../images/Emo41.gifבשבילכם ועליכם../images/Emo41.gif
מדור בשבילכם ועליכם
שלום מה שלומכם
אצלי הכל בסדר
אני שמחה ומאושרת לחזור לעיתון "סימסיתון" העיתון של פורום: "משחקי סימס וסים סיטי" rules!!!! מה יהיה לנו היום?
ימי הולדת! למי יהיה יום הולדת בשבועיים הקרובים? את זה תידעו מיד ותוכלו לשרשר ט-ו-נ-ו-ת מזל"טים!
יצירת קשר! היום אני אתן 5 ילדים שתוכלו ליצור איתם קשר דרך ה-ICQ/מסנג'ר/אימייל שלהם!
הכר את חבריך לפורום! אני אתן 3 שאלונים ל-3 אנשים מ-ד-ה-י-מ-י-ם (שמין הסתם כבר ענו עליהם) וככה תכירו עוד קצת את החברים שלכם לפורום! אז יאללה בואו נתחיל: ימי הולדת! והנה הרשימה:
גלוש12 היום יש לה יום הולדת מזל טוב
רינתי 15 ב- 7.12 מזל טוב!
SiMbOy ב- 9.12 מזל טוב!
דין דון ב- 13.12 מזל טוב!
Princess Of Gondor ב- 15.12 מזל טוב! אני מאחלת לכולכם את ההכי הכי טוב ושתמיד תיהיו מאושרים ואל תישכחו שתמיד יש סביבכם אנשים שאוהבים אתכם! כמונו! יצירת קשר! והנה הרשימה: S i M a N: אייסיקיו- 277838707 מסנג'ר
[email protected] אימייל-
[email protected] Sweet SiMsIt: אייסיקיו-238511222 מסנג'ר-
[email protected] רוני13: אייסיקיו- 314861652 אימייל
[email protected] - מסנג'ר-
[email protected] coral60 אייסקיו- 212596668 מסנג'ר-
[email protected] A n G e L M : אייסיקיו- 285944033 מסנג'ר-
[email protected] איימיל-
[email protected] הכר את חבריך לפורום! והנה השאלונים ותשובותיהם: :BluE sMiLe 1.שם: רותם 2.שם משפחה: *חסוי*
3.גיל: 12 4.מין: נקבה
5.מקום מגורים: זכרון 6.אחים/אחיות: 3 כולל אני=] 7.מאכל אהוב: פסטה 8.מאכל שנוא: חציל
9.צבע אהוב: כחול
10.אייקון אהוב:
11.אייקון שנוא: אין לי איקון שנוא
12.חג אהוב: פורים 13.חג שנוא: שבועות(בעעע עוגת גבינה) 14.אני נמצאת בפורומים: ראש גדול,בוני אתרים,והייתי בשיר שלנו. 15.אני נמצאת בקומונות: ס.וAll About Sims, וזהו
16.חבילת הרחבה אהובה של סימס: חיי לילה 17.אם יכולתי ליצר חבילת הרחבה מה היה בה? חיות ומפורסמים 18.הדבר הכי מוזר שקרה לי בסימס: מלאך המוות ישן בבית שלי. gal love sims 1.שם: גל 2.שם משפחה: לוין(כמו של אבריל חח.....) 3.גיל: 12 4.מין: נקבה,המין השולט! 5.מקום מגורים: בת ים לשעבר(לפני שבועיים) נוכחי חולון. 6.אחים/אחיות: יש לי שלוש אחיות ואח,מאי,15, אני,12,אריאל,בן 10, וליאת,8. 7.מאכל אהוב: קוסקוס 8.מאכל שנוא: בשר ושכולם ידעו שבשר זה רצח!!! 9.צבע אהוב: כולם
. 10.אייקון אהוב: לא ממש משתמשת... 11.אייקון שנוא: לא ממש משתמשת... 12.חג אהוב: פסח,הכי הרבה חופש
13.חג שנוא: אין 14.אני נמצאת בפורומים...: סימס 15.אני נמצאת בקומונות...: אין 16.חבילת הרחבה אהובה של סימס: כולם
! 17.אם יכולתי ליצר חבילת הרחבה מה היה בה? חיות!!! 18.הדבר הכי מוזר שקרה לי בסימס: וואו! יש הרבה כמו שהנני שחתה לי בברכה עם בגדים חחחח... Orush15y: 1.שם: אור 2.שם משפחה: מעדיפה לא לומר (הוא לא ממש נפוץ..) 3.גיל: 15 4.מין: נקבה 5.מקום מגורים: ראשון 6.אחים/אחיות: 2, אח קטן, ואחות גדולה (כן, גמני ילדת סנדוויץ´!
) 7.מאכל אהוב:
! 8.מאכל שנוא: בצל לבן *בלח*! 9.צבע אהוב: ירוק! (שולט!) 10.אייקון אהוב:
11.אייקון שנוא:
12.חג אהוב: פסח! 13.חג שנוא: אין 14.אני נמצאת בפורומים...(הרבה) משחקי סימס וסימס סיטי (כמובן!
), אהבה בגיל ההתבגרות, השמינייה, וג´ואן מארקדיה. 15.אני נמצאת בקומונות...הכל על הכל ומה שבינהם (http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=12970) 16.חבילת הרחבה אהובה של סימס: קסמים! (וסימס 2 חיי לילה) 17.אם יכולתי ליצר חבילת הרחבה מה היה בה? חיות!
18.הדבר הכי מוזר שקרה לי בסימס: המנקה הזמינה את הסים שלי לדייט! ולסיום חברים הבא לא נשכח את המנהל שלנו שמוליק! שלצערינו הרב פרש
שמוליק, כולנו מאחלים לך המון המון הצלחה ואושר ואנחנו מקווים שתמשיך להכנס לפורום ולרשום הודעות ולעזור לאנשים! אוהבים אותך, כל חברי הפורום! זהו הגענו לסוף! מקווה שנהנתם כי אני כן נהנתי! אז נתראה בעוד שבועיים בגיליון הבא! אוהבת אלין