ועדת תרבות

old friend

New member
הקמת ועד משמרת ב´

בעקבות ההצלחה של השבת שלכם משמרת א´. בדיונים סודיים מאחורי הקלעים הוחלט על הקמת ועד משמרת ב´ אנשי המשמרת מתבקשים להזדהות, מקווים לפעילות פוריה ומענינת , רעיונות כבר יש (לא להעתיק) אז בואו תרשמו את עצמכם ואת גילאי הילדים...

שחף38

New member
|רמקו הצעה לבילוי ערב הבחירות 27/1

מה דעתכם להפגש ביום שני בערב 27/1 ערב הבחירות (למחרת לא עובדים... נוסעים ליאיר לקיבוץ...) ל"מסבאה" בהרצליה פיתוח. במקום זמר בית עם ריקודים (לא מועדון דיסקו -אבל נחמד לתפוס ראש) אני מכירה את בעל המקום ויכולה לנסות לסדר לנו מחיר שיכלול: בירה חופשי, יין חופשי, שתייה קלה, חמה שלטים, וכיבוד נוסף ב - 60 ש"ח בערך. אשמח לקבל

../images/Emo65.gifחייבים לחגוג../images/Emo65.gif

יום הולדת של רומי ביום שישי. יודעת שמוקדם מדי להתחיל להתארגן. אבל שולחת לכם הודעה, כדי לקבל הצעות של מקומות נחמדים. שילחו לי רעיונות בבקשה
רחלי

gn64

New member
רלי בן דוד חברת מועצת העיר ירושלים

ו´מומחית´ לנושא חד-הוריות תופיע היום בערוץ 2 אצל ניסים משעל ! ספידי ושות´ אם תרצו קו ישיר אליה אז יש

blonda3

New member
למי שמעוניין ללכת לקונצרט../images/Emo79.gif

נתבקשתי להעביר לכל מי שאני מכירה. אז היות ואני יודעת שיש כאן גם חובבי מוסיקה ותרבות, אני מצרפת לכם את הפרטים בקובץ. אני אשמח ללכת אם יהיו כאן עוד אנשים שיבואו.

*יערית

New member
אני בעד...../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

ב
א
ל
ג
ן
ולרומי מגיע בגדול כיאה לנסיכה
ואני רוצה לשיר ולרקוד איתה עד אשר..ההוא יאמר לי: "הלו..אני אוהב לאכול בשקט"
"שימותו הקנאים"

gn64

New member
בשעה 22:00 במשעל חם

עד כמה שהבנתי זו תהיה שעת השידור

bardavid

New member
קונצרט

היי בלונדה אשמח להגיע לקונצרט למרות שלא פירטת אילו יצירות ינוגנו. העניין הוא שבאותו יום חל יום הולדתו של בני ,אך לדעתי הוא אצל אימו באותה שבת. אגיע לקונצרט אם ייצטרפו עוד אנשים כמובן. ביי דודו

gn64

New member
../images/Emo91.gif עוד חצי שעה ../images/Emo62.gif

מעניין מה יעלו בהקשר של החד הוריות

כבר סגרנו על מקום?

מה דעתכם על הבולדוג בת"א? יש להם אולם קטן בנפרד לאירועים ואני מניחה שנוכל לסגור איתו דיל טוב-רק שצריך להזדרז עם זה. אגב-למי שלא שמע-זה בסגנון של מוזה-קריוקי וריקודים.

galgalit

New member
יש סלסה...

כל יום שישי בסלסרו עם זוהר זיו 23:15 שיעור, 00:15 מסיבה הצורפים 24 יפו העתיקה- קראוואן לשעבר האתר של זוהר זיו: http://planet.nana.co.il/zoharziv/

למעלה