ילדי 6ו-6 + מוכנים ומזומנים.... למשמרת ב´. וגם אימם לרגע לא חשבתם שלא.....
R ro 120 New member 19/1/03 #9 ילדי 6ו-6 + ../images/Emo13.gifמוכנים ומזומנים.... למשמרת ב´. וגם אימם לרגע לא חשבתם שלא.....
S spidi2 New member 19/1/03 #14 ואני חשבתי לתומי שסוף סוף.... אתם שניים.... אבל אמרת אמרת... מי אני שאשבור לך את המילה
K kyael New member 19/1/03 #17 טוויטי יקרה שימי לב: מכיוון שהילדים שלנו מתחלקים בין אבא ואמא בשבתות לסירוגין יוצא שחלקינו עם הילדים בשבתות והחלק השני בלי. בשבת האחרונה אנשי משמרת א´ היו עם הילדים ובשבת הבאה אנשי משמרת ב´ עם הילדים. אז לאיזו משמרת את שייכת?
טוויטי יקרה שימי לב: מכיוון שהילדים שלנו מתחלקים בין אבא ואמא בשבתות לסירוגין יוצא שחלקינו עם הילדים בשבתות והחלק השני בלי. בשבת האחרונה אנשי משמרת א´ היו עם הילדים ובשבת הבאה אנשי משמרת ב´ עם הילדים. אז לאיזו משמרת את שייכת?
R romi99 New member 19/1/03 #15 אני זמינה בכל עת.. +2 ילדים בן 13- לא בטוח שירצה.. ובן 9- שעדיין הולך אחרי אמא..שרוצה לנצל את זה כמה שיותר..
אני זמינה בכל עת.. +2 ילדים בן 13- לא בטוח שירצה.. ובן 9- שעדיין הולך אחרי אמא..שרוצה לנצל את זה כמה שיותר..
א אדמונית 37 New member 19/1/03 #18 אפשר להתנדב לועדת קישוט? ../images/Emo141.gif מתפקדת גם למשמרת ב´
A avitalp New member 19/1/03 #20 במשמרת ב´ אני בלי...../images/Emo66.gif אבל אם תהיו קרובים, מבטיחה לבוא לבקר...
ש שומרת מסך07 New member 19/1/03 #22 ג´מני מצטרפת נו..אצלנו זה טיפה יותר מסובך-שבת אחת לשלוש הפספוסה אצל היצרן. אני מניחה שנהנה משתי המשמרות. אגב-מתי האיחוד?
ג´מני מצטרפת נו..אצלנו זה טיפה יותר מסובך-שבת אחת לשלוש הפספוסה אצל היצרן. אני מניחה שנהנה משתי המשמרות. אגב-מתי האיחוד?
K kyael New member 19/1/03 #23 ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gifאהבתי את האיחוד, שומרת
ז זואי היחידה New member 19/1/03 #28 או לחילופין מגיעה למשמרת י"ד (פעם בכמה שבועות) אפשר לארגן מפגש למשמרת י"ד?
S spidi2 New member 19/1/03 #26 למה../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif למה להסתכל על חצי הכוס הריקה..... צוקציקית.... את שייכת לשתי המשמרות הרי תמיד זקוקים לבייביסיטר במקומות כאלה... תני לאחרים לנוח קצת... ענקיקי
למה../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif למה להסתכל על חצי הכוס הריקה..... צוקציקית.... את שייכת לשתי המשמרות הרי תמיד זקוקים לבייביסיטר במקומות כאלה... תני לאחרים לנוח קצת... ענקיקי