נפש פדויה

princhipeta

New member
../images/Emo63.gif נפש פדויה ../images/Emo63.gif

זהו הספר הראשון (שאני לפחות יודעת עליו), שפורסם ע"י מישהו מהפורום. כשחושבים על זה, זה כ"כ טיבעי שבעקבות פורום שעיקרו כתיבה, חומרים יראו אור, ועל כך אני גאה מאוד מאוד ברינת! סיימתי את הספר, התחברתי אליו בדרכי הצנועה והאישית, חלקים בו היו מוכרים לי, בעיקר לקראת הסוף, (אולי זה הזמן שהצטרפתי לפורום? אני צריכה לבדוק את זה..) בכל מקרה, כל הכבוד לרינת שמגשימה את החלום האישי שלי, ואין לי ספק של עוד כמה יוצרים פה! ממליצה לכולכם לקרוא, ומקווה שרינת, את מרגישה כבר טוב וקוראת את זה.

תודה רבה

בהחלט מחמם את הלב לראות את התגובות על הספר, לצערי הגשמתי חלום יחד עם התמודדות עם הסרטן שמעיבה עליי, מקשה ופוגמת בהנאה של החוויה. כרגע אני צריכה לעבור עוד טיפול כימוטרפי לפני שניגשים להשתלת מח עצם, מאחר וכמות התאים הסרטניים גדולה מדי. זו ידיעה שמאוד איכזבה אותי השבוע, אבל אין ברירה חייבים להמשיך הלאה. וכן, החלקים המוכרים לך פורסומו כאן בפורום. רינת

רינתוש יקרה

עוד לא קראתי את הספר, מבטיחה לעשות זאת בהזדמנות הקרובה ביותר. רוצה לאחל לך החלמה מהירה והכי חשוב החלמה מלאה...... רוצה שתחיי כבר בשקט ובשלווה ובכיף הכי גדול שאפשר. שולחת לך חיבוק ענק י.

נשמע מעניין, המון מזל טוב../images/Emo24.gif

אני מבין שזהו ספרך הראשון. . מרגש אותי לראות שמישהי מפורומים בהם אני שותף הצליחה להגיע להישג שכזה. זה נותן השראה ואמביציה להמשיך וליצור. בהצלחה !!

נפש (ב)פדויה

קיבלתי את הספר כמתנה ליום הולדת. זה אחד הספרים המרתקים ביותר שיצא לי לקרוא. הכתיבה אמיתית, אנושית ונוגעת. הספר גרם לי לצחוק, לבכות, לכעוס,להבין,אפילו לראות את ההשתקפות של עצמי. אני ממליצה לקרוא את הספר.

../images/Emo51.gif לכולכם

ביום ראשון מתחילה טיפול חדש, בתקווה שיעזור יותר, ונוכל לגשת להשתלה שתחזיר אותי לחיים. אשמח לקבל עוד תגובות כנות על הספר. רינת

mor1212

New member
היי!=]

האמת היא שהלכתי לסטימצקי וגם לצומת ספרים וחיפשתי את הספר (כמה ימים אחרי שהוא יצא) ולא מצאתי! יש איזו חנות באיזור ירושלים שמישהי מכן יודעת שיש בה את הספר, או יותר מכך, רינת, את יודעת? תרגישי טוב!

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif וואו,

לפי התיאורים זה נשמע ספר מדהים שחבל לפספס ולא לקרוא אלך היום לחנות הספרים לחפש מה השם משפחה של רינת שאדע לומר להם?

למעלה