החלקה על גלגליות

ROCKET MEN

New member
../images/Emo61.gifהחלקה על גלגליות

שלום. לאחרונה אני רואה הכבישי המשולש/מרובע אנשים הלובשים בגדי רכיבה ומחליקים על גלגליות ללא קסדה.האם מישהו התנסה בספורט הזה ויודע האם ניתן לחזק שרירים שיועילו לי ברכיבה על אופניים?האם לא עדיף עם קסדה?תודה לעונים.

קסדה בראש טוב

יוצא לי לראותם כמעט כל שבת בכבישי המשולש. כל פעם מחדש אני נדהמת שהם מחליקים ללא קסדה, ועל אחת כמה וכמה במהירויות שמגיעים אליהן בירידות. בשבת האחרונה פגשתי איש מבוגר שטיפס עם רולר את העליה של יער הנשיא, חבוש קסדה ומלווה ברוכב אופניים, זה נראה מעט יותר בטוח ואחראי. לגבי היתרון של הענף הזה משאירה למנוסים שביננו להשיב. טרם התנסתי. מניחה שיש פה עבודה לא מעטה עם שרירי הרגלים כולל פלג גוף עליון.

החלקה על גלגליות

אני אחד מאותם משוגעים לדבר,אבל תמיד תמיד רק עם קסדה!הדבר יכול לתרום לך המון.אנו מחליקים אחת לשבועיים בכבישי המשולש,השבוע צברנו 58 ק"מ תמימים כולל ירידות עליות,אני אישית נהנה יותר לגלוש בירידות.אין ספק שאימון כזה יכול לחזק את כל שרירי הגוף ובעיקר משפר את הסיבולת של הלב והריאות.

benaA

New member
מומלץ ביותר

אני לא מומחה גדול בקבוצות השרירים הפועלות וכד'... אבל אני כן יכול להעיד שבאירופה רוכבי אופנייים רבים (ובייחוד רוכבי ולודרום), פותחים את אימוני תחילת העונה בשילוב של אימוני ריצה \ חדר כושר והחלקה על הקרח. מה גם שהתבוננות במחליקי קרח מקצוענים מעידה כי ה- 4 ראשי שלהם זוכה לאימון מצויין. אז נכון, כנראה שאצלנו בחורפים לא תוכל להחליק על הירקון כשהוא קופא, אבל הכי דומה שיש זה רולרבליידס!

למעלה