הסימסיתון

InBaR 85

New member
../images/Emo63.gifהסימסיתון../images/Emo63.gif

שלום ברוכים הבאים לעיתון הסימסיתון גליון מ'ס 4
היום בעיתון: פרישתו של שמוליק
מדור רכיליות בניית סימיות יפות במיוחד
מדור יופי ראיון עם מנהל התחרות סימסטאר
כתבה מחפשים אתרי הורדות?
מדור קישורים חמים האם כדי לקנות את חבילת ההרחבה הבאה?
החבילה שאני רוצה וזה רק חלק קטן ממה שהולך להיות פה היום
תוכן עיניינים:
מדור בשבילכם ועליכם
מדור החבילה שאני רוצה
מדור עזרה
כתבה
מדור יופי
מדור רכילויות
מדור קישורים חמים תודה מראש ל: יובל העורך
סגן העורך איתן
צוות העיתון המדהים שלנו: ה100ממת ההרוסת פלורי 2 the queen zohar Sweet SiMsIt איתן היפיוף Macy Man Burning Witch

InBaR 85

New member
../images/Emo41.gifבשבילכם ועליכם../images/Emo41.gif

מדור בשבילכם ועליכם
שלום מה שלומכם
אצלי הכל בסדר
אני שמחה ומאושרת לחזור לעיתון "סימסיתון" העיתון של פורום: "משחקי סימס וסים סיטי" rules!!!! מה יהיה לנו היום?
ימי הולדת! למי יהיה יום הולדת בשבועיים הקרובים? את זה תידעו מיד ותוכלו לשרשר ט-ו-נ-ו-ת מזל"טים!
יצירת קשר! היום אני אתן 5 ילדים שתוכלו ליצור איתם קשר דרך ה-ICQ/מסנג'ר/אימייל שלהם!
הכר את חבריך לפורום! אני אתן 3 שאלונים ל-3 אנשים מ-ד-ה-י-מ-י-ם (שמין הסתם כבר ענו עליהם) וככה תכירו עוד קצת את החברים שלכם לפורום! אז יאללה בואו נתחיל: ימי הולדת! והנה הרשימה:
גלוש12 היום יש לה יום הולדת מזל טוב
רינתי 15 ב- 7.12 מזל טוב!
SiMbOy ב- 9.12 מזל טוב!
דין דון ב- 13.12 מזל טוב!
Princess Of Gondor ב- 15.12 מזל טוב! אני מאחלת לכולכם את ההכי הכי טוב ושתמיד תיהיו מאושרים ואל תישכחו שתמיד יש סביבכם אנשים שאוהבים אתכם! כמונו! יצירת קשר! והנה הרשימה: S i M a N: אייסיקיו- 277838707 מסנג'ר [email protected] אימייל- [email protected] Sweet SiMsIt: אייסיקיו-238511222 מסנג'ר- [email protected] אימייל- [email protected] רוני13: אייסיקיו- 314861652 אימייל[email protected] - מסנג'ר- [email protected] coral60 אייסקיו- 212596668 מסנג'ר- [email protected] אימייל- [email protected] A n G e L M : אייסיקיו- 285944033 מסנג'ר- [email protected] איימיל- [email protected] הכר את חבריך לפורום! והנה השאלונים ותשובותיהם: :BluE sMiLe 1.שם: רותם 2.שם משפחה: *חסוי*
3.גיל: 12 4.מין: נקבה
5.מקום מגורים: זכרון 6.אחים/אחיות: 3 כולל אני=] 7.מאכל אהוב: פסטה 8.מאכל שנוא: חציל
9.צבע אהוב: כחול
10.אייקון אהוב:
11.אייקון שנוא: אין לי איקון שנוא
12.חג אהוב: פורים 13.חג שנוא: שבועות(בעעע עוגת גבינה) 14.אני נמצאת בפורומים: ראש גדול,בוני אתרים,והייתי בשיר שלנו. 15.אני נמצאת בקומונות: ס.וAll About Sims, וזהו
16.חבילת הרחבה אהובה של סימס: חיי לילה 17.אם יכולתי ליצר חבילת הרחבה מה היה בה? חיות ומפורסמים 18.הדבר הכי מוזר שקרה לי בסימס: מלאך המוות ישן בבית שלי. gal love sims 1.שם: גל 2.שם משפחה: לוין(כמו של אבריל חח.....) 3.גיל: 12 4.מין: נקבה,המין השולט! 5.מקום מגורים: בת ים לשעבר(לפני שבועיים) נוכחי חולון. 6.אחים/אחיות: יש לי שלוש אחיות ואח,מאי,15, אני,12,אריאל,בן 10, וליאת,8. 7.מאכל אהוב: קוסקוס 8.מאכל שנוא: בשר ושכולם ידעו שבשר זה רצח!!! 9.צבע אהוב: כולם
. 10.אייקון אהוב: לא ממש משתמשת... 11.אייקון שנוא: לא ממש משתמשת... 12.חג אהוב: פסח,הכי הרבה חופש
13.חג שנוא: אין 14.אני נמצאת בפורומים...: סימס 15.אני נמצאת בקומונות...: אין 16.חבילת הרחבה אהובה של סימס: כולם
! 17.אם יכולתי ליצר חבילת הרחבה מה היה בה? חיות!!! 18.הדבר הכי מוזר שקרה לי בסימס: וואו! יש הרבה כמו שהנני שחתה לי בברכה עם בגדים חחחח... Orush15y: 1.שם: אור 2.שם משפחה: מעדיפה לא לומר (הוא לא ממש נפוץ..) 3.גיל: 15 4.מין: נקבה 5.מקום מגורים: ראשון 6.אחים/אחיות: 2, אח קטן, ואחות גדולה (כן, גמני ילדת סנדוויץ´!
) 7.מאכל אהוב:
! 8.מאכל שנוא: בצל לבן *בלח*! 9.צבע אהוב: ירוק! (שולט!) 10.אייקון אהוב:
11.אייקון שנוא:
12.חג אהוב: פסח! 13.חג שנוא: אין 14.אני נמצאת בפורומים...(הרבה) משחקי סימס וסימס סיטי (כמובן!
), אהבה בגיל ההתבגרות, השמינייה, וג´ואן מארקדיה. 15.אני נמצאת בקומונות...הכל על הכל ומה שבינהם (http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=12970) 16.חבילת הרחבה אהובה של סימס: קסמים! (וסימס 2 חיי לילה) 17.אם יכולתי ליצר חבילת הרחבה מה היה בה? חיות!
18.הדבר הכי מוזר שקרה לי בסימס: המנקה הזמינה את הסים שלי לדייט! ולסיום חברים הבא לא נשכח את המנהל שלנו שמוליק! שלצערינו הרב פרש
שמוליק, כולנו מאחלים לך המון המון הצלחה ואושר ואנחנו מקווים שתמשיך להכנס לפורום ולרשום הודעות ולעזור לאנשים! אוהבים אותך, כל חברי הפורום! זהו הגענו לסוף! מקווה שנהנתם כי אני כן נהנתי! אז נתראה בעוד שבועיים בגיליון הבא! אוהבת אלין

InBaR 85

New member
|מתנה|החבילה שאני רוצה|מתנה|

תארו לכם דבר כזה: הסים חזר מהעבודה, עייף מתמיד. הוא מתיישב בנוחות על הספה, וקורא את הספר החדש שיצא לא מזמן ומספר על חייו של שכנו, מחבר הספר. רגע אחד, תחזרו אחורה, האם כתבתי שסים אחר הוציא ספר
כן, חבילת "סופרים ומשוררים" יוצאת לדרך
עכשיו הסימס יכולים להכתיב לעצמם מה לכתוב
משירי פרוזה עד לספרי ילדים
תוכלו גם לעבוד כממציאי כרטיסי ברכה
מעל 250 פריטים חדשים, ביניהם בלוק כתיבה וסט מצעים שעליו כתובים שיריו של וולי גירבר, המשורר דובר הסימלית המפורסם ביותר
the queen zohar

Dulce Maria13

New member
../images/Emo4.gif תגידי תודה!!

את התחלת להיות מגעילה ומחר אני יכולה לעשות את העבודה בערבית

InBaR 85

New member
../images/Emo35.gifמדור עזרה../images/Emo35.gif

מדריך + טיפים והיום במדור: איך עושים שהסים יתקבל לבי"ס פרטי
לפני שאתם עוד לוחצים על הטלפון כדי להתקשר למנהל אתם צריכים להכין את הכל מראש! מה זה הכל? אתם צריכים קודם כל שהבית יהיה מצוחצח ונקי! שהמיטה תהיה מסודרת, שלא יהיו כלים, תפנו את הזבל וכו'. אחרי שסיימתם לנקות אתם צריכים להכין אוכל. טיפ תלמדו את הסים להכין אוכל. תלחצו על הסיפריה, תלחצו על לימוד ואז בישול. שהסים ילמד לפחות עד 2 פסים. אחרי שסיימתם תכינו לו אוכל שלפי דעתם נראה טוב. למשל כמו לובסטר או פנקייק. אחרי שסיימתם להכין את האוכל ולנקות אתם יכולים להתקשר למנהל, אבל אל תשכחו, אל תתקשרו אליו אחרי 17:15 כי אם תתקשרו אחרי הוא יבוא יום הבא ועשיתם את כל העבודה לשווא. תתקשרו אליו לפני 17:00. כשאתם מתקשרים הוא מודיע לכם שהוא יגיע ב17:00 עם ההסעה שלו. השעה 17:00 והמנהל מגיע לביתכם. דבר ראשון, איך שהוא יוצא מהמכונית תלחצו עליו ותדברו איתו. כי אם תחכו כמה זמן הוא ילך. אחרי שדיברתם איתו תגידו לבוא לאכול. איך אומרים לו לבוא לאכול
תלחצו על המנהל ויש לכם אפשרות של דיבור ועוד אחד. תלחצו על האחד הזה. ורשום שם "לקרוא לארוחה" ואז הוא יבוא אתכם לאכול. איך אתם יודעים שהוא אוכל את האוכל הנכון
כשאתם מנקים את הבית אתם צריכים לשים לב שלא ישארו שום שאריות אוכל
כי אם נשארו יש מצב שהוא ילך לאוכל שמאתמול ולא למה שהכנתם בשבילו. כשאתם רואים שאין שום אוכל חוץ ממה שהכנתם אז תקראו לו לבוא לאכול. אחרי שהוא יסיים לאכול הוא יתן לכם ניקוד על האוכל. איך יודעים כמה ניקוד הוא נתן
כל 30 שניות מופיע מין הודעה קטנה כזאתי בצבע בז שרשום שם כמה הוא מנקד על כל דבר. אחרי שסיימתם לאכול תקראו לו לסיור. טיפ כדי שתקבלו הרבה נק' על הסיור בביתכם תשימו תמונות שהview שלהם הוא 10. שימו תמונה כזאתי בכל חדר בביתכם חוץ מהשירותים. זה מעלה בהרבה את הניקוד
כשקראתם לו לסיור תכנסו לחדר כלשהוא ואז תלחצו show room. אם אתם רואים שהוא עושה "אוווו" ומוחא כפיים זה אומר שהוא אהב את החדר. אם תראו שהוא עומד ואומר "אה" זה אומר שהחדר בסדר. תראו לו כמה שיותר את הבית כי ככה תקבלו מירב נק'. אחרי שסיימתם לעשות לו סיור תלחצו על המנהל ותעשו end tour. לבנתיים מצב נק' שלכם הוא טוב. עכשיו צריך לדבר איתו. כל הזמן תדברו איתו עוד ועוד ועוד ועוד עד שאתם רואים שעברתם את 90 הנק' שצריך לעבור כדי להתקבל. אחרי שעברתם את הנק' יעבור הזמן והוא יגיד לכם שהתקבלתם. טיפ יש כמה שיטות שתוכלו להעלות את הנק': 1. תראו טלוויזיה/תשחקו בפלייסטיישן ותגידו לו להצטרף. 2. תכנסו לג'קוזי/בריכה ותגידו לו להצטרף. 3. אתם יכולים גם להתנדנד ולהגיד לו להצטרף. איך שהוא עולה על הנדנדה תרדו ואז תדחפו אותו (כדי להגביר את המהירות). אני הייתי רעות
תהנו

YahavHami

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תודה

כל האנשים שקוראים את סימסיתון להכנס

אני כותבת את מדור עזרה. אין לי הרבה רעיונות לכתוב! אז חשבתי על משו! אתם תרשמו לי במסר איזה דברים תרצו שארשום במדור כדי לעזור לכם ולעוד הרבה ילדים!

InBaR 85

New member
../images/Emo124.gifכתבה../images/Emo124.gif

היי וברוכים הבאים
לכתבה הרביעית שלי... היום בכתבה....: ראיון עם יובל על התחרות שמשגעת את הפורום-"סימסטאר"
3 דרכים לבדוק טוב טוב את החבילות ההרחבה ולמה כדאי לי לקנות אותם. חלק 1,שיחה עם יובל....: היי יובל. רציתי שתענה לי על כמה שאלות בנוגע לתחרות שלך..."סימסטאר" אז ככה: מה החלק שאתה הכי אוהב בלעשות את התחרות
"אני נורא אוהב לערוך את הסיפור.הסיפור נותן תחושה של תחרותיות,וכך כל מי שקורא אותו,חש את המצב בו המיתמודדות נדרשות לעמוד." יש הפתעות שמצפות למתמודדים
"אשאיר לכם את התשובה על פי מה אתה מודד את הניקוד שמגיע למתמודדים,יש סוד קטן שאתה לא מספר
>"את הניקוד הראשוני,מקבלות המיתמודדות מהתמונות שהן מפרסמות.לאחר מכן,אני כבר נכנס לעיניין השופטים:אני מסתכל בתמונות של כל מיתמודדת,ומעיר להן מה אהבתי במשימה ומה לא אהבתי דרך השופטים.לבסוף מגיע השלב שמכריע והוא הניקוד של השופטים אותו אני שוקל ברצינות,כמה ניקוד מגיע לכל מיתמודדת." האם זאת התחרות הראשונה שלך
לא,בשלהי הקיץ ניהלתי את תחרות הבתים בפורום,במהלכה היא כבר נראתה בעניי חסרת ערך בגלל שחברי הפורום לא ממש היתלהבו מהרעיון,תחרות שנייה שנפתחה הייתה "המשפחה" אולם שבסוף התחרטתי שפתחתי אותה ופתחתי את התחרות ה-"סימסטאר". איך עלה בדעתך ליצור תחרות שיקראו לה "סימסטאר
" "אובכן,חשבתי עמוקות,והירהרתי רבות על תחרות אשר תיסחוף את הפורום צעד אחד קדימה,לא כמו התחרויות הקודמות שלא ממש היתלהבתי מהן.לבסוף הגעתי להחלטה לפתוח תחרות יופי,משום שחלק מהפרויקטים אשר מאפיינים את הפורום,הינם תחרויות יופי ודוגמנות.." יש התערבבות עם משהו שהולך לקרות
"כן,הגמר!" עוד כמה זמן התחרות תסתיים-(לא שאני רוצה בזה,חס וחלילה...
) "התחרות תיסתיים ברגע ששתי הפיינליסטיות תבצענה את משימתן.לאחר מכן,ההצבעה תיפתח,ואת התוצאות ניראה בגמר.יש למה לחכות,כולל הפתעות..." השלם את המשפטים... התחרות הראשונה וה..."מרגשת." התחרות היא...דבר בחיים בו אנשים מיתחרים.יש גרועים,ויש טובים.אני בצד של הטובים. המנצחת היא...אחת אשר מאמינה בעצמה ב100%,ונותנת לעצמה מטרה,אשר בכוחה לעבור אותה. ובכן יובל אמר את מה שהוא צריך לומר. בהצלחה למתמודדות. חלק 3,2 דרכים לבדוק טוב טוב את החבילה החדשה "פתוחים לעסקים" ולחבלות הרחבה אחרות- ולמה כדאי לי לקנות אותה. הנה 4 הדרכים שיעזרו לך לדעת אם לקנות את החבילה אם אתה צריך אותה למשחק שלך: (1.) שאל את עצמך: במה זה ישנה לי את המשחק
האם זה יעזור לי
האם זה יעשיר לי את המשחק
האם זה יעלה על מה שאני צריך
(2.) בדוק את החבילה טוב-טופ, מה יהיה בה,כמה זה עולה...(במקרה שיש לך הגבלה קטנה...),כמה חפצים יווספו בה..וכו'. (3.) המלצה שלי: חכה קצת עד שהחבילה תצא,תבדוק אצל חברים או בני דודים שלך אם זה שווה לקנות את זה,מה יש בו,מה החלק הכי מגניב בזה. אפילו שחק קצת אצלו ותראה איך זה. אל תהיה פראייר ותרוץ לקנות-תחשוב לעצמך מה אני אעשה אם זה לא ימצא חן בעיני
ככה תחשוב לכיוון זה. זהו היה נעים לי לראיין את יובל ולכתוב את 3 הדרכים. שבועיים הבאים יהיה משהו חדש ומגוון-כמו תמיד
מקווה שנהנתם,במקרה של הצעות ושיפורים,שלחו לי מסר או שלחו לאיסיקיו: 238511222 רונה.

YahavHami

New member
תודה על העצה לגבי רכישת התוספות../images/Emo70.gif

רק חבל שזה לא נכתב קודם כי הייתי פזיזה וקניתי את סימס אוניברסיטה, כי עכשיו אני ממש מעדיפה את חיי לילה וההורים שלי לא מסכימים לי לקנות עוד כי זה יקר..

Sweet SiMsIt

New member
אני תמיד מתחמנת את ההורים שלי....

חחחח מוצאת דרך להוציא מהם כסף..ואני גם חוסכת לעצמי אז ככה הם נורא מתגאים בי ונותנים לי כסף.......ובבקשה

YahavHami

New member
כן רק הבעיה שהם בקושי קנו לי

..את אוניברסיטה ככה אין מצב שהם יקנו לי את חיי לילה

InBaR 85

New member
../images/Emo68.gifמדור יופי../images/Emo68.gif

שלום לכולם
מה שלומכם
וברוכים הבאים שוב כאן למדורי מדור היופי
מה היום
טיפים שונים לבניית סימית יפה
תחרות סימית השבוע
טיפים שונים לבניית סימית יפה
היי לכולם הנה שוב במדורי אני כותב לכם טיפים והיום הליפסטיק
נכון שכשאתם בונים סימית אתם חושבים על הפנים השיער העיינים הבגדים ואז מגיע שלב האיפור, שלב מבין החשובים ביותר כיון שהוא יכול לשנות מקצה לקצה את המראה ואת מבנה הפנים היום נתמקד באיפור. הטיפים:
בחרו ליפסטיק שלא יגדיל את השפתיים יותר מידי
בחרו ליפסטיק שיתאים למראה הפנים השיער והעיינים-שיהיה איזשהו קשר.
בחרו צבע שלא ידגיש יותר מידי את הפרצוף או יבליט את הפה.
בחרו ליפסטיק יפה שאתם אוהבים וכמובן מאיכות טוב.
אני ממליץ לבחור ליפסטיק עם נצנצים או ספתון.
לסימית בעלת צבע עור לבן בחרו ליפסטיק בהיר לפעמים לסימית בעלת צבע עור כהה גם כן מתאים ליפסטיק בהיא אבל תלוי לרוב שיהיה קצת כהה. מקווה שעזרתי תהנו
סימית השבוע של הפורום שלנו
כמו שאתם כנראה זוכרים בשבוע שעבר פתחתי תחרות בשם סימית השבוע של הפורום. כל שבוע תיבחר סימית שתיהיה הסימית של השבוע היא בעצם תיהיה היפה של השבוע בסוף כל חודשיים תערך תחרות סימית החודש שבה תשתתפנה כל הסימיות שזכו. כדי להירשם שלחו לי מסר עם הטופס הבא: שם ושם המשפחה של הסימית: גיל: משהו מיוחד בסימית: תמונה: זהו להיום מקווה שנהנתם
איתן

למעלה