למה השבוע הזה היה טוב

SupeRonit

New member
../images/Emo63.gif למה השבוע הזה היה טוב ../images/Emo63.gif

אז בנימה אישית,שמתי בכותרת ספר-מאחר והיום יש לי בגרות באזרחות.. חוץ מזה השבוע היה שיגרתי-אבל שיגרתי טוב..בגלל שזה אומר שהיה לי קצת חופש להתבטל (זו אצלי שיגרה
)..מהיום-אני חוזרת למסלול המטורף של המבחנים..עוד שישה לסיום..
מה איתכם
(ובשביל אורן
-איתכם
)

כי

איתן מחייך ומתקשר יפה "מדבר" איתנו. כי סיימנו את הגיור של הפשוש שאימצנו- השבוע טבלנו אותו במקווה והיה מאוד מרגש. כי הנסיכה ממשיכה להצטיין בלימודיה. וכי- מחר (כלומר בבוקר) יוצאים כל המשפחה המורחבת לסוף שבוע בצימר.

SupeRonit

New member
וואי...אני מזילה דמעה מאושר לכן לא

שמתי את האייקון
(
חוצפנים.לא יכולים לחשוב על זה שמישהו בוכה מאושר-אני בטוחה שיש בעולם הזה עוד רגשנים כמוני).. התרגשתי מהטקס של הפשוש (שכמעט באתי לשאול איך מטבלים ביהדות-עד שראיתי את המילה מקווה
זאת השעה) - ותעשו כיף חיים בצימר (בזמן שאני דוגרת להיסטוריה
)

אנחנו כנראה מאותו הזן

מזן מזילי דמעות האושר. כן, גם אני כזו והזלתי כמה דמעות במקווה כשהכריזו עליו, שוב, כיהודי.

אז ככה...

בהצלחה לרונית בבגרויות ושיהיה כיף לשלומית בצימר.... ואצלנו? מה טוב? איה חולה, הרימו לי 259 ש"ח ולא מחזירים, העבודה משעממת ואני מת לישון... אבל- צרות של עשירים...היה יכול להיות יותר גרוע. זו סיבה מספיק טובה שטוב?

בוקר טוב, צוהל הרחוב

לאן? לגן. איזה אושר יכולות להביא לי 4 שעות, 3 פעמים בשבוע. היתה קליטה מוצלחת במיוחד עם אפס (כן, אפס) דמעות. אני מבסוטה מהגננת, הגננת מבסוטה מיערה וכולם מבסוטים כי לי יש כמה שעות של שקט ושלווה בבוקר. אלה מטפסת על כל כסא בבית - בעיקר על הכסאות הקטנים של יערה, ואם היא מוצאת מסרק היא מיד מסתרקת בו. כבר הפסקתי להתרגש מכך שבטיפת חלב היה לפנינו תינוק בן 4 חודשים ששוקל בדיוק כמוה, 8.200 קילו. סך הכל, על מי מנוחות.

פגית

New member
אז ככה כי יש הופעה של ריטה

ועוד בישוב שלי מי היה מאמין? וכי יש עוד בגרות אחת עד לקייץ וכי אני בסוף יא וקשה לי להאמין........ וכי הכי חשוב חגית בסוף 35!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

איזה כיף לשמוע את ריטה..

את גרה בישוב ליד באר שבע? כי שמעתי שיש שם הופעה של ריטה אך כרטיס עולה 150 ש"ח וזה הרבה כרגע בשביל שניים, אז תהני ןתספרי איך היה. דרך אגב , אני עובדת בבית ספר תיכון של הישוב שלך (מתגברת תלמידים ליקוי שמיעה ) , אולי עברנו אחת ליד השניה ולא ידענו

פגית

New member
אז אני מכירה אותך

אני לומדת בעומר וגרה בעומר ולתשובי עומר זה עולה 110 במקום 140... ואם את מלמדת בעומר אז לפני שנה בערך דרכנו הצטלבו ואפילו דיברנו......

כל הכבוד ליערה

על הקליטה המוצלחת. זהו? רק 3 פעמים בשבוע? זה הנוהג או שזו ההחלוטה שלכם למען ההסתגלות? ואלה- ממשיכה להראות לכם מאיפה הדג משתין....

אצלנו יש חגיגות..../images/Emo77.gif

אתמול לאבא שלי ולחמי היה יום הולדת 60 (נולדו באותו יום ובאותה שעה),
ביום שבת נעשה לאבא שלי מסיבת הפתעה עם ברכות ואלבום תמונות שעשינו לו ואני מאד מתרגשת...
סך הכל היה שבוע טוב ורגוע, ליאל קצת מצוננת אך לא משהו רציני...ורואים באופק את החופש הגדול ..

hagit2000

New member
עבר לו עוד שבוע ../images/Emo6.gif

זהו. היום אני בשבוע 36+0. מחר אני בתשיעי. מי היה מאמין? חזרתי עכשיו מהביקורת. הערכת משקל נעה בין 2.500 ל- 2.700 (אנחנו עומדים על האחוזון ה- 50). למעשה מותר לי כבר לעשות הכל, אם כי הפרסולאט עד שבוע 36 וחצי - מה שבטוח בטוח. עכשיו כמובן שכבר אין לי כח לעשות הכל. כל הליכה הכי קצרה, אני מרגישה כאילו רצתי מרתון, אבל מסתבר שככה זה בסוף ההריון
(צרות של עשירים...) יש לי ביקורת בעוד שבועיים. פעם ראשונה מאז שבוע 25 שיש לי חמישי אחד ללא ביקורת!!!!

pandy

New member
כל הכבוד ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif על התשיעי

הרווחת את זה בכבוד - את

pandy

New member
עדכון יום חמישי שלי...../images/Emo10.gif

אז כנראה שהשמחה משבוע שעבר היתה קצת מוקדמת... מחר - שבוע 33 במוניטור לא נרשמו צירים - כרגיל העובר במצג ראש - מבוסס היטב...ואני מרגישה את זה טוב, טוב עד כאן הכל נשמע טוב - אבל, בבדיקה ואגינלית הרופא אמר שהצוואר נראה לו מקוצר יותר ופחות סגור באולטראסאונד וגינלי המצב היה יותר מעודד 1.8 - ללא שינוי הוחלט להעלות את מינון הפרסולאט מ 1X3 ל 2X3, אז עכשיו אני אדומה מתמיד ויש לי ביקורת חוזרת ביום ראשון... והכי ביאס אותי - ד"ר שרים (רופא במרפאת הריון בסיכון גבוה ותה"ש) עוזב בסוף החודש את הארץ לשנתיים
דווקא שיש רופא שאכפת לו (ובגללו כל כך רציתי ללדת בתה"ש) אז תחזיקו לי אצבעות בבקשה, שעם כל הרצון שלי ללדת כשד"ר שרים בארץ, אני לא אלד לפחות עד סוף החודש

hagit2000

New member
אוי ../images/Emo10.gif

העדכון שלך הלך לי לאיבוד בכל השרשור הזה. רק עכשיו ראיתי אותו. איזה כדורי פרסולאט את לוקחת - 20 מ"ג או 10 מ"ג? תשמרי על עצמך - פשוט תיצמדי למיטה, אין ברירה (אומרת חגית ממרומי תחילת התשיעי...). ואנחנו נחזיק לך מכאן אצבעות שגם את תגיעי לתשיעי כמו גדולה!!! תעדכי בבקשה (ואת יכולה כבר לפתוח שרשור נפרד
)

למעלה