סופ"ש חי ומטקטק

TelitX95

New member
../images/Emo63.gif סופ"ש חי ומטקטק

נא לקרוא את ההודעה בבקשה: אני מבקש מכל מי שמבקש עזרה בטקטיקות למשחקים(לא אם סתם איזה שחקן עדיף) לכתוב כמה דברים כדי שאני ירגיש שיש פה התקדמות ושאתם לומדים גם מהשירשור ובודקים את היריבה ולא סתם כמו תוכי וגם לחסוך עבודה למי שעונה לכם. 1. את מספר המשחק ואיזה קבוצה אתם. 2. באיזה מערכים יש לכם ניסיון, וסקירה קצרה על הקבוצה שלכם: מה אתם מאמנים, ט"ס, חשיבות המשחק, שחקנים פצועים\\עם כרטיסים אדומים, האם מכרתם קניתם שחקנים. 3. על היריבה שלכם: האם היא פעילה, מה היא לדעתכם מאמנית, באיזה מערכים היא משחקת והאם היא מחליפה מערכים וצדדים של ההגנה-התקפה, האם יש לה שחקנים פצועים\\עם כרטיסים אדומים, האם הוא מכר קנה שחקנים. והכי חשוב איך לדעתכם היא היא הולכת לעלות. 4. איך אתם חושבים לעלות כרגע. תודה ובהצלחה לכולם

TelitX95

New member
mohamad - PBM-TeaM

MatchID: 84947370, אני הקבוצה שמשחקת בחוץ. זהו משחק העונה החשוב ביותר שיקבע אם אני יעלה אוטומטית יקח אליפות או לא יזכה בשום תואר העונה! כבר מספר עונות שאני מאמן שוערים. הט"ס נמצא על קומפוסד. יש לי קשר אחד על פלסטר שהבריא אתמול אחרי שהיה מושבת 4 שבועות. יש לי חלוץ פורמיד עם כרטיס אדום אך יש לי חלוץ אקסלנט מנוסה מאוד שיחליף אותו. החלוץ המחליף הוא רכישה מאתמול בשבת המשחק החשוב מאוד הזה. לקבוצה שלי יש נסיון במערכים: 4-4-2, 4-5-1, 3-5-2, 3-4-3. כולם ברמת נסיון גבוה מאוד (סוליד ומעלה). הבטחון של הקבוצה שלי נמצא על completely exaggerated שזה אחד לפני הכי גבוה. זה יכול לגרום לי לבעיות אבל אני מקווה שגם השבוע בדומה לשבוע שעבר ביום שישי בערב זה ירד בחזרה לסטרונג. לקבוצה היריבה יש מאמן התקפי ברמה סוליד ובלי משניות בכלל (רמה דיס ליתר דיוק). כל השחקנים יעמדו לרשותו במשחק מולי ביום שבת הקרוב. המשחק מתנהל אצלו בבית. קנה השבוע שוער ברמה פורמיד. הוא מאמן הגנה ומשתמש במערכים הבאים: 5-4-1: *השתמש במערך זה פעמיים לפני כחודש לכן יתכן מצב שאין לו כבר נסיון במערך זה אבל ליתר בטחון ואיסוף מידע*. מגן שמאלי למרכז או הגנתי. 3 בלמים רגילים. מגן ימין התקפי. 2 קשרים מרכזיים רגילים. וינגר שמאל רגיל. וינגר ימין התקפי. חלוץ מרכזי אחד. במערך זה הוא משתמש בטקטיקה של התקפה דרך האגפים ומוציא ציון אקסלנט. 4-4-2: *שיחק במערך זה בכל 6 משחקיו האחרונים ברשימה חוץ מהאחרון שזה יום שלישי של השבוע ובו הוא התאמן על מערך חדש שיפורט מיד*. מגן שמאל למרכז או הגנתי. 2 בלמים רגילים. מגן ימין התקפי. 2 קשרים מרכזיים רגילים. וינגר שמאל רגיל. וינגר ימין התקפי. 2 חלוצים מרכזיים. במערך זה הוא משתמש בטקטיקה של התקפה דרך האגפים ומוציא ציון אקסלנט או משחק על נורמל. 5-3-2: *מערך חדש אצלו. הוא שיחק בו פעם אחת ביום שלישי האחרון כנראה בשביל לתרגל אותו ולעלות איתו במשחק נגדי*. כל קו ההגנה שלו על נורמל. קשר אחד רגיל. 2 וינגרים התקפיים. 2 חלוצים מרכזיים. במערך זה במשחק האחרון והיחיד שלו הוא תירגל טקטיקת קאונטר והוציא ציון אקסלנט. נכון לעכשיו חשבתי לעלות במערך כמו שאני עולה כל שבוע. 3-5-2 עם 2 מגנים הגנתיים. בלם אחד מרכזי רגיל. 2 קשרים התקפיים, קשר סטפיסס מרכזי. וינגר לכיוון המרכז. וינגר התקפי. 2 חלוצים מרכזיים רגילים. התכוונתי לשלוט בקישור לקבל כמה שיותר התקפות אולי לגנוב גול בהתקפה רגילה או אפילו מבעיטה חופשית. יש חשש שהוא יעלה קאונטר אז כל התקפה לא מוצלחת שלי זו סכנה. כרגע מרוב קור אני לא מצליח לחשוב על משהו אחר חחחחח אם יש למישהו רעיון, טקטיקה, כל פיסט מידע תעזור לי מאוד כי כמו שאתם יכולים לראות בטבלת הליגה שלי המשחק הזה זה המשחק שבשבילו חיכיתי שנה וחצי במשחק הזה בשביל לעלות ליגה ועוד אוטומטית פשוט חלום שבעזרת השם (ובעזרתכם) יתגשם ועוד בדיוק לפני הגיוס שלי (שאמור לקרות ב-26 לחודש) פשוט יהיה לי הכי טוב בעולם. תודה לכולם מראש

get low

New member
לדעתי אין טעם ל-3-5-2

כמו שזה נראה, הוא יעלה עם קשר אחד בלבד, מה שיוריד את הקישור שלו משמעותית.. לעלות מולו ב-3 שחקני הגנה זה פשוט התאבדות, כי הוא יכול להוציא התקפה בערך סוליד באגפים אם הוא יעלה עם חלוצים לאגפים... הייתי שוקל מערך של 4-4-2, עם ווינגרים התקפיים וחלוצים לאגף, רק שם תוכל לפרוץ את ההגנה שלו.. בהגנה אפשר ללכת על שני בלמים לאגף.. עוד שאלה חשובה היא כמה קישור תוציא עם שני קשרים, ואם זה יספיק לך לקחת את רוב המצבים. אם לא, אפשר לנסות מערך 4-5-1 ולקוות לפרוץ את ההגנה שלו מאגף אחד, ואולי גם ס"פ 1 או 2..

Cade Foster

New member
איך אני יוצא מפה חי?

84981044 אני חיפה דרימס יש לי ניסיון ב-3:4:3 וב-4:3:3 כמו כל מאמן התקפה. הט"ס על קאלם (אני בספק אם זה יישאר כך עד למשחק-המנהיגות של המאמן היא וורצ'ד), המשחק האמת לא כ"כ חשוב אבל הייתי רוצה שהקבוצהשאני משחק נגדה מחרתיים לא תעלה כך שאני בעצם עוזר ליריבה שלה. אני בכל מקרה עולה מוטס כי מחזור אחרון מחכה לי קבוצה קיקיונית. אין פצועים או מורחקים. קניתי בלם אאוט שלצערי ירד לפור פורם ולא ישחק. היריבה פעילה, מאמנת קישור אבל בצורה מאוד מוזרה (מאמנים רק 5 שחקנים, אחד מהם בן 37 ועוד אחד בן 28 ואחד בן 21 שזה יחסית מבוגר בשביל אימון) משחקים רק ב-3:5:2 וכן היא מחליפה צדדים. יש להם 3 פצועים, כולם לשבוע כך שיכול להיות שחלק מהם יחזרו עד המשחק (אמנון קייסי לא יחזור בדוק-רק היום בעדכון הוא ירד משבועיים לשבוע והוא בכלל זקן). לפני שבוע הוא מכר שוער. לדעתי היא תעלה את ה-3:5:2 הרגיל עם 2 קשרים התקפיים. כרגע אני חושב על 3:4:3 עם 2 מגנים דפנסיבים, בלם אופנסיבי לחזק את הקישור, 3 קשרים באמצע, ווינגר אופנסיבי, חלוץ לכיוון האגף בצד של הווינגר ו-2 חלוצים נורמל עם טקטיקה נורמל.

get low

New member
המערך האחרון ששיחקת בו בליגה

נראה אחלה.. מה שכן, אולי כדאי לך לקחת את החלוץ הנוסף מעמדת הבלם, כדי לא להשאיר אגף אחד בהגנה פרוץ לגמרי (רצ'ד).. עוד רעיון: אפשר ללכת עם חלוץ אחד לאגף, וביחד עם ווינגר התקפי להשיג התקפה נחמדה גם שם. נראה שהקבוצה שמולך עלתה מוטס לפני שני מחזורים, והט"ס שלה בטח לא מדהים.. אז כמו שזה נראה אתה תשלוט בקישור, תעבור אותו בשני מקומות בהתקפה (אגף+אמצע) ותוציא ציוני הגנה קרובים לשלו. אולי זה לא ימנע ממנו לכבוש לך, אבל לדעתי תכבוש מספיק

Cade Foster

New member
מה שכתבת בפסקה הראשונה

זה בדיוק מה שכתבתי שאני מתכנן לעלות איתו... אמרתי 2 מגנים דפנסיבים וחלוץ TW בכיוון של הווינגר ההתקפי

IJohnYI

New member
עזרה בהפוכה!

MatchID: 84989656 אני מכבי פאשה. אין טעם להכביר במילים, אבל בכל מקרה: יש לי נסיון רק ב-5-4-1 ו-3-4-3. אני במקום הראשון של הליגה, אבל מכיוון שאני לא רוצה לעלות אוטומטית, המטרה שלי במשחק היא להוציא תיקו . ט"ס שלי הוא זועמים. כל השחקנים שלי יכולים לשחק (פרט לאחד שהוא לא חשוב למשחק הזה). היריבה שלי היא קבוצה די חדשה, פעילה, נמצאת במקום השביעי ועולה בד"כ קאונטר.. בכל אופן, המטרה היא לסיים את המשחק בתיקו אני חושב על לעלות 5-5-0, כשאר כל השחקנים שלי יהיו הגנתיים. זה יהפוך את ההגנה שלי לחזקה מאוד. השאלה שנותרה פתוחה היא האם כדאי לי לעלות עם הקשרים הטובים שלי, ולשלוט בקישור, או שעדיף לי לתת לו לשלוט בקישור, ולעלות עם שחקנים שהם יותר טובים בהגנה מאשר בקישור כקשרים, וככה גם למנוע ממנו את הקאונטר ולהפוך את המשחק למאוזן בקישור? (ז"א לתת לו 5-6 מצבים רגילים, בתקווה שהוא לא יוכל לנצל אותם עם ההגנה שתהיה לי) טקטיקת לחץ, כמובן. אגב, 5-5-0 לא מאבד אימון, דה?

zukim

New member
תיקו ../images/Emo13.gif

צריך חופן של מזל
השאלה היא מה הנזק של הפסד? תוספת לירידה ביכולת החלוצים שלך. האגפים שלך יתנו לך יכולת התקפית משהו ולכן מומלץ להפנות אותם למרכז. הבעיה שהוא יעלה קאונטר ולכן אתה צריך לקחת בחשבון שהוא יצליח להוציא ממך הזדמנות עד 3 ניסיונות. ולכן זה יכול להביא לך הפסד. אומרים... ובזה אני לא בטוח כאשר הבדלים בינך לבין היריב גדולים מאוד בקישור אז האפשרות לקבלת לקאונטר טובה יותר. לכן כדי מאוד שתנסה להוריד את השליטה. לכן צריך את עזרת המומחים. כמה אחוזים צריך להחזיק? אני מוסיף קובץ זה נראה חסר טעם אבל אם תידע כמה צריך ותשער כמה הוא יכול להשיג. תידע איך להרכיב טוב יותר את הקישור. תכונה ממולצת להשערה רמת קישור וציונים. היא האטריק אורגינייזר. ממש טובה ובנוסף יש שם כלי סימולציה להשערה מה התוצאה שתוכל לקבל.

IJohnYI

New member
למה וינגרים לאמצע?

למה לא הגנתיים? האם יש הבדל בתרומה שלהם להתקפה אם הם הגנתיים או לאמצע? כי פשוט לאמצע אין לי באמת צורך- יש לי קישור מספיק חזק הגנתיים, לעומת זאת- הם יכולים רק לעזור ולהוסיף כוח להגנה חוץ מזה- לא ממש הבנתי את הטבלה :X

IJohnYI

New member
טוב נו, אז החלטתי:

אני מפקיר את הקישור קצת, את ההתקפה אני מפקיר לגמרי ויוצר לעצמי הגנה מצויינת בכל האגפים. ככה, לפי התכנון שלי- יהיו לי רק 6-7 התקפות (בכל זאת אני אשלוט בקישור), שלא יהיו מוצלחות (התקפה איומה, וגם בועט המצבים נייחים שלי שמתי את הכי גרוע). ליריב- במידה ויעלה קאונט יהיו 3 התקפות שאני די בטוח שלא יוכלו לחדור הגנה שלא הייתה מביישת קבוצה בליגה 5 :) ועוד משחק לחץ, אני חושב שאפשר להבטיח פה תיקו P:

zukim

New member
בדקתי בתוכנה ../images/Emo13.gif

ישנו השפעה קצת יותר טובה על הירידה ביכולת התקפה מאגף אבל זה זניח. לך על הגנה יציבה יותר עדיף. הטבלה היא גולמית והיא עוקבת אחרי 80 משחקים + בערך שבודקת את הפרש בהחזקת הכדור רק במחצית הראשנה של המשחק (מחצית שניה יש השפעה של כושר גופני). למשל: משחק 97297520 (שלי) מחצית ראשונה החזקה של 6% (56%) יותר אני 2 הוא 1.75 (הבדל של תת רמה ) במשחק קודם היה הבדל של 12% (62%) יש "חוקים" לגבי מס' הזדמניות שהקבוצה יכולה לקבל (חלוקה הזדמנויות) חשבתי שזה יוכל לעזור אם משהו היה קצת יותר מסביר עם כמה הזדמניות הוא יקבל לעומתך.

זונע

New member
זקוק לעזרה, משחק חשוב מאד

1. yoavvv - Hapoel Maggots MatchID: 84961315 אני הפועל מאגוטס 2. נסיון ב3-5-2, 4-5-1, 3-4-3 וכמובן 4-4-2. מאמן שוערים(אחד ברמת מאג בפורם אינד ואחד ברמת אאוט בפורם אקס'). ט'"ס: קומפוזד חשיבות המשחק: מאבק על המקום השני. הפסד במשחק הזה, והמקום השני בסכנה גדולה. תיקו או ניצחון, והוא שלי. אבל בהאטריק אי אפשר להסתמך על תיקו, אז אני משחק פה בשביל לנצח. יש לי ווינגר פצוע אבל זה לא קריטי, והבלם הכי טוב שלי מורחק בכרטיס אדום. 3.היריבה פעילה מאד, מאמנת קשרים(הצעירים משחקים בידידות בלבד),. משחקת ב3-5-2 בליגה וב4-5-1 בידידות. כל הצדדים בהגנה ובהתקפה שלה שווים כמעט לחלוטין, אז אין פה עניין של צדדים. הקשר השני בטיבו אצלה מורחק באדום, ועוד פצוע אחד סתמי ולא חשוב. לא מכר וקנה שחקנים לאחרונה. אני מניח שהיא תעלה ב3-5-2 הרגיל שלה עם שלושה אגפי התקפה חזקים כמובן(שלושה קשרים+שני ווינגרים התקפיים). עלתה פיק בשבוע שעבר וכנראה הקישור שלה יגיע עד לוויק גבוה אפילו. 4.אני לא רוצה לחשוף את מה שתכננתי, פשוט אשמע להצעותכם ואז אחליט מהי הכי טובה. תודה רבה

get low

New member
אמממ

בעיקרון השליטה בקישור די תקבע את גורל המשחק הזה.. בכל מקרה, בגלל ההגנה הממש חלשה שלו, נראה לי שאפילו אגף אחד חזק בהתקפה יספיק לך, ואת השאר תשקיע בקישור והגנה. בגלל זה נראה לי ש-4-5-1 הכי מתאים פה, ככה תשיג חיזוק מקסימלי לקישור ולהגנה, במערך שיש לך בו ניסיון.. מעבר לזה אני כבר באמת לא יודע כ"כ להגיד...

גינגי5

New member
משחק נגד מקום שני...

1. maccabi ultras haifa - The Crazy Red Head צפה במשחק: האטריק חי תאריך: 11.11.2006 ב 10:30 MatchID: 84988032 אצטדיון: ultras haifa arena אני The Crazy Red Head 2. אני משחק לרוב ב3-5-2,ניסיון מצויין. ו3-4-3 ניסיון חלש. מאמן שוערים רוח צוות מוטרדים, רוצה לנצח כדי לסיים שני בליגה. קשר טוב נפצע ל2+. לא קניתי או מכרתי שחקנים. 3. הקבוצה פעילה, מאמנת שוערים אני חושב, לרוב היא משחקת 4-4-2 כאשר החלוצים משחקים לכיוון האגף והקיצוניים התקפיים. במשחק הידידות האחרון שלה היא שיחקה ב5-4-1, כשחלוץ אחד משחק בתור בלם נוסף, קשר אחד התקפי וקיצוני ימני התקפי. היא מחליפה צדדים של הגנה התקפה. יש לו שחקן אחד פצוע ל1+. לא מכר או קנה שחקנים. אני חושב שהוא יעלה ב5-4-1. 4. בינתיים אני חושב לעלות ב3-5-2, עם מגנים הגנתיים, קשר אחד שעולה מעמדת הבלם, 2 קשרים נוספים התקפיים, בלם אחד התקפי, וחלוצים לצדדים. אני לא יודע אם לעלות מוטס או רגיל כי יש לי שבוע הבא גם משחק חשוב מאוד נגד מקום רביעי

xlev

New member
לא היה לי זמן לחקור לעומק אבללל

עם רוח צוות מוטרדים לא נראה לי שאתה יכול בכלל לחשוב על מוטס... כעיקרון מה שתאה צריך זה לחזר את ההגנה באגפים ולעלות 3-5-2 אם אתה חושב שהוא יעלה 5-4-1 אז עדיף לך להתקיף מהאגפים. שוב זה עזרה שיטחית לא עברתי על המשחק

Vaknin O

New member
../images/Emo13.gif

84933261 אני Total-90 United מאמן קישור, ט"ס קומפוזד, חשיבות המשחק- בעקרון אני אמור להפסיד, אני מקום 7 הוא 1, אבל אני חייב לנסות לפחות לקחת נקודות (למרות שאני עולה פיק בטוח) ואני אשמח לשמוע רעיונות. שבוע הבא המשחק הבאמת חשוב, נגד הקבוצה שממוקמת נקודה אחת מעליי ועל חשבונה אני מתכנן להשאר בליגה. נסיון ב 352 ו 343 וקצת ב 433 (וויק:|). אין פצועים ואין מורחקים. Confidence: slightly exaggerated אבל רק יום חמישי היום:) הוא הפסיד בשבת(הוא לא עלה עם ההרכב החזק שלו)...אני ניצחתי המשחק בבית שלו.. הוא עולה כמעט תמיד 352. לא חשבתי עדיין איך לעלות, יש לי הרבה אפשרויות אני יכול לשחק עם המערכים. כל דבר יעזור:) תודה

R o n 2 5 6

New member
אממ

אם אתה הולך לעלות פיק אז הייתי ממליץ לך על מערך 5-4-1 קאונטר:3 בלמים מתוכם אחד הולך לאגף שמאל,מגן שמאלי הגנתי ומגן ימני לכיוון האמצע.שני קשרים הגנתיים,ווינר ימני התקםי+חלוץ לאגף וווינגר שמאלי התקפי. הרעיון-ככה אתה בערך סוגר לו את ההגנה.אתה נותר ללא הרבה קישור,אבל גם ככה הוא ישיג אותך בקישור,במיוחד אם זה בבית שלו ואתה בפיק. בהגנה אתה אמור להשוות(נכון?!).הוא משחק קבוע עם התקפה ימנית,ולכן אתה יכול להרשות למגן הימני שלך לחזק עוד קצת את המרכז. ההגנה שלך יכולה להפיק קאונטרים ואם יהיה מזל זה יילך לאחד הצדדים,שאחד מהם בטוח יכבוש והשני גם אמור לכבוש. גם אם ההתקפה לא תלך דרך אחד האגפים,או דרך האגף הנכון,עדיין יש לך סיכוי לחלץ תיקו. מבחינת ספשלאטי,הוא בהחלט שולט.אבל,אין לו אפילו נגחן אחד.כך שאולי כדאי שתשתדל לעלות כמה שיותר נגחנים,על מנת לקבל גם גול משם. בהצלחה :)

R o n 2 5 6

New member
אבל הרעיון שלי דיי מוותר על קישור

אז גם אם אין לו ניסיון,זה לא משנה. כמה הבילבול יוריד לו?2% שליטה?לא משמעותי..הוא הולך לשלוט ככה 25-30% בערך,אז הבילבול זה לא מה שיהרוס.

למעלה