שאלה בנושא שכר

../images/Emo62.gifשאלה בנושא שכר

שאלה קטנה לי אלייכם, כמה מרוויח היום מתכנת בממוצע מתכנת ASP בעל ניסיון מועט יחסית? כמה מרויח מתכנת ASP בעל ניסיון של שנה? כמה מרוויח מתכנת ASP בעל ניסיון של יותר משנה. עקרונית ברור לי שיש כאן טווח משכורות די גדול אבל אני מנסה להבין אם הטווח הזה הוא בין 4000-6000 ברוטו או 5000-7000 ברוטו לדוגמא.

TheReverend

New member
כמה מרוויח מתכנת C?

גם בתוך רמות הנסיון יש הבדלים בין מהות הנסיון. אלו כמה גורמים שיכולים להשפיע המון על רמת השכר: מתכנת גם ASP.NET? WEBSERVICES? אפליקציות מתוחכמות? פשוטות? בעל תואר? מהנדס? כמה הנסיון רלוונטי? כמה החברה לחוצה? המון גורמים נכנסים לשקלול הזה של רמות שכר. אני מכיר מהנדסי תוכנה מהטכניון שעובדים בפיתוח אפליקציות מאוד מתוחכמות מעל פלטפורמות WEB ומשתכרים מעל 15K לחודש אחרי שנה נסיון ומכיר תוכניתני ASP פשוטים עם 6-7 שנים נסיון שלא מקבלים סכום שמתקרב לזה.

ננסה יותר לצמצם את העניין

מתכנת שאמור לבנות בעיקר אפליקציות webיות לניהול אתרים בASP (לא .NET) עם ידע סביר בעבודה עם SQL Server. לא דווקא בעל ניסיון רב, חברה לא לחוצה במיוחד, לא בעל תואר. זה לא בשבילי דרך אגב - אני מנסה לברר לחבר טוב שלי שנמצא עכשיו בחופשה בחו"ל.

dc24

New member
אל תשכח דבר נוסף

יש חברות שנותנות פחות אבל אתה מעביר כרטיס בשעה 17:00 ולא דקה אחרי. בחברות שנותנות הרבה (ואת זה הרבה אנשים לא אמרים) לא יוצאים לפני 19:00!!! אז כשמישהו אומר שהוא מרוויח 10 או 15 תשאל כמה שעות הוא עובד. אז מה אתה רוצה ? לעבוד בשביל לחיות עם 10 ביד או לחיות בשביל לעבוד עם 15 ביד ??

למעלה