יש לי הארה לגבי הפחתה במשקל

פ א ב

New member
../images/Emo62.gifיש לי הארה לגבי הפחתה במשקל

אני חושבת שעליתי על הפתרון האולטימטיבי: נכון שיש הרבה אנשים עם משקל עודף שקשה להם להיכנס למשטר תזונתי ורק המילה דיאטה עושה להם תיאבון? ונכון שיש אנשים ששואלים אותם איך הם ירדו כל כך יפה והם אומרים שלא שינו כלום...רק הפחיתו בלחם? אז הרעיון הגאוני שלי (חוסכת מכם את הצניעות), הוא: שכל אחד יעשה עכשיו חושבים, ויזהה מה הדבר ה"לא רזה" שהוא אוכל בממוצע כל יום יוצתר ממרכיבי מזון אחרים-ויפחית את הכמויות בו. כלומר: אם מישהו אוכל ביום/בשבוע המון לחם/בצקים, שינסה להפחית מזה (לא להפסיק, אבל להפחית). במקום 2 לחמניות, פיתה ו 3 פרוסות בכל יום, לרדת לפיתה או ל 2 פרוסות או ללחמניה. מי שצורך הרבה אלכוהול (נצנצית לדוגמא
), שתוריד מהבירות, היין וכו'. כנ"ל לגבי מי ששותה קולה לא דיאט. כנ"ל לגב מי שמזהה אצלו אכילה מרובה של ממתקים או חטיפים (ביסלי, במבה וכו). === יתכן שרק על ידי הפחתה, הגוף יגיב ויתחיל לרדת (וזה עוד בלי ספורט או אכילה מרובה של סלטים ושכמותם). אבל עם הירידה תגיע המוטיבציה וזה מבלי שעשינו משהו דרסטי.
מה אתם אומרים? יש מצב שאני אתחרה במירי בלקין? אבל ברצינות, יש משהו בדברי, הלא כן?

אתי@

New member
ואם אני אוכלת קצת מכל דבר

אבל הרבה דברים?????????..
קצת שוקולד, קצת במבה, קצת לחם, קצת שניצל מטוגן, קצת מכל דבר. אכלתי אותה

הנצנצית

New member
רוצי לרשום פטנט על הרעיון ../images/Emo98.gif

ואני לא מאמינה שחשבתי עלייך אתמול בחתונה של החברים ... בכל פעם שניגשתי לבר לקחת אחד מהקוקטיילים המופלאים המפתים שחיכו שם, קפצה לי לראש ההודעה עם מספר הקלוריות ....
מזל שאחרי השלוק הראשון מכל דרינק חלפו ייסורי המצפון

פ א ב

New member
באמת מזל../images/Emo6.gifלא הייתי רוצה שיהיה לי

על המצפון שלא השתכרת / התבשמת בגללי
אני מעדיפה אותך שמחה לא דקה ומאושרת מאשר רזה ועצבנית.

פ א ב

New member
זה בדיוק מה שכתבתי בהתחלה!../images/Emo88.gif

לא כתבתי שמנה ותיקנתי! לא דקה זה אומר לא שחיפית, אבל גם לא מלאה או שמנה!!! אני מבקשת
בראש!

יש המון בדבריך! גאונה וצנועה שכמותך

את פשוט צודקת!
הורדה מכמויות עשוייה לעזור המון! בכלל אני נגד "דיאטות"! צריך לשנות הרגלים ולצמצם כמויות כמו שאמרת. אני אומרת לעצמי לפעמים שממילא הביס הבא יהיה באותו הטעם כמו הביס הקודם אז למה לאכול עוד ביס? ברגע שאומרים דיאטה - נעשים רעבים.... ברגע שאומרים שאסור לאכול משהו - נורא רוצים אותו! אז אין אסור! אפשר קצת.. או שיש לי עוד שיטה - לפעמים אני אומרת לעצמי שאוכל את זה אחר כך כי זה הרי לא בורח לשום מקום! ואז כבר לא בא לי...

איילתי

New member
בהחלט שיש משהו בדברייך../images/Emo45.gif

עצם המחשבה שג'חנון חמוד ותמים שווה ל- 600 קלוריות וכמות השומן שבו שווה למבחנה אחת אז הפחתה שלו זה באמת משהו מועיל.

אליענה

New member
פאב אני כבר שנים עובדת בשיטה

הזאת ואני ממש בסדר מבחינת מראה ומשקל.

chufnikit

New member
זאת אפילו לא תחרות בינך לבין החסה

את לוקחת בגדול!! מה גם שאותה אני לא יכולה אפילו לשמוע

מישל ר

New member
הפתרון האולטמטיבי- להתחתן!!!

אצלי זה עבד. הורדתי כמעט 7 ק"ג ב-3 חודשים

אתי@

New member
ובהמשך לעשות כמו ניקול קידמן

לאמץ ילדים כדי לא להשמין בהיריונות

Silam Tirim

New member
איך עשית את זה?!?!?!

אני לא ירדתי קילו וכמה שרציתי לרדת לא ירדתי עשיתי ספורט אכלתי פחות ונאדה!!!

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifגברת גברת גברת

הרי זה מה שאני אומרת כבר שנה!!!!!!! מה, את מנסה לגנוב זכויות יוצרים??
אני כבר שנה וחודש פועלת בשיטה הזו, והגעתי למצב שלמדתי איך "לרמות את הגוף" אך במובן הטוב של ההגדרה!! (כי כידוע טבע לא ניתן לרמות, הוא יותר "חכם" מאיתנו וכמעט תמיד "מחזיר בהפוכה"...) מה שהזכרת זה הבסיס, יש עוד כמה "כללים" שאם פועלים לפיהם אפשר לעשות פלאים!!! אני אומרת לכם, ירדתי 10 קילו בלי להרגיש!!! ותאמינו לי, אני לא מהרזות האלו "ששוכחות לאכול" או "אוכל לא עושה להם את זה" בתור "חובבת אוכל מושבעת" אני מדברת...זה אפשרי!!

פ א ב

New member
מה פתאום! זה שלי../images/Emo6.gifספרי איזה עוד

טיפים עזרו לך לרדת 10 קילו בלי להתאמץ. זה מדהים!

ronchikit

New member
טוב ראיתי את חני נחמיאס עכשיו

במיכאלה, מהפרק של אתמול והיא עשתה לי כזה גועל , ממש בחילה... עבר לי התיאבון
חחח אולי עליתי על שיטה חדשה לדיאטה

תראי...זה מאוד מורכב ומשתנה בין

אדם לאדם, משקלו ההתחלתי והרגליו... אפשר לארגן "מפגש בנושא תזונה" (יש פה עוד כמה בנות ששומרות יפה) ושכל אחת תתן את הטיפים שלה... זה דבר שצריך לדסקס בו קצת, זה לא שאני אגיד "תעשי א,ב,ג ותרזי" כי זה לא דיאטה ולא תפריט, זה לא דבר מונוטוני ומשעמם. זה ללמוד איך להתאים את הרגלי האכילה שלך לאורך החיים שלך...

למעלה