חתיך וחמוד והכל וגם מעניין בטירוף
חחח ריאן ואסי באמת מתאים להם בו זמנית
חמודיםXD

shaharory

New member
יואו שמעי ../images/Emo221.gif

אסי ראיין את ריאן ופשוט הייתה כימיה מטורפת, אם ריאן הומו כמו בשמועות אז הם חייבים להיות יחד! הם קופי אחד של השני רק בארץ אחרת! יש להם חיוך גדול שמזוהה איתם והם גבוהים וראש באותה צורה בערך, יואו הם מדהימים יחד חחחח

למעלה